Otrdiena, 7.maijs

redeem Henriete, Henrijs, Jete

arrow_right_alt Vakara Ziņas

"Progresīvo" ministrs neapmierināts ar konservatīvo Kara muzeja vadību

© MN

Brīdinājums – viss, kas šajā sadaļā rakstīts, ir baumas. Viss, kas šeit ir rakstīts, ir tikai nepārbaudītas ziņas. Viss šeit rakstītais nav uzticama informācija. Iespējams, nepatiesība. Vislabāk vispār nelasiet. Nekādā gadījumā nestāstiet citiem to, ko šeit izlasījāt.

Novembra beigās Kara muzejā notikusī Konservatīvās domas konference «Demos» presē un kuluāros tika dēvēta pat par jaunas koservatīvas partijas veidošanas pasākumu vai katrā ziņā konservatīvo politiķu un aktīvistu mobilizēšanas un apvienošanas mēģinājumu. Ar to lielā nemierā esot bijis un savu neapmierinātību atļāvies pat paust progresīvais aizsardzības ministrs Sprūds, jo Kara muzejs atrodas Aizsardzības ministrijas pakļautībā. Muzeja vadība pat bijusi spiesta informēt konservatīvo konferences rīkotājus, ka šādi pasākumi muzejā notikt vairs nevarēs.

Runā gan, ka ministrs vēlāk esot sabijies pats par šādu sava dienesta stāvokļa izmantošanu un teicis, ka, ja jau ļoti grib, lai rīko tās savas konferencītes.

Ja zini kādas labas baumas, tev ir kādas interesantas fotogrāfijas, video vai skaņas ieraksti, sazinies ar mums - e-pasts: info@medijunams.lv!