Piektdiena, 3.maijs

redeem Gints, Uvis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Aktieris Egliens uzrakstījis dziesmu Igo

© Rūta Kalmuka/F64

Aktieris Mārtiņš Egliens feisbukā saviem draugiem un talanta cienītājiem izstāstījis, kāds ir viņa veselības stāvoklis.

«Ņemot vērā faktu, ka ap manu veselības stāvokli sāk raisīties dažādas spekulācijas, gribēju jums visiem, kuri ziedoja manai medicīniskai palīdzēšanai (un arī pārējiem), veikt zināmu atskaiti, kur tad ir palikusi saziedotā naudiņa.

Lielākā daļa joprojām stāv Ziedot.lv brīnišķīgo meiteņu stingrā uzraudzībā. Esmu izceļojis Vāciju, sastapies ar brīnišķīgu profesoru un veicis medicīniskas procedūras. Šobrīd varu sazināties ar tuviem un pat mazliet attāliem cilvēkiem (jo runāju klusi), bet ikdienas vajadzības ir iespējams apmierināt.

Procedūras būs jāatkārto, jāatkārto un jāatkārto… Ļoti daudz reižu… Un, pateicoties jums, tas ir iespējams. Šajā laikā ir izmēģināts ļoti daudz kas, bet vēl dažas iespējas ir… Soli pa solim un - dzīve rādīs.»

Aktieris raksta, ka viņam daudzi jautājuši, vai atgriezīsies uz skatuves. Viņam būšot loma bez teksta Nacionālajā teātrī nākamajā sezonā. Tagad aktieris esot pievērsies savam hobijam - klavierspēlei un komponēšanai. «Ja Dievs dos, kaut kad dzirdēsiet manus muzikālos brīnumus,» piebilst Mārtiņš Egliens. Viņš esot uzrakstījis dziesmu Igo.

Mārtiņam Eglienam aptuveni divus gadus ir problēmas ar balsi. Šā gada sākumā rekordīsā laikā cilvēki saziedoja līdzekļus, lai Mārtiņš Egliens varētu ārstēties Vācijā.