VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 27. jūlijam

© Vladislavs Proškins/F64

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognoze.

AUNS

Sentimentāli apcerīgs noskaņojums, gribas lūkoties debesīs un mēģināt saskatīt kādu krītošu zvaigzni vai ar mīļoto vizināties gar briestošas labības laukiem… Reizēm šādas sajūtas ir vajadzīgas un jāļaujas piedzīvojumiem. Darba dienas prasīs daudz enerģijas, var uzrasties cilvēki, ar kuriem esi uz vienas stīgas. Interesanti lietišķie projekti, satuvināšanās, un darījumu partneri var kļūt par labiem draugiem. Ģimenes cilvēkiem jāpalīdz radiņiem atrisināt kādus sarežģītus jautājumus.

VĒRSIS

Ar kautrību un pieticību nesirgsi, un tas arī nav vajadzīgs - dodiet karalim, kas karalim pienākas! Patlaban ir patiesi lielisks laiks, lai izbīdītu jaunus projektus, kas nes peļņu un slavu. Galvenais ir izkāpt no komforta zonas un uzdrīkstēties. Gana jau esi sevi ierobežojis. Dienu straujajā skrējienā neatstāj novārtā sirdslietas. Kādam pārdomas par attiecību jēgu un piepildījumu, kādam tikšanās, kas pamodina taureņus pakrūtē. Ļaujies vasaras lidojumam.

DVĪŅI

Ļoti svarīga privātā dzīve. Ģimenes cilvēkiem neskaitāmas idejas, kā pārkārtot un uzlabot mājas vidi - kāds mainīs interjeru, kāds sāks remontu, kāds iegādāsies greznumpriekšmetus. Radinieki arī ar entuziasmu iesaistīsies procesā, un visi būs apmierināti. Brīvie ļaudis savukārt aizdomāsies par ciešu attiecību veidošanu, un kāda tikšanās var likt sirdij iekvēloties kā oglītei. Darbā panākumi un ienākumi atkarīgi no idejām, bet tās jau tev nekad tālu nav jāmeklē.

VĒZIS

Saimnieciskais Vēzis ielūkosies kalendārā un ledusskapja saldētavā un sapratīs, ka vasara jau uzņēmusi strauju tempu uz rudens pusi un pēdējais laiks domāt par ziemas krājumiem. Lietutiņi izkaltušos mežus vēl nav atveldzējuši, tāpēc - prom uz tirgu! Brīvdienas paies kulinārās nodarbēs. Darbā vai biznesā darbojies palēnām, pamazām, taču vajadzētu domāt par jauniem projektiem un peļņas palielināšanu.

LAUVA

Profesionālajā vidē dienas ritēs ļoti nemierīgi. Tikko esi visu saplānojis un grasies ķerties pie darba - apstākļi mainās un aši jāreaģē. Turklāt savu lomu negatīvā virzienā var nospēlēt cilvēciskais faktors. Uzticēties vari tikai tiem kolēģiem, ar kuriem kopā strādāts ilgstoši. Jaunie sadarbības partneri jāpieskata, lai vēlāk nav jālabo viņu kļūdas. Brīvajā laikā risināmi sirdslietu jautājumi. Daudz emociju, kas jāanalizē un par kurām jārunā.

JAUNAVA

Nevajadzētu uzvesties kā «patiesības ministrijai» un uzskatīt, ka tev visos jautājumos taisnība. Tas var radīt sarežģījumus attiecībās ar kolēģiem vai darījumu partneriem. Uzklausi atšķirīgus viedokļus un respektē citu domas. Saliekot galvas kopā, radīsies labas idejas, un ieguvēji būs visi. Brīvdienās jāapdara saimniecības darbi un jāpalīdz radiniekiem. Dari tā, bet necenties uztiept savu viedokli un par katru cenu komandēt parādi.

SVARI

Lietišķajā jomā sarežģīts periods: vajadzēs pārliecināt kolēģus vai biznesa partnerus par savu ideju dzīvotspēju. Tev patīk, ja viss mierīgi izrunājams, liekot lietā loģiskus argumentus, taču ne vienmēr tā notiek. Oponenti var izmantot arī ne visai godīgas metodes. Bet tāda dažkārt mēdz būt cilvēku daba. Galvenais - nezaudēt pašcieņu un nepiekāpties pat tad, kad kāds mēģina kliegt par visiem visskaļāk. Nedēļas nogalē aizbrauc dabā izvēdināt galvu un sakārtot domas.

