Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Valsts prezidenta kundze esot mātes cerībās

© F64 Photo Agency

Aptuveni mēnesi pavadījusi Amerikā, kurp bija devusies stažēties medicīnas jomā, uz valsts svētkiem Latvijā atgriezās Valsts prezidenta Andra Bērziņa laulātā draudzene Dace Seisuma. Atgriezās, uzreiz radot jaunu baumu vilni...

Pēc »VZ« rīcībā esošās neoficiālās informācijas, Valsts prezidenta Andra Bērziņa (66) sieva Dace Seisuma (38) esot mātes cerībās – to apliecināja arī kompetenti anonīmie avoti, uz to norādīja arī vizuālie vērojumi Dailes teātrī, kur risinājās svētku koncerts par godu valsts proklamēšanas dienai. Protams, oficiālu apstiprinājumu šai informācijai gūt neizdevās, un tikpat labi var arī gadīties, ka acis mānījušas, savukārt kompetentie avoti nemaz tik kompetenti nav bijuši... Taču, ja šī priecīgā ziņa atbilst patiesībai, tad prezidenta ģimenē tas būs otrais kopīgais bērns – Bērziņa un Seisumas ģimenē ir sešus gadus vecs dēls Kristaps Andris.

Jāatgādina, ka kādreizējais «SEB Unibankas» prezidents Bērziņš ar Paula Stradiņa klīniskās universitātes slimnīcas mediķi Seisumu pēc abu vismaz desmit gadu ilgas kopdzīves savas attiecības ar laulības saitēm stiprināja tikai šā gada jūlijā – dažas dienas pirms tam, kad Bērziņam vajadzēja sākt oficiāli pildīt prezidenta amata pienākumus. Šī ir Bērziņa otrā laulība – pirmoreiz viņš bija precējies ar Dzintru Bērziņu, bet šī laulība tika šķirta pirms vairāk nekā 20 gadiem. Pirmajā laulībā pasaulē nākuši divi bērni – Aigars Bērziņš (viņš ir uzņēmējs) un Eva Manavagude (strādā Zviedrijā, precējusies ar šrilankieti).

Pēc diezgan drošas informācijas, prezidentam gan ir vēl divi ārlaulības bērni – meita Anete (strādā SEB bankā) un dēls Edvarts (jūnijā beidza vidusskolu Valmierā), taču Bērziņš viņus oficiāli atzīt nesteidzas. Līdz ar to nav precīzi zināms ne tas, cik bērnu Valsts prezidentam pavisam ir, ne tas, cik būs.