Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 25.maijam

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Lai dzīvo pavasaris! Ballīte var sākties! Būsi uz enerģijas pacēluma viļņa un iedvesmosi līdzcilvēkus. Izklaides var savīties arī ar lietišķo tēmu - kādā pasākumā iespējama iepazīšanās ar noderīgiem cilvēkiem un sekmīga darījumu kontaktu veidošanās. Iepazīstini ar savām idejām plašāku publiku un meklē atbalstītājus. Ja darbā rodas strīdus situācijas, tad turies pēc iespējas tālāk. Svarīgas arī sirdslietas, tikai neko nesasteidz un neiesaisti citus privātās dzīvs peripetijās.

VĒRSIS

Daudz kas atkarīgs no emocijām, tāpēc centies saglabāt pozitīvu pieeju arī sarežģītās situācijās. To, protams, vieglāk pateikt nekā izdarīt, bet ir pūles, kas atmaksājas. Svarīgi ieklausīties partneros. «Ja gribi būt gudrs, tad iemācies uzdot saprātīgus jautājumus, uzmanīgi klausīties, mierīgi atbildēt un pārstāt runāt tad, kad vairs nav ko teikt,» vēstījis šveiciešu dzejnieks Lavaters. Brīvdienās vajadzētu iziet sabiedrībā - iespējami romantiski piedzīvojumi.

DVĪŅI

Paplašini redzesloku un tver jaunu iespaidu mirkļus, tie tevi veldzē kā avota ūdens. Dodies kopā ar ģimeni apskatīt tālākas zemes vai nelielā izbraucienā pa Latviju. Ja ceļošana nav iespējama, tad vēlams pievērsties nodarbēm, kas sniedz jaunu informāciju: lasīt, sērfot tīmeklī vai pieteikties kursos. Darbā būs diezgan nemierīgi. Nebūtu vēlams sākt jaunus projektus, arī darīšanas iestādēs vēlams atlikt uz vēlāku laiku. Sirdslietās iespējamas pozitīvas pārmaiņas.

VĒZIS

Daudz domāsi par dzīves vērtībām, analizēsi situācijas, būs laba izpratne par cilvēku rīcības motīviem. Ko ar to iesākt? Vari būt pārliecināts, ka jebkurā brīdī zināsi, kā rīkoties. Darbs prasīs iedvesmu un darbošanos ārpus tradicionāliem rāmjiem. Naudas lietās kaut kas var aizkavēties, tomēr ir labs laiks, lai liktu pamatus veiksmīgai peļņai nākotnē. Brīvos līdzekļus ieguldi remontā un mājokļa interjera atsvaidzināšanā.

LAUVA

«Mans nams - mana pils. Un savējie pirmajā vietā,» tāds ir tavs princips, un - vai! - tam, kurš jebkādā veidā mēģinās pārkāpt tavas nospraustās robežas vai kaitēt. Brīvdienās vislabāk jutīsies starp savējiem: vari ielūgt ciemos draugus, sarīkot nelielu ballīti vai dārza svētkus. Brīvajiem ļaudīm laiks romantikai un randiņiem pavasarīgos vakaros. Darbā iespējamas negaidītas pārmaiņas un stresa situācijas. Neiesaisties strīdos, kaut arī gribas pateikt visu, ko domā.

JAUNAVA

Vajag mazliet pabūt divvientulībā ar sevi, lai sakārtotu domas un atslēgtos no ikdienas darba dunas, steigas un komunikācijas. Brīvdienās netērē laiku ballītēs un sabiedriskos pasākumos, kuriem nav jēgas. Privātajā dzīvē vēlme pēc pārmaiņām un jātiek skaidrībā, kādi ir tavi sapņi un ilgas. Jaunajā nedēļā ar pilnu krūti vari mesties darbos. Ir labs laiks, lai parādītu savas profesionālas spējas un pakāptos pa karjeras kāpnēm. Liela nozīme radošai pieejai.

SVARI

Pirmajā vietā profesionālā un sabiedriskā dzīve. Būsi visur klāt un visur pirmais. Ir iespējas satikt jaunus sadarbības partnerus un noslēgt izdevīgas vienošanās. Bet ne jau tikai ar runāšanu būs panākumi - pierādīsi dzīvē teicienu, ka meistaru pazīst pēc viņa darba. Tā kā dienas ritēs nemierīgi, nedēļas nogalē noteikti jāatpūšas. Prieku gūsi, piedaloties sportiskos pasākumos, satiekoties ar draugiem vai ar ģimeni dodoties izklaidēs. Arī sirdslietās vajag jaunu dzirksti.

SKORPIONS

Esi gatavs pieņemt kādu interesantu priekšlikumu darbā vai biznesā. Nešaubies un nesvārsties, jo pats taču zini, kādas ir tavas spējas. Un drošajiem pieder pasaule! Privātajā dzīvē jāuzņemas atbildība par ģimenes un mājas lietām. Uzklausi savējos, palīdzi, atbalsti un apciemo tālākus radus. Attiecību tēmā intriģējoši piedzīvojumi. Tāds kā īssavienojums, kad sirds notrīc brīnuma gaidās. Kas tālāk? Tas atkarīgs no tevis.

STRĒLNIEKS

Ideju un enerģijas netrūks, un tavi talanti tiks novērtēti. Tikai kādā brīdī var rasties sajūta, ka traucies kā vāvere ritenī, skrien, skrien, bet ceļa beigas nav redzamas. Rūpīgi saplāno dienas, lai visu paspētu, un, protams, atceries par atpūtu. Traukšanās bez apstājas var beigties ar izdegšanu. Brīvdienās pievērsies mājas darbiem - sarīko ģenerāltīrīšanu vai dārza talku. Iespējams, būs jāpalīdz un jāsniedz atbalsts radiniekiem. Brīvās sirdis var pārsteigt Amora bulta.

MEŽĀZIS

Pasaulē ir daudz košu krāsu un labu cilvēku, tikai mazliet jāpapūlas to visu saskatīt. Vairāk optimisma un dzīvesprieka! Darbā daudz nopietnības un liela atbildība, kā jau parasti. Neuzņemies neko papildus, jo tad var rasties situācija, ka vairs nezini ne rīta, ne vakara. Un brīvdienās, protams, labi jāatpūšas. Dodies izbraucienā, pārgājienā vai pievērsies sportiskām aktivitātēm. Brīvajiem ļaudīm laiks pavasarīgi romantiskam randiņam.

ŪDENSVĪRS

Dažādi plāni saistībā ar finansēm. Rīkojies enerģiski, meklē sadarbības partnerus un iesaisties jaunos projektos. Aktīva darbošanās vainagosies ar panākumiem, un pēc kāda laika lauru vainags būs tavs. Ja pietrūkst zināšanu vai profesionālo iemaņu, ķeries pie mācībām un bruņojies ar pacietību. Jaunās prasmes dosies rokās pamazām. Darbā var nākt pārmaiņas, kas ļaus izvirzīties karjerā. Privātajā dzīvē kāda tikšanās saviļņos līdz sirds dziļumiem.

ZIVIS

Darbs, darbs, darbs - esi parādījis sevi kā čaklu strādātāju, un tagad var veidoties situācijas, ka uz tava rēķina kāds vēlas «izbraukt» pa vieglo. Neuzņemies pārāk daudz. Tava stiprā puse ir lietišķas sarunas un kontaktu veidošana, un ar to tad arī vajadzētu nodarboties. Brīvdienās dodies uz draugu ballīti, tikai atceries, ka pārlieka bohēma var atstāt robu makā un nest galvassāpes nākamajā rītā. Visu ar mēru!