VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 20. jūlijam

© Kaspars Krafts/F64

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Ļoti gribas, un - ja gribas, tad vajag... Sācies sevis lutināšanas laiks. Gana esi skrējis un strādājis, un vasariņa jau pusē. Paņem atvaļinājumu vai vismaz ar pilnu krūti baudi brīvdienas. Gribēsies pavairāk tērēties, bet kāpēc gan ne. Iegādājies skaistas lietas, atjauno garderobi, uzaicini mīļos cilvēkus uz maltīti gaumīgā restorānā. Iedvesmojoši piedzīvojumi iespējami sirdslietās, jo vasaras vakari ir romantiski. Ja darba dienas iet ierastā ritmā, tad ir vērts padomāt par karjeras izrāvienu.

VĒRSIS

Saimniecības darbi ir tava stihija, jo Vērsis vēlas, lai ir kārtība un labklājība. Brīvajā laikā saimniekosi mājās un gādāsi jau par ziemas krājumiem - jāieliek ogas saldētavā, jāsavāra dārzeņu lečo, jāaizbrauc uz mežu sēnes palūkot. Pats ar savu veikumu būsi apmierināts. Darbā īpaši nenopūlies un raugies, lai tev neuzkrauj pārāk daudz pienākumu. Patlaban ir tukšais laiks - ne īsti peļņa, ne īsti karjera. Vari plānot atvaļinājuma ceļojumu.

DVĪŅI

Pasaules plašumi sauc! Gribas krāmēt ceļasomu un doties pretī nezināmajam. Lielisks laiks ceļojumam. Vislabāk, ja tam ir izzinošs raksturs un iespējas iepazīt citu tautu kultūras. Ja nekur nedodies, tad ir vērts pieteikties kursos vai noklausīties semināru. Tas nākotnē ļaus papildināt bankas kontu. «Zināšanas var būt tikai tam, kam ir jautājumi,» teicis vācu filozofs Gādamers. Un jautājumu šajā periodā būs daudz. Meklēsi atbildes arī par globālām un filozofiskām tēmām.

VĒZIS

Vasara ir tavs laiks, enerģija mutuļo. To vajag izmantot, lai sāktu jaunus darbus un strādātu pelnošos projektos. Patlaban ir vērts kaut ko radikāli mainīt profesionālajā jomā. Ļoti svarīga būs finanšu tēma. Mēdz teikt, ka laime nav naudā, bet tā dara brīvu. Ir liela varbūtība, ka satiksi cilvēkus, kuri gribēs sadarboties. Jāizkāpj no komforta zonas un jādodas uz priekšu. Brīvajā laikā daudz darīšanu ar radiniekiem.

LAUVA

Spoži uznācieni īstajā laikā un vietā ir tas, ko tu ļoti labi proti. Arī šajā periodā mācēsi pasniegt sevi sabiedrībā, pamatot viedokli un pārliecinoši uzstāties. Ir lielisks laiks, lai atrastu domubiedrus nākotnes iecerēm. Kāds varbūt šķībi paskatīsies - izlecējs! Bet kas tev - citēsi teicienu par suņu rejām un karavānu, kas dodas tālāk. Interesanti piedzīvojumi iespējami sirdslietās. Apbursi ar šarmu, un kāda nejauša tikšanās uzšķils dzirkstelīti.

JAUNAVA

Darbs, darbs, darbs... Varbūt kādu reizi vajag arī atslābt?! Atceries, ka sevi ir jāmīl. Neņem tuvu pie sirds situācijas, kuras nevari ietekmēt, tikai sabeigsi nervus. Gudri cilvēki teic, ka vajag nogaidīt, jo viss vienmēr tā vai citādi atrisinās. Ja notiekošais darbā vai biznesā galīgi nav pa prātam, tad vajag meklēt jaunus ceļus un jaunus kompanjonus. Taču dzīve jau nesastāv no darba vien - intriģējoši piedzīvojumi iespējami sirdslietās.

