Aktiera Māra Bezmera mīļākā fotogrāfija

Aktiera Māra Bezmera mīļākā fotogrāfija, kurā iemūžināti viņa meitiņas Martas pirmie soļi, tapusi pirms desmit gadiem, un tās autors ir aktiera tēvs. © MĀRA BEZMERA ARHĪVS

Stāstot par savu mīļāko fotogrāfiju, aktieris Māris Bezmers smej, ka tai vislabāk piestāvētu nosaukums «Šī ir laba diena, lai sāktu kaut ko jaunu!».

«Fotogrāfija tapusi pirms desmit gadiem - 2013. gada februārī, un to bildējis mans tēvs, kad mani vecāki ciemojās pie mums Valmierā. Fotogrāfijā redzama mana meitiņa Marta un manas sievas Daces rokas. Tas bija laiks, kad Marta sāka celties kājās un mācīties staigāt, un principā bildē ir noķerts brīdis ar viņas pirmajiem soļiem.»

Aktieris uzsver, ka šī fotogrāfija, kura atrodas viņa dzīvoklī pie viesistabas sienas un redzama no visiem leņķiem, viņam ir ļoti mīļa un emocionāli tuva, jo tajā iemūžināti viņam tuvie un mīļie cilvēki, un atzīstas, ka viņam ļoti patīk doma par vecāku pieredzes nodošanu bērniem, stutēšanu, audzināšanu; «ka šīs lielās rokas šai mazajai radībiņai palīdz attīstīties un iet tālāk dzīvē uz priekšu…».

Vakara Ziņas

«Katrā braucienā pārsteidzošākais ir cilvēki – gan tie, ar kuriem vienojošs ir ceļš, gan tie, ar kuriem šai ceļā ir lemts satikties. Tas ir neticami, cik spēcīgus, radošus un gaišus cilvēkus mēs sastopam ceļā un ikvienā vietā, kur nonākam,» saka mūziķis, dziesmu autors, Latvijas Radio 5 direktors un «Velomūzikas» idejas autors Kārlis Kazāks.