10 lietas, kas raksturo Lauru Kancāni

© Uģis Bērziņš

Novembrī Rīgā, VEF Kultūras pilī, un Valmieras Kultūras centrā izskanēja Operetes teātra svētku koncertprogramma «Manos dzintara sapņos». Tajos uz skatuves kāpa arī šarmantā operdziedātāja Laura Kancāne, lai kopā ar skatuves kolēģiem Sonoru Vaici, Nauri Indzeri, Patrīciju Kozlovsku un citiem izdziedātu skaistākos fragmentus no pazīstamām operām, operetēm un mūzikliem.

Ietilpīga mugursoma

«Nevaru iedomāties savu ikdienu bez lielas somas, kurā iespējams atrast visu un tajā pašā laikā - neko. No ūdens pudeles (bieži izlijušas) līdz pēdējo trīs koncertu nošu sējumam un deju kurpēm.»

Zaļie pirkstiņi

«Ja vasarā neesmu salasījusi savās iecienītākās zāļu tējas, vairākus sēņu grozus, izravējusi dobes vai vismaz trīs reizes laukos pļāvusi zāli, tas nozīmē, ka neesmu atjaunojusies un uzlādējusies nākamajam darba cēlienam pilsētā.»

Kokteilīši

«Recepte vienkārša: ingvers + ķiploks + medus + ābolu etiķis. Ja jums mājās ir divgadnieks, kurš nesen sācis iet dārziņā un mājās nes jaudīgas «dāvaniņas», jūs mani sapratīsiet.»

Fitness

«Mamma, skrien! Mamma, rāpo! Mamma, griezies! Mamma, opā!» Neizpaliek ne kardio, ne spēka, ne koordinācijas vingrinājumi.»

Maģiskais koferis

«Tajā atrodas viss nepieciešamais maģiskām pārvērtībām. No meža fejas līdz vakara dīvai!»

Vecs vīns un nostāvējies siers

«Kas var būt labāks par krāsnī ceptu «Camembert» ar dzērveņu ievārījumu, grauzdētu bageti un glāzi vīna īpašos brīžos!»

Lejkanna

«Man šķiet svarīgi parūpēties par savas mājas zaļo oāzi ar glanci.»

Badmintons ar vīru Dāvi

«Lieliski pavadīts laiks, smiekli un sāpoši roku muskuļi nākamajā rītā garantēti!»

Peldētāja

«Vīrs saka, ka es šad tad mēdzu aizpeldēt savā pasaulē, pati to nemaz nepamanot.

DIY («do it yourself») svētki

«Mēs radām svētkus paši. Iespējams, nesanāk gluži «Pinterest» šedevri, bet noteikti izdodas ļoti mīļi. Un ķeram kaifu no radošā procesa.»

Svarīgākais