Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 18.maijam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Kurš visur pirmais un visiem pa priekšu? Protams, Auniņš. Ja vajag sākt jaunu projektu, tad tu esi vispiemērotākā kandidatūra. Strādāsi ar pilnu atdevi un parādīsi, ka esi līderis. Tavu viedokli uzklausīs, un kāds varbūt saņems karjeras piedāvājumu. Arī naudas lietās gaidāma veiksme. Tā gan reti kad mēdz notikt, bet iespējams, ka darba devējs piedāvās algas pielikumu. Brīvdienās var rasties kārdinājums kārtīgi iepirkties. Kas nopelnījis, tas var ar prieku tērēties.

VĒRSIS

Maijs ir Vērša zīmes laiks - jutīsies iedvesmots, un prātā nāks visādas «spicas» idejas. Tomēr darba dienas solās būt nemierīgas un saspringtas, tāpēc nedēļas nogalē nedari to, kas būtu jādara obligāti, bet tikai to, kas sagādā prieku. Vai arī nedari neko. Izgulies, atpūties, pasapņo. Mājas uzkopšana vai dārza darbi pagaidīs. Kādam dvēselē var pamosties romantiskas vēsmas saistībā ar ārzemju tēmu, bet kādam pēkšņa dzirksts uzšķilsies saviesīgā pasākumā.

DVĪŅI

Tūdaļ klāt būs laiks, kad var sākt darbus, kam plānota atdeve ilgtermiņā, tikai jābūt uzmanīgam juridiskos jautājumos un neko nevajag sasteigt. Citādi nāksies pārliecināties, cik perfekti darbojas sakāmvārds «kā vējš skrien, kā miets atduras». Nedēļas nogalē pirmajā vietā ģimene un līdzās cilvēki, kuriem vari uzticēties par visiem simt un vēl vairāk procentiem. Paredzama sirsnīga pasēdēšana, un var būt idejas par kopīgu biznesu vai vērienīgiem saimniecības darbiem.

VĒZIS

Darba vidē centies iztikt bez emocijām, kas var uzbangot kā jūra vētrā, un neiesaisties strīdos, kas neattiecas uz tevi. Ja pēkšņi sajūti sevī pasaules glābēja sindromu, tad zini, ka nav jābūt visām mucām par spundi. Tā tikai bendēsi sev nervus un vari iegūt nelabvēļus. Interesanti pavērsieni iespējami privātajā dzīvē. Tā var būt nejauša tikšanās, kas sirdī iemet dzirksti, vai sena atkalredzēšanās, kas saviļņo jūtas.

LAUVA

Profesionālajā jomā lauru plūkšanas laiks visdažādākajās nozīmēs. Ar finansiālo stāvokli būsi visnotaļ apmierināts un sapratīsi, kā dēļ esi pūlējies. Savukārt atzinības vārdi būs kā lācim medus pods. Labi sapratīsies ar cilvēkiem, par piekrišanas trūkumu nebūs jāsūdzas. Nedēļas nogali pavadīsi mīlestībā un sirsnībā. Taču nav jau tā, ka viss vienmēr ideāli. Šajā periodā var nākties sastapties ar skauģiem un intrigantiem. Nepievērs uzmanību.

JAUNAVA

Lai arī ko tu darītu, svarīgi turēties pie likuma burta un gara. Tev patīk noteikta lietu kārtība, neparedzētas situācijas var izsist no līdzsvara. Iespējamas dažādas jukas lietišķajos jautājumos un pārpratumi komunikācijā ar iestādēm. Ja kādas situācijas grūti izprast, tad saki sev: «Par to es domāšu rīt!» Brīvdienās lieliski pavadīts laiks kopā ar ģimeni. Ja šobrīd tev nav otrās pusītes, tad esi atvērts romantiskiem piedzīvojumiem.

SVARI

Diezgan sarežģīts periods, jo var nākties pieņemt būtiskus lēmumus. Darbā neparedzētas situācijas, kas rada stresu un arī neziņu. Rīkojies godprātīgi, un viss būs labi. Kā sena paruna vēsta: dots devējam atdodas. Kā atalgojums par pūlēm un galvassāpēm var pavērties jaunas iespējas, kas nes finansiālo labumu. Nedēļas nogalē no sirds izbaudīsi kopā būšanu ar tuviniekiem: sekmīgi saimniecības darbi un jautrs pasākums ģimenes lokā.

SKORPIONS

Tev patīk būt situāciju noteicējam un pelēkajam kardinālam. Ja nu kāds reiz ir varenais shēmotājs, tad tas ir Skorpions. Taču patlaban tādi apstākļi, kad vajadzētu piekāpties, ieklausīties līdzcilvēkos, domāt par sadarbību. Nespītējies un neieciklējies uz savu vienīgo, vispareizāko un neapstrīdamo patiesību. Jāpasper solītis pretī, jo kopā darītais dos labākus rezultātus. Privātajā dzīvē romantiski piedzīvojumi, bet uzmanies, ja kāds anonīms svešinieks atzīstas mīlestībā tīmeklī.

STRĒLNIEKS

Peļņas lietās kā loterijā - varbūt izvilksi laimīgo lozi, bet tikpat liela iespējamība, ka ieguldītais laiks, enerģija vai nauda iztērēta velti. Kā rīkoties? Neliec visu uz vienas kārts. Labāk strādāt pie vairākiem projektiem vai līdztekus esošajam uzņemties kādu papildu darbiņu. Ja vienā vietā kaut kas ne tā, tad otrā - izdošanās. Brīvdienās saimniekosi mājās, bet vari arī sarīkot mazu pasēdēšanu tuvākajiem draugiem. Labs garastāvoklis un pozitīvs skats uz dzīvi.

MEŽĀZIS

Sarežģīts periods. Daudz prātosi par dzīves jēgu, pasaules lietu kārtību un uzdosi pats sev folklorizēto jautājumu: «Kas es esmu?» Jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm, emocijām un iespējām. Varbūt esi uzņēmies pārāk daudz un pienākumu nasta spiež pie zemes? Vismaz brīvdienās nenes darbu vai domas par to mājās. Mīļie radiņi vēlas tavu uzmanību un mīlestību. Brīvajām sirdīm pavasarīgi aušīgs garastāvoklis, taču viegls flirts var pāraugt patiesās jūtās.

ŪDENSVĪRS

Ar savu aizrautību tu proti iedvesmot cilvēkus, un ir iespējas atrast domubiedrus pat vistrakākajām iecerēm. Pēc konsultēšanās tās vairs tik trakas nešķitīs. Tāmes «ekselī» peļņa būs ar plusa zīmi. Brīvo laiku netērē tukšās izklaidēs, bet paplašini redzesloku: atrodi profesionālos kursus, mācies kādu svešvalodu vai mūsdienu tehnoloģiju zinības. Ļoti iespējams, ka visai drīz vajadzēs jaunas prasmes.

ZIVIS

«Zirgs par ātru, arkls smags, putra šķidra, gailis traks,» tādu skaitāmrindiņu mūsu senči izdomājuši, lai raksturotu to stāvokli, kad neko negribas darīt. Patlaban darbosies bez īpaša entuziasma, paveicot tikai to, bez kā tiešām nevar iztikt. Ja iespējams, paņem atvaļinājumu un kaut kur aizbrauc, lai atpūstos un izvēdinātu galvu. Kādam aktualizēsies sirdslietu tēma - kaut kas pārdomājams, kaut kas pārrunājams. Padomā, ko mainīt, lai labāk un mīļāk.