Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 11.maijam

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Cik labi, ka tik daudz brīvdienu! Būsi saplānojis pasākumus, tikšanos ar draugiem, šašliku ballīti, izbraucienu dabā un vēl, un vēl... Atpūsties vajag, bet pārāk daudz izklaižu var kārtīgi nogurdināt. Velti kādu laiku arī rāmai atpūtai, pastaigām, meditācijām. Darbs arī nekur nepazudīs, un tur vajadzēs krietni pasvīst. Iespējams, ka citu neizdarības dēļ tev jāglābj situācijas. Atmosfēra saspringta.

VĒRSIS

Labprāt atradīsies uzmanības centrā, bārstīsi asprātības un ar koķetām dzirkstītēm acīs šarmēsi ne vienu vien. Kāda brīvā sirds var satikt savu mūža mīlestību. Bet, ja esi ar kādu kopā, tad kopīgi pasākumi un sirsnīgas dullības attiecībām neļaus ieslīgt rutīnā. Svarīga būs arī sabiedriskā dzīve. Atradīsi domubiedrus un sponsorus savām iecerēm. Kādam darbs vai bizness var sasaistīties ar ārzemju tēmu.

DVĪŅI

Citkārt tev patīk atrasties uzmanības centrā un visiem pa priekšu grozīties, bet patlaban vairāk gribēsies mieru, klusumu un aizvērt aiz sevis durvis, lai liek svētu mieru. Domīgs un meditatīvs noskaņojums, taču prāts atvērts jaunai informācijai. To vajag izmantot, lai iemācītos kaut ko noderīgu. Profesionālajā jomā iespējams vilinošs karjeras piedāvājums. Nekautrējies runāt par samaksu.

VĒZIS

Gandrīz vai mūžīgās tavas mājas un ģimenes tēmas patlaban paliks otrajā plāna, jo profesionālajā jomā darāmā pilnas rokas. Protams, garajās svētku brīvdienās paspēsi sarīkot ģimenes ballīti, uzgrilēt vai nokūpināt gaļu, sazināties ar mīļajiem cilvēkiem svešatnē un arī dārzā dobes parušināt, bet domas tik un tā būs pie darba pienākumiem. Ir iespējas izcelties ar idejām un tādējādi iegūt sev bonusus.

LAUVA

Netiesājiet, un netapsiet tiesāti... Ļoti var gribēties norādīt citiem uz viņu kļūdām, pamācīt un «uzrūkt». Nevajag. Pasauli nepārtaisīsi, bet nelabvēļus gan iespējams iegūt. It īpaši tad, ja tev ir viedoklis, bet nav objektīva skatījuma uz lietām. Darbā daudz enerģijas, vēlme virzīties uz priekšu un parādīt savas spējas un talantus vēl labāk. Brīvo laiku pavadi kopā ar saviem mīļajiem. Jāuzspodrina attiecības, un sirdslietās jāpiešķiļ jauna uguntiņa.

JAUNAVA

Tagad nu reiz ir klāt tas laiks, kad vajag atpūsties. Gana esi skrējis, gādājis, rūpējies un uzņēmies atbildību, kad tev tas nemaz nebija jādara. Brīvdienās apciemo radus, sarīko ģimenes saietu, aizbrauc dabā un dari to, ko kāro sirds un ko sev pēdējā laikā, iespējams, esi liedzis. Līdz ar ziedoņa plaukumu dvēselē ieskanēsies romantiskas stīgas. Ja esi ar kādu kopā ilgāku laiku, padomā, kā attiecībās ienest jaunu dzirkstelīti.

SVARI

Ļoti svarīga sadarbības tēma. Ja apkārt valda harmonija, miers un līdzsvars, tad darbā veicas un privātajā dzīvē viss kārtībā. Taču dzīve nav rožu dārzs un var nākties risināt sarežģītus jautājumus, samierināt kādus strīdniekus vai pašam meklēt kompromisu strīdīgās situācijās. Brīvdienās gan par šo visu nedomā. Laiks mīlestībai, bet jātiek skaidrībā ar savām vēlmēm. Iespējamas arī pretrunīgas emocijas.

SKORPIONS

Vai nav par daudz atbildības? Tu allaž vēlies turēt grožus rokās un noteikt virzienu, kurp visiem jādodas. Taču var gadīties, ka līdzcilvēkiem atšķirīgs viedoklis. Nevajag pūlēties, uzņemoties rūpes par situācijām, kurās nonākuši citi. It īpaši tad, ja tevi nelūdz. Brīvdienas piemērotas saimniecības darbiem mājās, taču nevajag savējiem likt par katru cenu tajos iesaistīties. Brīvajiem ļaudīm ilgas pēc pavasara romantikas.

STRĒLNIEKS

Tiešām brīvdienas? Un vēl tik daudz? Būsi iegājis tādā darba ritmā, ka grūti apstāties, un vispār - nav saprotams, ko sadarīt. Palūko savu mājas saimniecību - varbūt kas remontējams, sakārtojams vai dārzā vajag parušināties. Būtu jauki svētkos uzklāt baltu galdautu un saaicināt pusdienās radu saimi. Pēc brīvdienām piemērots laiks, lai risinātu juridiska rakstura jautājumus. Darbā - atkal daudz pienākumu.

MEŽĀZIS

Esi apdomīgs naudas tēriņos. Var gribēties palutināt savējos, iegādāties saimniecības vai skaistumlietas, valsts svētkos sarīkot ģimenei mielastu vai ielūgt draugus uz dārza svētkiem. Pēc tam - skaties un brīnies, kur tā naudiņa palikusi. Rēķini ienākumus un izdevumus. Darbā var atklāties, ka pietrūkst zināšanu. Tad atceries, ka mācīties nekad nav par vēlu. Interesanti pavērsieni iespējami sirdslietās.

ŪDENSVĪRS

Emocijas plūdīs kā palu ūdeņi: jūtīgi uztversi sev adresētos līdzcilvēku vārdus, kaut arī tajos nebūs negāciju vai ļaunuma; pārdzīvosi par situācijām darbā un sirdslietās. Tā nevar! Brīvdienās mierīgi jāatpūšas, jo varbūt spriedzes bijis par daudz. Iespējams, palīdzēs meditācijas vai pastaigas dabā. Pēc tam darbā atkal varēsi atgriezties ar jauniem spēkiem. Var rasties iespējas palielināt ienākumus.

ZIVIS

Vajag piedzīvojumus! Vajag bohēmu! Brīvdienās nesēdi mājās un pārāk neapgrūtini sevi ar saimniecības darbiem. Vēlams kaut kur aizbraukt - uz skaistām vietām tepat Latvijā vai atpūsties kādā kaimiņzemē. Sapucējies un dodies sabiedrībā, var uzdzirkstīt simpātijas. Pēc svētkiem būs jāstrādā sviedriem vaigā un varbūt jālabo citu pieļautās kļūmes. Ir vērts ielūkoties darba sludinājumos vai apdomāt kādu biznesa projektu.