SKORPIONS

Savā dziļākajā būtībā tu esi individuālais spēlētājs, kam savs viedoklis un savi principi. Tas labi, taču reizumis jāieklausās arī citos - objektīvs skats no malas šobrīd būtu ļoti vēlams. Arī tad, ja tas tev nav tīkams. Naudas lietas var sagādāt rūpestus, tāpēc sadarbojies ar cilvēkiem, kas spēj rosināt jaunas idejas. Nedēļas nogalē labs laiks saimniecības darbiem - kārtības ieviešanai mājoklī vai dārza aprūpēšanai. Sirdslietās pārdomu brīži. Jātiek skaidrībā, ko no sirds vēlies.

STRĒLNIEKS

Darbā negaidītas un trauksmainas situācijas. Būsi kaut ko ieplānojis, bet pēkšņi izrādās, ka plāni aši jāmaina. Tracinoši? Jā! Taču grūtības tas tev nesagādās, jo esi pieradis ātri reaģēt. Galvenais - lai izdevīgi. Nekautrējies runāt par samaksu, bet esi diplomātisks. Šerpas emocijas var pabojāt iespējas. Ja ar esošo situāciju neesi mierā, tad jāmeklē jauni varianti. Brīvdienās sirdi priecēs saviesīgi pasākumi: dārza ballīte vai izdejošanās klubiņā.

MEŽĀZIS

Svarīgi, kas notiek tavā bankas kontā un naudas makā. Būsi mazliet noraizējies un domāsi, uz kā rēķina ietaupīt. Taču tas nav labākais variants - drīzāk jādomā, kā nopelnīt vairāk. Nepalaid garām iespējas iesaistīties projektos, kas nesīs augļus nākotnē. Tā var būt arī pēkšņi un sekmīgi izveidojusies sadarbība ar ārzemēm. Privātajā dzīvē nemierīgi: simpātiju dzirkstis, flirts un aizraujoši piedzīvojumi. Nezaudē galvu un saglabā kritisko domāšanu.

ŪDENSVĪRS

Pirmajā vietā privātā dzīve. Domāsi par attiecību tēmu - vai esi laimīgs, vai viss ir tā, kā cerēji un ilgojies. Neturi pārdomas pie sevis, bet izrunājies ar mīļoto. Ja sirds brīva, tad jāsaprot, ko gaidi un ko vari sniegt pretī. Labvēlīgs periods lietišķu darīšanu kārtošanai - sekmēsies sarunas bankās, ar namu apsaimniekotājiem vai komunālo pakalpojumu sniedzējiem. Naudas lietās jābūt precīzam un viss jāpārbauda vairākas reizes. Iespējamas neskaidrības un bremzēšanās.

ZIVIS

Darbā vai biznesā iespējamas dīvainas situācijas, pārpratumi un pat intrigas. Lai no tā izvairītos, pirms pieņemt lēmumus vai izdarīt secinājumus, pārbaudi visu pats līdz pēdējam sīkumam. Un atceries, ka reizumis svētīgāk ir paturēt viedokli pie sevis. Nedēļas nogalē atpūties mierīgā mājas atmosfērā. Vislabāk jutīsies kopā ar savējiem un sapratīsi, ka vienotībā ir spēks un līdzās stiprā pleca izjūta. Būs arī jautrība un saturīgas sarunas.

Vakara Ziņas

«Katrā braucienā pārsteidzošākais ir cilvēki – gan tie, ar kuriem vienojošs ir ceļš, gan tie, ar kuriem šai ceļā ir lemts satikties. Tas ir neticami, cik spēcīgus, radošus un gaišus cilvēkus mēs sastopam ceļā un ikvienā vietā, kur nonākam,» saka mūziķis, dziesmu autors, Latvijas Radio 5 direktors un «Velomūzikas» idejas autors Kārlis Kazāks.