Nevarauska no "UgunsGrēka" pārcēlusies uz konkurentu seriālu

© f64

Tiem skatītājiem, kas joprojām nespēj aizmirst seriāla «UgunsGrēks» varoni Līgu un gaida šā tēla atgriešanos, nu ir iespēja redzēt viņu citā lomā un citā seriālā – Dailes teātra aktrise Kristīne Nevarauska iejūtas jaunās māmiņas Vilmas lomā LTV seriālā «Būt mīlētai».

Aktrise Kristīne Nevarauska piedāvājumam filmēties jaunajā LTV seriālā «Būt mīlētai» piekritusi daudz nedomājot. «Tas taču ir mans darbs! Kāpēc lai es atteiktos?! Arī seriālos nevar halturēt un gluži kā jebkurā citā darbā jāuzņemas atbildība par tā kvalitāti,» »VZ« norādīja Nevarauska. «Man nav bijis daudz filmēšanās reižu šajā seriālā, tāpēc pagaidām savu varoni vēl tikai iepazīstu. Zinu tikai to, ka viņa ir jaunā māmiņa, kas par visu uztraucas.»

Gatavojoties šai lomai, Nevarauska nav īpaši vērojusi jaunās māmiņas: «Es nemaz nezinu, kādas ir jaunās māmiņas! Man gan ir māsa, kurai nesen piedzima bērniņš, un redzu, ka viņa kļuvusi rūpīgāka, uzmanīgāka, viņa ir kļuvusi par sievieti, taču citas izmaiņas nemanu.»

Nesen Nevarauska kādā intervijā atzinusi, ka kopā ar mīļoto vīrieti (viņas otra pusīte ir aktieris Ģirts Ķesteris) pagaidām ģimenes pieaugumu neplāno, taču priecātos arī gadījumā, ja bērniņš pieteiktos neplānoti – aktrise bērna dēļ būtu gatava atteikties no virzības karjerā un uzņemties mātes lomu. Pagaidām gan aktrise turpina darboties savā profesijā, lai gan vēlētos apgūt arī kaut ko līdztekus tai.

Svarīgākais