VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 29. jūnijam

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Neliels pagurums, jo - cik var skriet un traukties, menedžēt un risināt... Vai kāds paldies pateiks, vai kāds labums būs? Kas to lai zina! Nedarbojies kādas neizstrādātas idejas vai slavas vārdā. Vislabāk būtu racionāli, mērķtiecīgi un klusītiņām virzīties uz karjeras virsotnēm vai attīstīt biznesu. Palīdzēs arī intuīcija - ātri orientēsies cilvēkos un situācijās. Svētkos gan labi jāatpūšas un jāballējas. Jāņuguns gaismās sirdī var iekrist romantiska dzirksts. Izbaudi mirkļus.

VĒRSIS

Vasara iegriež kārtīgu zaļumballes valsi: viens, div’, trīs... viens, div’, trīs... Eleganti pagriezieni un burvīga lidojuma sajūta. Sabiedriski aktīvas un piepildītas dienas. Būsi pievilcīgs un šarmants, tas palīdzēs darījumos un biznesa sarunās, kā arī var nest pārmaiņas privātajā dzīvē. Varbūt Zāļu vakara iedvesmojošajā gaisotnē satiksi savu simpātiju vai arī attiecības ar otro pusīti kļūs ciešākas. Taču svētki reiz beidzas un tad atkal jāķeras pie arkla un jādzen vaga.

DVĪŅI

Pirms svētkiem kārtīgi jāpastrādā. Ir labs laiks, lai pavairotu ienākumus un iesaistītos jaunos projektos, taču tāpat vien nekas netiks dots. Jāliek lietā savas komunikācijas spējas, jāmeklē kontakti, jāraksta biznesa plāns. Dienas būs ļoti piepildītas, un tad pēkšņi atskārtīsi, ka iekrājušies dažādi darbi mājas saimniecībā. Pirms svētkiem jāsakopj telpas un dārzs, lai jāņabērni neaplīgo. Savu tiesu uzmanības prasīs arī attiecību tēma. Jāgādā par savstarpējo sapratni.

VĒZIS

Vasara ir tavs laiks - kad enerģija mutuļo, rodas jauni plāni un dzīve dod iespējas īstajā brīdī satikt īstos cilvēkus. Nebīsties no ambicioziem mērķiem. Protams, visas takas nav rozēm kaisītas un ceļā var gadīties gan grubuļi, gan negaidīti pagriezieni, taču tiksi ar visu galā un rezultāts priecēs. Pirms svētkiem gribēsi sakopt mājas saimniecību, lai pats un mājinieki justos labi. Taču vajag arī kādas saviesīgas aktivitātes. Jāņu vakarā dodies ciemos pie draugiem vai izbraucienā pie dabas.

LAUVA

Gribas gāzt kalnus un parādīt, uz ko esi spējīgs. Pārsvarā veiksme būs ar tevi, bet dzīve jau nav rožu dārzs - pa kādam ērkšķītim procesos var gadīties. Ja kaut kas nav pa prātam, noskaiti līdz desmit un necīnies ar tiem, kas tevi nesaprot no pusvārda. Svētku laikā centies darba lietas atlikt malā un mazliet atpūsties. Nav vēlamas skaļas izklaides, labāk klusa un mierīga līgošana savējo lokā. Brīvajām sirdīm gan jādodas meklēt papardes ziedu. Varbūt notiek brīnums...

JAUNAVA

Kārtībai būs būt! Tas ir viens no taviem dzīves moto, un pie tā arī turies. Esi precīzs naudas lietās, jo var rasties problēmas vai neskaidrības. Virzībā uz priekšu nepieciešamas jaunas zināšanas - varbūt jāpiesakās kursos, varbūt jālūdz padoms kolēģiem. Kā mēdz teikt: kauns nav nezināt, bet negribēt zināt. Aktīvi rosoties, pat nepamanīsi, kā pienācis svētku laiks. Uzaicini un līgošanu pašus tuvākos. Brīvajiem ļaudīm ar papardes zieda meklēšanu jābūt apdomīgiem, sargies no avantūrām.

