Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 8.jūnijam

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Tikai uz priekšu! Lai kādi vēji pūš, lai kādi viļņi jūrā bango, tu esi nobriedis jauniem izaicinājumiem. Rāma dzīve nav domāta tev, tagad ir īstais laiks rīkoties. Būsi sabiedrības dvēsele, un kādas neformālas tikšanās laikā var rasties iespēja izveidot noderīgus lietišķus kontaktus. Vārds pa vārdam - un, skat, jau radies interesants un pelnošs projekts. Brīvajā laikā svarīgas sirdslietas. Arī tur vajag mazliet trakuma un asus pagriezienus. Būs. Nešaubies ne mirkli.

VĒRSIS

Tev vienmēr pašam viedoklis un savi dzīves principi. Bet dažkārt gadās, ka neparedzēti apstākļi ievieš pēkšņas un nebūt ne tīkamas korekcijas. Esi elastīgs un piemērojies. Nav jāpārkāpj principi, bet jāieklausās atšķirīgos viedokļos. Ir iespējas iegūt domubiedrus, kas gatavi sadarboties. Un noteikti vajag arī mācīties kaut ko jaunu, it īpaši tehnoloģiju jomā. Dzīve traucas uz priekšu straujiem soļiem. Brīvdienās sekmīgi saimniecības darbi.

DVĪŅI

Dienas ritēs ļoti aktīvi, tāpēc vajag visu kārtīgi saplānot, lai nesanāk mētāšanās no viena darba pie otra. Pretējā gadījumā daudz laika var aiziet tukšgaitā. Jāizvairās no bezmērķīgiem pasākumiem, kuros tikai izšķiedīsi laiku. Citējot Nīči: «Tikai tas, kas zina, uz kurieni viņš brauc, zina arī, kurš vējš ir labs un kurš ir viņa ceļavējš.» Brīvajā laikā svarīgas sirdslietas. Esi pēc iespējas vairāk kopā ar mīļoto. Bet, ja šobrīd esi viens, sirdī var iespīdēt dzirkstošs saulstariņš.

VĒZIS

Vēzim vientuļniekam jāiznāk no savas alas. Pietiek sēdēt slēgtās bruņās un grozīt actiņas, jo patlaban liela nozīme ir sabiedriskām aktivitātēm. Rīko pasākumus, prezentācijas, piedalies labdarības projektos. Tas, ko paveiksi sabiedrības labā, atmaksāsies morālā izteiksmē. Ar smaidu un šarmu iekarosi simpātijas. Tikai neiesaisties dēkās, jo var sākties tenkas un intrigu virpuļi. Darbā būtu vēlams pievērsties jauniem projektiem vai rakstīt biznesa plānu.

LAUVA

Lauva sapurina krēpes un dodas uz priekšu ar savu enerģiju, pārliecību, argumentiem. Tev piemīt liela deva veselīgu ambīciju, kas noderēs profesionālā jomā. Taču ne visi ir gatavi atbalstīt, un var būt «saķeršanās» ar priekšniecību vai darījumu partneriem. Mēģini savaldīties, jo tu taču zini savu vērtību! Rūpīgi plāno laiku tāpēc, ka arī mājās netrūks pienākumu. Vari kārtot nekustamā īpašuma vai komunālos jautājumus, sākt remontu u.tml.

JAUNAVA

Duālas sajūtas - no vienas puses, darbojas tavs parastais dzīves moto: «Kārtībai būs būt, un jāstrādā no saules lēkta līdz rietam», no otras - sirdī vēlme doties kaut kur tālu, tālu, lai apskatītu nezināmas zemes, eksotisku dabu, izbaudītu bangojošu jūru vilinājumu. Ja iespējams, tad paņem atvaļinājumu. Ja ne, tad vismaz brīvajā laikā nesēdi mājās, bet satiecies ar draugiem, izklaidējies un apmeklē kultūras pasākumus. Darba dienas ritēs ļoti saspringti.

