Iespējamo panākumu dēļ dziedošās ģimenes moka bērnus

© Vakara Ziņas

Jau pērn šova «Dziedošās ģimenes» laikā raisījās diskusijas, vai pieļaujams tajā izmantot bērnus, kā to darīja, piemēram, Zaļkalniņu ģimene ar nu jau slaveno četrgadīgo Zanīti. Šovs beidzas vēlu, pēc tam cilvēkiem jānokļūst mājās, bet nākamajā rītā uz darbu – vai tas nav pārāk daudz iespējamo panākumu vārdā?

Telekompānija LNT savu jubilejas sezonu aizsākusi ar sirsnīgo un skanīgo šova «Dziedošās ģimenes» trešās sezonas tiešraižu ciklu. Ik svētdienu vakarus varēsim vērot patiesas emocijas un īstu ģimeņu mīlestību dziedāšanas svētkos, kā arī dzirdēt dziesmas dzimtajā mēlē un aizrobežu hitus.

»VZ« sekoja līdzi pirmajam pusfinālam, kas norisinājās Rīgas kinostudijā, un kļuva mazliet žēl skatīties uz mazajiem ķipariem, kas tik sparīgi un priecīgi tipināja tiešraides sākumā, bet, tuvojoties izskaņai, kas bija teju pusnaktī, jau bija noguruši un mēģināja ieritināties savu vecāku azotēs. Kā »VZ« skaidroja raidījuma producents Guntars Gulbiņš, «viss atkarīgs no pašām ģimenēm, jo katrā ģimenē gulēšanas laiks ir atšķirīgs, turklāt bērni jau netiek atstāti vieni, bet ir vecāku uzraudzībā. Sākoties skolas sezonai, arī vecāki izvērtē un, iespējams, pašus mazākos paņems līdzi tikai uz pirmajiem raidījumiem un citos bērni nebūs vispār. Mēs jau nepiespiežam ģimenes ņemt bērnus līdzi katru svētdienu – ģimenes pašas to izlemj».

Pilnu raksta tekstu lasiet jaunākajās "Vakara Ziņās"

Svarīgākais