VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 15.jūnijam

© Anita Vaivode/F64

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Labi orientēsies cilvēku nolūkos un ātri sapratīsi, ja kāds izliekas par to, kas nav, vai imitē darbības. Kā jau tiešu un godīgu cilvēku tas tevi kaitinās. Ja nepieciešams - saki skarbāku vārdu un sauc pie kārtības. Darba rūpes gan nenes mājās, jo tuvinieki vēlas redzēt tevi smaidām. Ja tev ir otrā pusīte, tad padomā, kā izdaiļot un atsvaidzināt attiecības. Brīvajiem ļaudīm var parādīties kādas simpātijas. Vasaras noskaņas iedvesmo.

VĒRSIS

Ātri sapratīsies ar cilvēkiem - viens vārds, viens smaids, un viss notiek. Jaunas pazīšanās, jauni darījumi. Kā jau praktiskam cilvēkam, svarīga finanšu tēma. Naudas lietās veiksies, ja vien pats būsi gatavs enerģiski rīkoties. Ja rodas jaunas idejas par ienākumiem, atroti piedurknes un ķeries pie darba. Brīvdienās mīļuprāt saimniekosi mājās: vari ieplānot remontu vai uzlabot interjeru. Kad labi pastrādāts, tad pats, mājinieki un talcinieki pelnījuši ballīti.

DVĪŅI

Būt kustībā un notikumu epicentrā - tā ir tava stihija. Un patlaban ir sabiedriski aktīvs laiks. Tevi aicinās piedalīties saviesīgos pasākumos, prezentācijās vai iesaistīties labdarībā. Tas raisīs pozitīvas emocijas un arī iespējas satikt interesantus cilvēkus. Ja klāt atvaļinājums, tad dodies tālākā ceļojumā. Brauc kopā ar mīļoto, jo jauni iespaidi satuvinās. Savukārt brīvajiem ļaudīm ar ārzemju tēmu var sasaistīties sirdslietas un eksotiski piedzīvojumi.

VĒZIS

Citi jau varbūt vaļojas kaut kur okeāna krastā, bet tu tikai strādā un strādā, galvu nepacēlis... Taču čaklie cilvēki parasti tiek atalgoti, un tev var rasties iespēja iesaistīties jaunos projektos. Nebīsties no izaicinājumiem, tas atmaksāsies. Par brīvajiem līdzekļiem iegādājies lielāku pirkumu mājām, kaut ko skaistu savam priekam, jaunas štātes vai mākslas priekšmetus. Jāpievēršas arī attiecību tēmai - ir iespējas daudz ko sakārtot un gūt stabilitāti.

LAUVA

Tev patīk atrasties līderpozīcijās un starmešu gaismā, un kurš gan vēl spožāk pratīs nospēlēt savu lomu kā Lauva! Būs jaunas idejas un nākotnes plāni, un esi gatavs doties uz priekšu - tālāk un augstāk. Ja neizlemsi tūdaļ, tad nākamo iespēju var nākties gaidīt ilgi. Uzticies savām sajūtām un dzīves pieredzei. Piedalies sabiedriskās aktivitātēs un pasākumos, tur iespējams iepazīties ar interesantiem un noderīgiem cilvēkiem. Tava šarmantā uzvedība nevienu neatstās vienaldzīgu.

JAUNAVA

Piemērots laiks, lai kārtotu oficiālas darīšanas valsts vai pašvaldību iestādēs, ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem, nama apsaimniekotājiem vai bankām. Ja ir kāda ieilgusi problēma, to var izdoties sekmīgi atrisināt, vienīgi juridiskajos jautājumos jābūt precīzam - turies pie likuma burta un gara. Kādas pārmaiņas iespējamas privātajā dzīvē. Tās liks uz situācijām paskatīties no cita skatupunkta. Jātiek skaidrībā par to, ko tu vēlies un kā pie tā nonākt.

