VAKARA ZIŅAS. Deniss Vasiļjevs. Cilvēks dara to, kas viņam piestāv

© Romāns KOKŠAROVS, F64 Photo Agency

Deniss Vasiļjevs – sportists un mākslinieks no dabas. Nesen pasaules daiļslidošanas čempionātā Japānā ieguvis 13. vietu. Iegūtas dažādas medaļas dažādās sporta sacensībās. Titula «Latvijas gada sportists» īpašnieks.

24 gadus vecais daiļslidotājs dzimis Daugavpilī un slido kopš bērnības. Intervijā portālam «Sportacentrs.com» Deniss Vasiļevs teicis: «Daiļslidošanā tas nav tā, ka tev ir distance, kas jānoskrien pēc iespējas ātrāk. Tev ir jāparāda izrāde, un izrāde būs ar savām niansēm un arī pēc noskaņojuma, jo daiļslidošanā es sniedzu skatītājiem savas emocijas, izstarojot tās savā priekšnesumā. Pats personīgi uzskatu, ka daiļslidotājs ir drīzāk kā mākslinieks.»

Saule, kas atklāj personības būtību, Vasiļjeva piedzimšanas brīdī atradusies Lauvas zodiaka zīmē. Tā ir artistiska, un tai piestāv atrasties prožektoru gaismā. Cilvēki ar šādu astro pozīciju visu dara no sirds, ar atdevi. Viņi ir dzimuši līderi. Protams, Lauva var sadusmoties, bet par taisnu lietu. Uzrūks, bet pēc tam augstsirdīgi piedos.

Ja arī dzīvē ir kādas neveiksmes, tad Deniss Vasiļjevs ar tām spēs tikt galā. Viņš dzimis starp Mēness un Saules aptumsumu. Dažkārt astroloģiskajā literatūrā tiek rakstīts, ka šiem cilvēkiem dzīvē iespējamas peripetijas un grūtības. Tā var būt, bet labā ziņa ir tā, ka cilvēkiem ar aptumsumu ietekmi kartē ir dots liels iekšējais spēks. Viņi spēj pārvarēt grūtības, celties un doties tālāk. Šo momentu vēl arī pastiprina vīrišķās planētas Marsa atrašanās Skorpiona zodiaka zīmē. Mērķtiecība un nelokāma griba.

Daiļslidotāja horoskopā ir arī Vēža zīmes ietekme - tajā atrodas prāta planēta Merkurs un emociju aizgādnis Mēness, šīs kombinācijas norāda uz labestību un vēlmi parūpēties par savējiem. Cilvēkam svarīga piederības un savu sakņu izjūta. Vēža zīmes un Mēness aptumsuma ietekme piešķir labu intuīciju - spēju ātri orientēties cilvēkos un situācijās.

Kopumā horoskops norāda, ka cilvēks dara to, kas viņam piestāv un kur var gūt panākumus. Spēcīga personība, kam dotas iespējas sasniegt slavas virsotnes un, ja arī gadās kāds kritiens - piecelties un doties tālāk.

Vakara Ziņas

«Katrā braucienā pārsteidzošākais ir cilvēki – gan tie, ar kuriem vienojošs ir ceļš, gan tie, ar kuriem šai ceļā ir lemts satikties. Tas ir neticami, cik spēcīgus, radošus un gaišus cilvēkus mēs sastopam ceļā un ikvienā vietā, kur nonākam,» saka mūziķis, dziesmu autors, Latvijas Radio 5 direktors un «Velomūzikas» idejas autors Kārlis Kazāks.