Ella ASV piedalīsies gada seksīgākajā šausmu ballītē pie Hjū Hefnera

© Scanpix

Ella nedēļas nogalē apmeklēs vienu no pasaulē ietekmīgākajām Helovīnu nakts ballītēm. Dziedātāja jau nedēļas sākumā devās uz Ameriku, lai piedalītos «Playboy» šefa Hjū Hefnera slavenajā villā «Playboy Mansion» notiekošajā Helovīnu ballītē, kur pulcēsies aptuveni tūkstoš seksīgāko žurnāla «Playboy» modeļu no visas pasaules.

Pozējot kādam no «Playboy» žurnāliem, modelēm tiek dota iespēja apmeklēt šā žurnāla radītāja Hjū Hefnera rīkoto Helovīnu ballīti, kas risinās viņa savrupmājā. Tā atrodas Losandželosā, un villas vērtība tiek lēsta ap 50 miljoniem dolāru. Pašā villā ir vairāk nekā 20 istabu, bet vēl šajā īpašumā ietilpst dažādas palīgēkas, peldbaseini, tenisa korti, pat neliels privātais zoodārzs.

Arī «Playboy» Latvijas modelēm bija dota iespēja piedalīties leģendārajā ballītē, ko nolēmusi izmantot Ella (Elīna Fūrmane). Vispirms dziedātāja devās uz Amsterdamu, kur ar vērienīgu ballīti nosvinēja savu vārdadienu, bet jau pirmdien Ellas ceļš no Nīderlandes veda tālāk uz Ameriku, uz Losandželosu.

Gada seksīgākā ballīte ilgs divas naktis, 28. un 29. oktobrī, un biļešu cena uz abām naktīm ir, sākot ar 1800 dolāriem. Par mūziku rūpēsies vairāki viesmākslinieki (arī slavenais projekts «LMFAO»), ballītes rezidējošais dīdžejs būs pazīstamais ATB. Viesiem tiek solīta visai grandioza izklaide, sākot ar «šausmīgi seksīgo mežu» un beidzot ar īpašo ««Playboy» zaķu» parādi. Ballītē, kuras tematiskais nosaukums šogad ir «Kandy Night», tiek gaidītas tūkstotis «Playboy» žurnālu modeļu no dažādām valstīm. Visas piedalīsies arī kopbildes tapšanā kopā ar pašu Hefneru.

Svarīgākais