SVARI

Nedēļas nogalē ballīšu un tusiņu laiks. Izej sabiedrībā un apmeklē pasākumus, to laikā iespējams izveidot lietišķus kontaktus un iepazīt interesantus cilvēkus. Kāda tikšanās var izrādīties īpaša un likt sirdij iepukstēties straujāk. Darbā viegli nebūs, padomā, vai neesi uzņēmies vairāk nekā spēj celt un nest. Seko līdzi, lai tavs veikums tiek adekvāti novērtēts. Brīvos līdzekļus ieguldi paliekošās vērtībās. Ja kādā brīdī grūtums uz sirds - zini, ka tev ir lieliski draugi.

SKORPIONS

Nopietna attieksme pret dzīvi - gan darbā, gan privātajā jomā. Dažu brīdi tā robežosies ar skepticismu un pesimismu. Atver acis plašāk un paskaties uz vasaras košajām krāsām, uzsmaidi cilvēkiem, un viņi atbildēs ar to pašu! Ir laiks darbus mazliet atlikt pie malas un baudīt dzīvi. Dari to, kas vairo optimismu. Svarīga loma arī sirdslietām. Dodies uz randiņu un ļaujies emocijām.

STRĒLNIEKS

Pirmajā vietā privātā dzīve un attiecības ar mīļoto un radiniekiem. Jo vairāk laika pavadīsi ar viņiem, jo ciešāk nostiprināsies pārliecība, ka savējie ir spēks un atbalsts. Brīvdienās sarīko mājās viesības ar kokteiļiem vai dārza svētkus ar grilētu maltīti. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt tikšanos, kas dzīvi sagriež krāsainā virpulī. Baudi vasaru un dzirkstošas emocijas. Darbs? Kaut kas jau jādara ir, bet nepārcenties. Nav jau zaķis - neaizbēgs.

MEŽĀZIS

Nedēļas nogale ļoti saimnieciskās noskaņās: rūpēsies par ģimeni, kārtosi mājokli, aprūpēsi dārzu un izmēģināsi jaunas kulinārijas receptes. Nebaidies eksperimentēt - iespējams, atklāsi sevī pavāra talantu. Ielūdz ciemos senus draugus, sirsnīgās sarunās laiks paies nemanot. Iespējams, būs kādas pārdomas saistībā ar sirdslietām. Darba nedēļa visnotaļ lietišķās noskaņās. Ar sarauktu pieri risināsi dažādas problēmas, un visas privātās lietas būs otrajā plānā.

ŪDENSVĪRS

Mīlestība sildīs un iedvesmos. Brīvajiem ļaudīm ir iespējas satikt īsto cilvēku un izbaudīt spēcīgas emocijas. Ļaujies tam, ko dzīve tev sniedz. Ģimenes cilvēkiem daudz darīšanu ar radiniekiem. Vajadzēs kopā risināt saimnieciskus jautājumus, atbalstīt dažādos pasākumos, dot padomus un uzklausīt viedokļus. Brīvdienās kaut kur aizbrauc - pie dabas atpūsties būtu vislabāk. Jaunajā darba nedēļā var nākties sparīgi aizstāvēt savas idejas un meklēt domubiedrus.

ZIVIS

Jāsargās no stresa un pārpratumiem. Visas situācijas izvērtē un, pirms pieņemt kādu lēmumu, uzklausi dažādus viedokļus. Cilvēki meklēs tavu atbalstu un nāks pēc padoma, bet atceries, ka arī sevi ir jāmīl. Vislabāk jutīsies mājās - gan saimniekojot, gan mierīgi atpūšoties. Arī attiecībām tāds nesteidzīgs ģimenisks ritms nāks par labu. Profesionālie pienākumi paņems daudz enerģijas, tāpēc raugies, lai atalgojums ir adekvāts.

Vakara Ziņas

«Katrā braucienā pārsteidzošākais ir cilvēki – gan tie, ar kuriem vienojošs ir ceļš, gan tie, ar kuriem šai ceļā ir lemts satikties. Tas ir neticami, cik spēcīgus, radošus un gaišus cilvēkus mēs sastopam ceļā un ikvienā vietā, kur nonākam,» saka mūziķis, dziesmu autors, Latvijas Radio 5 direktors un «Velomūzikas» idejas autors Kārlis Kazāks.