"Dstyle" piekāpjas kaimiņiem, pret tiesībsargiem turpinās cīnīties

© Vakara Ziņas

Pagājušās nedēļas nogalē Vecrīgas klubā «Dstyle» norisinājās pēdējā ballīte – turpmāk šeit būs tikai restorāns. Jau šovakar klubs durvis vērs vaļā jau citās telpās, kurās turpinās notikt skaļākās ballītes.

Tiesa, jaunā izklaides vieta vismaz pagaidām nebūs saistīta ar dziedātājas Ellas vārdu, jo viņa aizvien ir «sevis meklējumos» Amerikā.

Jaunais klubs bez Ellas

Šopiektdien, 13. janvārī, durvis vērs jaunais klubs «Dstyle», kas aizvien atradīsies Vecrīgā, bet nu jau Palasta ielā. Pie kluba vadības grožiem joprojām ir bijusī skaistumkaraliene Santa Kola. «Būs dažas atšķirības no iepriekšējā kluba, bet «Dstyle» aizvien būs Vecrīgā un aizvien piedāvās kvalitatīvas nakts ballītes,» »VZ« norādīja Kola. Kluba līdzīpašniece Ella gan joprojām ir Amerikā, un pie dīdžeja pults darbosies Markus Riva. «Ella īsti pati nav tikusi skaidrībā, ko šobrīd vēlas darīt,» informēja viņas sadarbības partnere Kola.

Ar trakiem pa labam

Nav brīnums, ka «Dstyle» nolēmuši pārcelt savu ballīšu norises vietu – kluba līdzšinējā atrašanās vieta, nams Skārņu ielā 9, varētu droši pretendēt uz pašu nervozāko tā apdzīvotāju statusu. Iepriekš te bija klubs «Velvets», un arī tā saimnieki nekādi nespēja iedzīvotājiem ieskaidrot, ka, dzīvojot Vecrīgā, ir diezgan lieki cerēt no rītiem klausīties putniņu čivināšanā, bet naktīs baudīt naktsmieru Daugavas vēju liegās šalkoņas pavadībā. Skārņu ielas 9. nama iedzīvotājiem sūdzēšanās jau kļuvusi par dzīvesveidu un arī hobiju, tāpēc jurģi «Dstyle» palīdzēs tikt galā ar neapmierinātajiem kaimiņiem un iknedēļas pašvaldības policistu vizītēm.

Kurš kuram traucē?

Pagājušā gada izskaņā Administratīvā rajona tiesa visas sūdzības pret «Dstyle» īpašniekiem par iedzīvotāju naktsmiera traucēšanu gan atzinusi par nepamatotām un iepriekš piemērotie soda protokoli atcelti. Tomēr Pašvaldības policija iesniegusi apelācijas sūdzību un turpinās tiesāties, lai no Ellas kluba piedzītu vairāk nekā 12 000 latu, kas uzņēmumam soda naudās noteikti ar 25 lēmumiem, jo skaļās mūzikas dēļ regulāri traucēts apkārtējo naktsmiers. Starp citu, 2011. gadā kopumā Rīgas Pašvaldības policijā saņemts 31 iedzīvotāju izsaukums par naktsmiera traucēšanu un 45 iesniegumi saņemti tieši kluba «Dstyle» sakarā.

Svarīgākais