Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Egils Levits. Var pietrūkt praktiskuma un sajūtas, ka stāv ar abām kājām uz zemes

© Ģirts Ozoliņš/F64

Pats sevi reiz nodēvēja par «visas tautas prezidentu», bet dzejniece Māra Zālīte – par «spožo zvaigzni». Laikam tā nesanāca, jo, pēc sabiedriskās domas pētījumu firmas SKDS datiem, Levita reitings jau ilgstoši ir vēsturiski zemākais no Latvijas valsts prezidentu reitingiem.

Pēc tā dēvētās Saules zīmes prezidents ir Vēzis - tas iezīmē dzimtenes mīlestības un ģimeniskuma tēmas. Aizstāvēs savējos, bet tas var izpausties arī kā «savu cilvēku» pulcināšana ap sevi. Ir jāuzmanās no negodīgas rīcības, iespējama «uzmešana». Ja kāds ko būs nodarījis - varbūt piedos, bet neaizmirsīs gan, jo emociju rādītājs Mēnestiņš Skorpiona zīmē. Bet, ja pats ko nelāgu darīs, tad karma kā bumerangs atgriezīsies atpakaļ.

Ir augsts prāta potenciāls, analītiķa spējas, dažādas intereses, jo prāta planēta Merkurs Dvīņu zodiaka zīmē, bet var pietrūkt praktiskuma un sajūtas, ka stāv ar abām kājām uz zemes. Astrokartē nemaz nav lietišķi praktiskās Zemes stihijas ietekmes. Daudz iekšējo šaubu, bet vajadzētu būt labai intuīcijai.

Horoskopā ir Saules aptumsuma ietekme, kas norāda, ka, darbojoties politikā, iespējams periods, kad uz saviem pleciem daudz smaguma jāiznes.