SVARI

Daudzi jau dzīvo Jāņu noskaņās, bet tev darba pilnas rokas. Var nākties kārtot darīšanas iestādēs un risināt lietišķas sarunas. Lieti noderēs diplomāta talants, pastāv iespējas noslēgt izdevīgas vienošanās. Tikai nedrīkst sākt uzskatīt, ka esi visgudrākais un tavs viedoklis ir vienīgais pareizais. Svētku laikā atpūties no visas sirds - dodies aplīgot draugus vai uzņem savās mājās jāņabērnus. Un mēģini atrast brīnumaino papardes ziedu.

SKORPIONS

Daudz emociju. Pienākumos būsi iekšā ar sirdi un dvēseli, atbildīgi attieksies pret darāmo un to pašu gaidīsi arī no kolēģiem. Ja šķiet, ka visa kā par daudz, tad ir pienācis laiks paņemt atvaļinājumu un doties ceļojumā. Vislabāk atpūtīsies pie dabas vai saulainā kūrortā. Ja svinēsi Jāņus tepat, tad prieku sagādās kultūras pasākuma apmeklējums un tikšanās ar draugiem. Sirdi sildīs romantiskas noskaņas.

STRĒLNIEKS

Kad citi jau dzīvo svētku gaidās, tu esi spara pilns paveikt lielas lietas. Sekmīgi risināsi lietišķas sarunas, arī finanšu jautājumi sekmēsies. Ar veiklu valodu un personības šarmu spēsi atrisināt sarežģītus jautājumus. Varbūt piktosies uz kolēģiem, kas palaidušies slinkumā, un pateiksi kādu skarbāku vārdu, bet ko vajag, to vajag. Jāņus labāk nosvinēt kopā ar savējiem, nelielā radu un draugu lokā. Skaļas saviesīgās aktivitātes diez vai dos gandarījumu.

MEŽĀZIS

Radio bez apstājas skan Līgo dziesmas. Kļūsi jau pikts, tāpat kā pirms Ziemassvētkiem par mūžīgo «Zvaniņš skan...». Kāda ballēšanās, ja darbu pilnas rokas un tik daudz jāpaspēj izdarīt! Iespējams, tam nāksies veltīt arī kādu no svētku dienām. Ir labs laiks dažādu lietišķu jautājumu risināšanai un kontaktu veidošanai. Racionālais Mežāzis to nepalaidīs garām. Attiecībās pārdomu un pārmaiņu laiks. Gribēsi iedziļināties, analizēt un, iespējams, kaut ko mainīt.

ŪDENSVĪRS

Darba neskaitāmie pienākumi... Vienā rokā tālrunis, otra uz datora klaviatūras, pēdas deg no skriešanas... Kāds labums? Materiālā izteiksmē diez vai izcelsi lielo lozi, taču viss, ko paveiksi, būs ieguldījums nākotnē. Brīvajos brīžos neņemies ar saimniecības darbiem, bet veltī vairāk laika sev - atpūties un padomā par svarīgo. Svētku laikā dodies jaukā kompānijā pie dabas. Svarīga būs attiecību joma. Izturies pret to nopietni.

ZIVIS

Prāts un intuīcija līdzsvarā, tas ļaus pieņemt pareizos lēmumus un adekvāti izvērtēt dažnedažādas situācijas. Darbā gan īpaši panākumi nav gaidāmi, tāpēc vislabāk būtu doties atvaļinājumā un mierīgi pavadīt laiku kādā tālā zemē, kur neesi visiem sasniedzams. Ja tas nav iespējams, tad rēķinies, ka arī Jāņos domas kavēsies pie darba un prātā nāks dažādi svarīgu jautājumu risināšanas scenāriji. Jāņu noskaņās brīvajiem ļaudīm aizraujoša iepazīšanās, pāriem attiecībās jauna dzirksts.

Vakara Ziņas

«Katrā braucienā pārsteidzošākais ir cilvēki – gan tie, ar kuriem vienojošs ir ceļš, gan tie, ar kuriem šai ceļā ir lemts satikties. Tas ir neticami, cik spēcīgus, radošus un gaišus cilvēkus mēs sastopam ceļā un ikvienā vietā, kur nonākam,» saka mūziķis, dziesmu autors, Latvijas Radio 5 direktors un «Velomūzikas» idejas autors Kārlis Kazāks.