Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 1.jūnijam

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Jāuzmanās no pārsteidzīgas rīcības. Tev strauja daba un enerģija mutuļot mutuļo, taču vieds ir senais teiciens: septiņas reizes nomēri, pirms nogriez. It īpaši uzmanīgi jāizvērtē jauni darba vai biznesa piedāvājumi. Tāpat arī neuzticies citu solījumiem lietišķajās vai finanšu jomās. Būsi šarmants un pievilcīgs, viegli veidosi kontaktus, un kāda tikšanās var uzšķilt simpātiju dzirkstis. Ja tev ir otrā pusīte, tad brīvdienās pārsteidz viņu ar romantisku pasākumu.

VĒRSIS

Diezgan svarīgas naudas lietas. Ir jādomā, kā nopelnīt vairāk, jo katram Vērsim vajag savu naudas podiņu, un sirds mierīga tad, kad mājās valda labklājība un ir drošs pavards. Piemērots laiks, lai vestu sekmīgas biznesa sarunas un slēgtu ienesīgas vienošanās, arī algotā darbā var pavērties jaunas iespējas. Attiecībās daudz sirsnības - izrādi mīļumu un rūpes par savu otro pusīti, un pretī saņemsi to pašu. Brīvajiem cilvēkiem iespējama tikšanās romantiskos apstākļos.

DVĪŅI

Īstenā dzīves sāls slēpjas kustībā, kad notikumi virpuļo, apkārt cilvēki, sarunas raisās - vienalga, vai klātienē vai virtuālajā telpā. Būs daudz enerģijas un vēlme darboties. Taču esi precīzs, jo pastāv riski pieļaut neuzmanības kļūdas. Nevajag ķerties pie vairākiem darbiem vienlaikus, kaut arī šķiet, ka visu paspēsi. Brīvdienās apciemo draugus, aizej uz kādu izklaides pasākumu, teātri, koncertu. Ja šobrīd esi brīvs, tad iespējama iepazīšanās ar turpinājumu.

VĒZIS

Ai, kā gribētos paslēpties kaut kur tālu laukos vai mierīgi rušināties piemājas dārziņā - lai dienas rāmas, bez steigas un stresa. Bet kas to deva! Iespējams, tevi aicinās piedalīties sabiedrisku pasākumu rīkošanā vai labdarībā. Piekrīti, jo darbošanās cilvēku labā dos gandarījumu un jaunus kontaktus. Brīvajiem ļaudīm caur šādām aktivitātēm dzīvē var ienākt jauka iepazīšanās. Darbā atbildīgi pienākumi, taču ir iespējas pavairot ienākumus un tikt pie izdevīgiem līgumiem.

LAUVA

Ja kaut kas nav pēc tava prāta, tad pūkas un spalvas pa gaisu. Ar to gan neko nepanāksi, labāk - palēnām un ar pacietību. Tas, ko paveiksi, būs nozīmīgi ilgtermiņā. Raksti biznesa plānu, ielūkojies darba sludinājumos, risini sarunas ar potenciālajiem partneriem. Tā kā darbā paredzama diezgan liela slodze, brīvajā laikā gādā par optimismu un dzīvesprieku un atrodi laiku mīļotajam hobijam. Aizbrauc pie dabas vai sarīko kopā ar draugiem grila pasākumu.

JAUNAVA

Ļoti piemērots laiks vasarīgiem saimniecības darbiem - teritorijas sakopšanai, dārza labiekārtošanai un stādīšanai. Varbūt jāatsvaidzina mājokļa interjers, nomainot tekstilu vai iegādājoties kādu mākslas priekšmetu. Jaunavas dzīves moto: «Kārtībai būs būt!» Tāpat arī darbā - pieskatīsi visu un visus, un dienas izvērtīsies trauksmainas. Savukārt brīvajā laikā gan atrodi mirkli vienatnei. Pārdomās vai meditācijās gūsi noderīgas atziņas un atgūsi spēkus un enerģiju.

