Pamela Andersone pieņem ar vecumu saistītās izmaiņas izskatā

© Scanpix

56 gadus vecā amerikāņu aktrise un modele Pamela Andersone ir viena no tām sievietēm, kas var atļauties eksperimentēt ar apģērbiem un palikt godīga pret sevi. Pamela apmeklēja Parīzes modes nedēļas šovus, parādoties praktiski bez grima un demonstrējot androgīnās modes tendences, ziņo «Daily Mail».

Kanādiešu aktrise un modele Pamela Andersone pasaules slavu ieguva, filmējoties seriālā «Pludmales patruļa», kur atveidoja seksīgo sarkanā peldkostīmā tērpto Pārkeri. Tieši sarkanais peldkostīms ir tas, kas aktrisi padarīja par sekssimbolu. Pamela ir viena no populārākajām erotiskajām modelēm, kura 14 reizes ir bijusi uz žurnāla «Playboy» vāka. 2015. gada decembrī žurnāls «Playboy» pēdējo reizi publicēja uz vāka kailfoto ar Pamelu Andersoni, jo žurnāla dibinātājs un galvenais redaktors Hjū Hefners vienojās ar galveno žurnāla redaktoru Koriju Džounsu, ka pārtrauks un turpmāk vairs nepublicēs kailu sieviešu attēlus uz žurnāla vāka. Aktrise tiek uzskatīta par vienu no pasaules seksa simboliem, kura nebaidās novecot.

Vairākus gadus sociālajā vietnē «Instagram» Pamela ievieto fotogrāfijas, kurās viņa redzama bez kosmētikas uz sejas. Skaistums ir sevis pieņemšanā, nepilnībā un mīlestībā, sociālajos tīklos rakstīja aktrise. Taču galvenais pārmaiņu iemesls bija aktrises grima mākslinieces Aleksisas Vogelas nāve, kad viņa nomira no krūts vēža. Tieši šis notikums lika Pamelai aizdomāties par savu dzīvi. Pamela Andersone pieņem ar vecumu saistītās izmaiņas izskatā un lepni uzsver savu dabisko skaistumu. Pēdējā laikā aktrise arvien biežāk iziet sabiedrībā bez grima un iekļūst tabloīdu pirmajās lapās kā stilīgākā slavenība.

30. septembrī «Pludmales patruļas» zvaigzne apmeklēja «Vivienne Westwood» zīmola jaunās sieviešu kolekcijas skati, kas norisinājās Parīzes modes nedēļas laikā. Aktrise skatē bija tērpusies ekstravagantā lielizmēra mētelī un tam pieskaņotā stilīgā cepurē. Mētelis bija uzvilkts virs kaila ķermeņa, cepure ar platām malām bija izgatavota no filcēta kašmira materiāla. Viņas seju nerotāja grims, bija redzami dabiskie vasarraibumi un smieklu krunciņas. Filmzvaigznei bija klasisks košas krāsas manikīrs, netika izmantoti aksesuāri. Pamela deva priekšroku dabiskai sejas krāsai, neizmantojot tonālo krēmu, un dabīgas krāsas lūpām, kas samitrinātas ar caurspīdīgu spīdumu.

Kā aktrise teica intervijā žurnālam «ELLE», atteikšanās no vecā izskata un grima palīdz viņai vairāk kontrolēt savu izskatu un justies brīvi. Turklāt Pamela Andersone stāsta, ka šādā veidā cenšas atgādināt sievietēm, ka dabiskais skaistums ir skaists un nekad nav par vēlu sevi iemīlēt tādu, kāda esi. Zvaigzne bija lieliskā noskaņojumā, pozēja fotogrāfiem un daudz smaidīja. Viņa atzina, ka pati krāso matus un viņas dabiskajam skaistumam «joprojām ir vajadzīgas divas stundas spoguļa priekšā».

Amerikāņu aktrise Džeimija Lī Kērtisa slavēja Pamelu Andersoni, norādot, ka viņa ir aizsākusi dabiskā skaistuma revolūciju.

Svarīgākais