Kariņš nolēmis nogalināt Valda Dombrovska Eiropas karjeru

© Ģirts Ozoliņš/MN

Brīdinājums – viss, kas šajā sadaļā rakstīts, ir baumas. Viss, kas šeit ir rakstīts, ir tikai nepārbaudītas ziņas. Viss šeit rakstītais nav uzticama informācija. Iespējams, nepatiesība. Vislabāk vispār nelasiet. Nekādā gadījumā nestāstiet citiem to, ko šeit izlasījāt.

«Jaunās vienotības» valde pieņēmusi lēmumu nozīmēt Krišjāni Kariņu par atbildīgo par Eiropas Parlamenta vēlēšanām, kā arī to, ka Kariņš būs pirmais numurs sarakstā.

Valdis Dombrovskis, kurš šobrīd ir ne tikai eirokomisārs, bet arī Eiropas Komisijas izpildviceprezidents, faktiski otrs ietekmīgākais cilvēks Eiropas Komisijā, var pretendēt tikai uz trešo vietu «Vienotības» eiroparlamenta sarakstā, jo, ja pirmais numurs ir Kariņš un otrajam esot jābūt sievietei, tad Dombrovskim atliek vienīgi trešā vieta.

Pats Valdis Dombrovskis par to visu ir uzzinājis tikai pēc valdes sēdes, un pats Kariņš ar Dombrovski personiski nav runājis kopš valsts prezidenta vēlēšanu laika.

Ja zini kādas labas baumas, tev ir kādas interesantas fotogrāfijas, video vai skaņas ieraksti, sazinies ar mums e-pasts: info@medijunams.lv!

Vakara Ziņas

«Katrā braucienā pārsteidzošākais ir cilvēki – gan tie, ar kuriem vienojošs ir ceļš, gan tie, ar kuriem šai ceļā ir lemts satikties. Tas ir neticami, cik spēcīgus, radošus un gaišus cilvēkus mēs sastopam ceļā un ikvienā vietā, kur nonākam,» saka mūziķis, dziesmu autors, Latvijas Radio 5 direktors un «Velomūzikas» idejas autors Kārlis Kazāks.

Svarīgākais