SVARI

Darbā pienākumu netrūks, turklāt tie var mainīties. Plāno, kā tiksi galā, saspringtās situācijās saglabā mieru. Turklāt skaties, lai adekvāts atalgojumus, jo var rasties situācijas, ka tev lūdz uzņemties papildu pienākumus, bet piemaksāt nevēlas. Privātajā dzīvē pārmaiņas, turklāt uz pozitīvo pusi. Ja tev ir mīļotais cilvēks, tad attiecībās parādīsies jaunas krāsas. Brīvajiem ļaudīm dzīve var dāvāt iepazīšanos, kas modina kaislības un nes pussolīti virs zemes.

SKORPIONS

Šajā periodā pirmajā vietā attiecību tēma. Brīvajiem cilvēkiem dzīve var uzdāvāt negaidītu iepazīšanos. Kaislības sagrozīs prātu un ļaus iepazīt jaunas emocijas. Pāriem ikdienai jāpiešķiļ jauna dzirkstelīte. Ģimenes cilvēkiem var arī nākties risināt pedagoģiskos jautājumus. Bet darbi jau arī negaida un neapstājas. Visus procesus uztversi emocionāli, tas var atstāt iespaidu uz pašsajūtu. Vēlama veselības uzlabošanas kūre un pavasarīga, vitamīniem bagāta ēdienkarte.

STRĒLNIEKS

Darbs prasīs nervus un precizitāti, turklāt var atklāties, ka pietrūkst zināšanu. Ir jāmācās un jāiegūst jauna informācija - piesakies kursos. Ja ir kādas izmaiņas pienākumos, tad tās jāfiksē līgumos, lai vēlāk nerodas situācija, ka solīts makā nekrīt. Dažādas globālas pārdomas iespējamas saistībā ar attiecību tēmu. Ir pienācis laiks kaut ko mainīt, lai būtu mīļāk, tikai pašam jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm. Nešaubies, nesvārsties un pasper solīti pretī laimei.

MEŽĀZIS

Esi apdomīgs finanšu lietās, jo iespējama gan naudas plūsmas bremzēšanās, gan pēkšņi tēriņi. Nevajadzētu plānot lielus pirkumus vai uzņemties kredītsaistības. Darbā procesi var bremzēties, un tas darīs nemierīgu, jo Mežāzim patīk, ja viss pēc plāna. Brīvajā laikā vislabāk jutīsies savējo lokā. Velti uzmanību mīļotajam cilvēkam un mēģini iedziļināties otra izjūtās. Brīvajiem ļaudīm pret jaunu iepazīšanos vajadzētu izturēties ar kritisku skatu.

ŪDENSVĪRS

Atradīsies dažādu norišu epicentrā: iepazīšanās, pasākumi un aktīva komunikācija. Enerģijas netrūks, ja darbosies pareizā virzienā, paveiksi lielas lietas. Esi gatavs sadarboties un ieklausīties citu viedoklī, taču par varītēm kādu censties pārliecināt gan nav vērts. Dzīve var piespēlēt iespējas pavairot ienākumus, uzņemoties jaunus pienākumus vai pakāpjoties pa karjeras kāpnēm. No tevis staros šarms un pievilcība, un daudz panāksi ar smaidu un pozitīvismu.

ZIVIS

Brīvdienās mierīgi jāatpūšas, lai spriedze mazinātos. Piemērots laiks izbraucienam kopā ar ģimeni vai nelielai bohēmai draugu lokā. Jaunā darba nedēļa nāks ar atbildīgiem pienākumiem, būs kārtīgi jāstrādā, un ne viss ies no rokas. «Mieru, tikai mieru,» teica bērnības stāstu varonis Karlsons. Neuzņemies pārāk daudz un visu dari precīzi. Labāk iet maziem solīšiem nekā skariet un paklupt. Svarīga arī privātā dzīve, un kādam sirdslietas var sasaistīties ar ārzemju tēmu.