SVARI

Ļoti, ļoti daudz pienākumu, darbā diezgan liela jezga. Kaut ko ietekmēt un iebīdīt noteiktās sliedēs būs visai grūti. Mēģini kaut kā distancēties un savaldīt emocijas. Darbojoties pēc stingri noteikta plāna, visu paveiksi laikā un perfekti. Lai izvēdinātu galvu un sakārtotu domas, brīvdienās izbrauc piknikā. Liela nozīme sirdslietām. Kopā būšana dāvās daudz prieka un optimisma, bet brīvajiem ļaudīm sirdī var iekrist silta dzirkstelīte.

SKORPIONS

Kaut esi pragmatisks cilvēks, šajā periodā darbs prasīs radošu iedvesmu. Mēģini mazliet izkāpt ārpus tradicionālajiem rāmjiem, domāt plašāk un radošāk. Bet, protams, ar mēru, lai lietišķajā jomā nerodas haoss. Peļņa nenāks ātri, toties būs stabila. Vēlams veidot uzkrājumus un ieguldīt vērtīgos pirkumos. Nedēļas nogalē pirmajā vietā mājas dzīve. Pavadi laiku kopā ar bērniem, bet attiecībās ar otro pusīti esi savaldīgs un neapvainojies par sīkumiem.

STRĒLNIEKS

Nekas un neviens nespēs izsist tevi no plānotā darba ritma. Arī ārkārtas situācijās spēsi elastīgi pielāgoties. Lišķīga diplomātija tev sveša, bet ar smaidu un loģiskiem argumentiem pratīsi novirzīt sarunas sev vēlamā gultnē. Patlaban potenciālie ieguvumi vai zaudējumi iet cieši līdzās viens otram, tāpēc finanšu lietās jārīkojas apdomīgi. Attiecībās nemierīgs periods: situācijas mainās, tu jūties kā ierauts raibā karuselī. Neļaujies notikumu plūsmai, bet mēģini to kontrolēt.

MEŽĀZIS

Sargies no stresa un neiesaisties konfliktos. Pietiekami daudz laika vajadzētu veltīt atpūtai, jo pārslodze var ietekmēt veselību un labsajūtu. Diezgan svarīga būs finanšu tēma. Iespējami lieli izdevumi saistībā ar mājas saimniecību. Savukārt darbā iespējas izcelties un parādīt savu varēšanu. Savas problēmas vai pārdomas vari pastāstīt radiniekiem, viņi uzklausīs un atbalstīs. Sirdslietās dzirkstoši piedzīvojumi, kas iedvesmo.

ŪDENSVĪRS

Lai arī kādi notikumi apkārt virpuļo, raugies uz situācijām no pozitīvās puses un neļauj, lai kāds sabojā omu. Cita starpā vajadzētu ieklausīties, ko saka priekšā iekšējā balss. Dažkārt intuīcija noder labāk nekā prāta apsvērumi. Vari pievērsties peļņas jautājumiem un iesaistīties jaunos projektos. Enerģiski rīkojoties, ienākumi papildināsies. Ja neesi par kaut ko pārliecināts, ieklausies pieredzējušāko kolēģu padomos. Brīvdienās - kādam mājas darbi, kādam mīlestības rokenrols.

ZIVIS

Latvju tautas teiciens, ka ātri tikai blusas ķer, ļoti atbilst tavam pašreizējam noskaņojumam. Lai jau citi traucas, cenšas un sacenšas... Tomēr nevajadzētu atslābt, jo ir diezgan labs laiks, lai gūtu panākumus profesionālajā jomā. Tur vari izmantot vairākas iespējas: censties pakāpties pa karjeras kāpnēm esošajā darbavietā vai pretendēt uz labākiem nosacījumiem citā firmā vai iestādē, vai padomāt par privātā biznesa attīstību. Brīvdienās dodies mazliet bohēmiskās izklaidēs.