Gobzems nobijies parādīties Latvijā

© Ģirts Ozoliņš/MN

Brīdinājums – viss, kas šajā sadaļā rakstīts, ir baumas. Viss, kas šeit ir rakstīts, ir tikai nepārbaudītas ziņas. Viss šeit rakstītais nav uzticama informācija. Iespējams, nepatiesība. Vislabāk vispār nelasiet. Nekādā gadījumā nestāstiet citiem to, ko šeit izlasījāt.

Lai arī bijušais advokāts un bijušais politiķis Gobzems bija licis noprast, ka atgriezies Latvijā, runā, ka tā nav taisnība un iemesls tam ir ne tikai tas, ka te viņu gaida kriminālprocess ar visreālākajām iespējām tikt apcietinātam, problēma ir tā, ka Latvijā Gobzemu gaida arī cilvēki, kas nolēmuši, ka tomēr ir vērts pirms cietuma pamācīt izbijušajam politiķim gan pieklājības normas, gan to, ka par vārdiem var neatbildēt Latvijas politikā, tomēr reālajā dzīvē par vārdiem vismaz šad tad var nākties atbildēt. Tā ka Latvijā balamute tiek ļoti gaidīts, un uzņemšana dzimtenē varbūt nebūs gluži tāda, kādu Gobzema kungs vēlētos.

Ja zini kādas labas baumas, tev ir kādas interesantas fotogrāfijas, video vai skaņas ieraksti, sazinies ar mums - e-pasts: info@medijunams.lv!

Vakara Ziņas

«Katrā braucienā pārsteidzošākais ir cilvēki – gan tie, ar kuriem vienojošs ir ceļš, gan tie, ar kuriem šai ceļā ir lemts satikties. Tas ir neticami, cik spēcīgus, radošus un gaišus cilvēkus mēs sastopam ceļā un ikvienā vietā, kur nonākam,» saka mūziķis, dziesmu autors, Latvijas Radio 5 direktors un «Velomūzikas» idejas autors Kārlis Kazāks.