Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Pauls un Keišs liek pasmaidīt par sevi un citiem

© Ģirts Ozoliņš/F64

Neilgi pirms Lieldienām maestro Raimonds Pauls un šarmantais Jaunā Rīgas teātra aktieris Andris Keišs mūzikas namā «Daile» publiku iepazīstināja ar savu jaunāko kopīgo veikumu – koncertprogrammu «Vīrieši labākos gados».

Smieklu un publikas ovāciju pavadījumā, pateicoties Andra Keiša brīnišķīgajam atdarinātāja talantam, uz skatuves ne tikai skanēja maestro dziesmas, bet arī «kāpa» daudzi vīrieši labākajos gados: gan jau aizsaulē esošie aktieri Imants Skrastiņš, Edgars Liepiņš un mūziķis Jānis Grodums, gan mūsu laikabiedri - Žoržs Siksna, Intars Busulis, Viktors Lapčenoks, Zigfrīds Muktupāvels, režisors Jānis Streičs, politiķi Aivars Lembergs, Raimonds Vējonis u.c.

Pēc izrādes nelielajā mielastā, kurā pulcējās abu mākslinieku tuvākie draugi un ģimenes, tostarp dziedātāja Laima Vaikule, uzņēmējs Jūlijs Krūmiņš, kardiologs Andrejs Ērglis u.c., Andris pauda, ka ideja par šādu programmu abiem ar maestro radusies kādā kopīgā koncertbraucienā. «Pamazām to īstenojām - paši vien, bet režisora iesaistīšanās; talkā aicinājām tikai horeogrāfi. Parodēt izvēlējos tos māksliniekus, kuru tēls viegli devās rokā. Ja kāds nedevās, to neaiztikām,» viņš rezumēja.