Svētdiena, 19.maijs

redeem Lita, Sibilla, Teika

arrow_right_alt Vakara Ziņas

Signe Valtere atkal saiet kopā ar Sprogu

© Vakara Ziņas

Šķiet, ir vieglāk saprast, kurš ar ko un kāpēc ir kopā seriālā «Hameleonu rotaļas», nekā izsekot basketbolistu Valteru un viņu bijušo blondīņu mīlas līkločiem. Šobrīd aktīvākā šajā jomā ir Kristapa Valtera bijusī sieva Signe Valtere: pēc īsas dēkas ar «Coyoty Fly» līdzīpašnieku Oskaru Skaru viņa atjaunojusi attiecības ar Ivo Sprogu.

Atpakaļ pie Sprogas

Pēc attiecību peripetijām ar naktskluba «Coyoty Fly» līdzīpašnieku Oskaru Skaru basketbolista Kristapa Valtera bijusī sieva Signe radusi sirdsmieru sava bijušā mīļākā Ivo Sprogas apskāvienos. Kaut arī Valtere aizvien apgrozās «koijotos», ar šā kluba īpašnieku viņu vairs vieno tikai lietišķas attiecības.

Kā »VZ« pastāstīja kāda Sprogam tuvu stāvoša persona, abi atkal sagājuši kopā šā gada sākumā: «Viņi jau labu laiku ir atkal kopā. Es zinu, ka viņi bija pašķīrušies, taču jau šā gada sākumā Signe atgriezās pie Ivo.» Abi gan nevēloties savas attiecības afišēt, tāpēc turoties tālāk no publiskiem pasākumiem.

Sociālajā tīklā facebook.com abu profilos attiecības gan nav slēptas, turklāt Sprogas galerijā ir vairākas fotogrāfijas, kurās viņš ir redzams, mīļi apskaujot Valteri. Abi baumu vaininieki »VZ« to komentēt nevēlējās. «Prieks par labām ziņām. Bez komentāriem,» uz »VZ« jautājumu par abu attiecībām lakoniski atbildēja Sproga.

Pie Signes caur Katrīnu

Pirmoreiz Ivo Sprogas vārds dzeltenās preses slejās parādījās pirms divarpus gadiem, kad basketbolista Sanda Valtera šķirtā sieva Katrīna simpātisko puisi stādīja priekšā kā savu mīļoto vīrieti. Izklaidēs Vecrīgas naktsklubos viņiem bieži pievienojās arī basketbolistu štata pavadone Agate Kauliņa, kura tajā laikā draudzējās ar savas draudzenes bijušo vīru Sandi Valteru, un tagad jau par Andra Biedriņa līgavu kļuvusī Madara Grīnberga, kas tajā laikā ļāvās mīlas priekiem ar Ivo brāli, savulaik perspektīvo tenisistu Raimondu Sprogu. Pēc Katrīnas Valteres, ieturot māksliniecisku pauzīti, Ivo «ķērās klāt» pie Kristapa Valtera tobrīd svaigi šķirtās sievas Signes, un – izdevās! Kā apliecinājums Sprogas panākumiem kalpoja pērn jūlijā klubā «Mad House» notiekošā ballīte, kur nu jau jaunais saldais pārītis, meistarīgi vairoties no preses fotogrāfu kamerām, apmainījās kaisles pilniem skatiem un intīmiem apskāvieniem.