SVARI

Ballītei jābūt! Izklaides, dejas klubā, pludmales ballīte vai sportiskas aktivitātes nedēļas nogalē sagādās daudz prieka. Būsi kompānijas dvēsele, kāda jauna iepazīšanās var skart dvēseles romantiskās stīgas. Ja šobrīd esi ar kādu kopā, tad prieku sagādās izbrauciens dabā romantiskā divvientulībā. Darbā jauni pienākumi un autoritātes nostiprināšana. Ja rodas iespējas, tad, daudz nedomājot, virzies pa karjeras kāpnēm vai sāc jaunu biznesa projektu.

SKORPIONS

Brīvdienās sabiedriskās aktivitātes, prezentācijas, ballītes vai tikšanās ar draugiem. Taču izvērtē lietderību, jo nav jāpiedalās visur, kur tevi aicina. Vēlams, lai no tā visa ir arī kāds praktisks labums, piemēram, saturīgas sarunas ar idejām vai jauni kontakti. Citādi vēlāk būs žēl iztērētā laika. Ir tāds periods, kad tavā dzīvē var parādīties vajadzīgie cilvēki, tomēr uz citu solījumiem pārāk nepaļaujieties. Svarīga arī attiecību tēma, dvēselē romantiskas noskaņas.

STRĒLNIEKS

Ai, kā gribas pateikt visiem visu un cīnīties par taisnību tā, ka akmens uz akmens nepaliek... Noskaiti līdz desmit un neļauj vaļu emocijām - lai runā racionālais prāts, tad dzīves pieredze ļaus rast pareizākos risinājumus. Lieliskas idejas par peļņu. Kāds varbūt brīnīsies un apšaubīs, bet neapstājies, jo šis ir iespēju laiks. Savukārt sirdslietās jātiecas pēc stabilitātes. Esot kopā ar mīļoto, izjutīsi daudz sirsnības, un sirdi pildīs mīlestība.

MEŽĀZIS

Tev allaž ir viedoklis un arī savi principi, bet patlaban svarīga sadarbība. Ieklausies kolēģos vai biznesa partneros un respektē atšķirīgus uzskatus. Labākais risinājums - saprātīgs kompromiss. Naudas lietās jāskatās plašāk un tālāk. Ātras peļņas nebūs, bet ir piemērots brīdis slēgt ilgtermiņa vienošanās. Ieguldi vērtīgos pirkumos, iegādājies ko noderīgu saimniecībai un ģimenei. Nedēļas nogalē labprāt šiverēsies mājās, izmēģināsi jaunas ēdienu receptes un lutināsi savējos.

ŪDENSVĪRS

Diezgan sarežģīts periods - sajūta, ka nelabvēļi bāž spieķos sprunguļus un ieceru un darbu rati negrib kustēt uz priekšu. Vajag mazliet apstāties. Necīnies ar vējdzirnavām, jo šis ir pārdomu un izvērtēšanas laiks. Atrodi laiku sev, jo daudz kas apdomājams un saliekams pa plauktiņiem. Viena pamodusies doma ved aiz sevis citas. Attiecību jomā pozitīvas emocijas, sirds siltums un mīlestība. Brīvajiem cilvēkiem laiks randiņiem un romantiskiem piedzīvojumiem.

ZIVIS

Kurš vēl prot tā uzklausīt un mierināt? Šā iemesla dēļ cilvēki pie tevis tiecas. Bet ne tikai tādēļ - šajā periodā parādīsi sevi kā lielisku profesionāli, ar kuru daudzi vēlas sadarboties. Galvā nāks dažādas domas, kas pārvērtīsies oriģinālās idejās. Var rasties jaunas, labas peļņas iespējas. Svarīga arī sirdslietu joma. Nerīkojieties emociju iespaidā un ieklausieties mīļotajā cilvēkā. Ja sirds brīva, tad esi gatavs krāšņiem un labā nozīmē trakiem vasaras piedzīvojumiem.

Vakara Ziņas

«Katrā braucienā pārsteidzošākais ir cilvēki – gan tie, ar kuriem vienojošs ir ceļš, gan tie, ar kuriem šai ceļā ir lemts satikties. Tas ir neticami, cik spēcīgus, radošus un gaišus cilvēkus mēs sastopam ceļā un ikvienā vietā, kur nonākam,» saka mūziķis, dziesmu autors, Latvijas Radio 5 direktors un «Velomūzikas» idejas autors Kārlis Kazāks.