Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 27.aprīlim

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Kas kārtīgi strādājis, tam bankas īsziņas nes priecīgas vēstis. Šis periods ļoti labs peļņai. Ja neesi ar to apmierināts, tad runā ar priekšniecību par algas pielikumu, izpēti darba sludinājumu portālus vai domā par savu biznesu. Var gadīties, ka tevi kāds lūdz izpalīdzēt ar aizdevumu, bet tad atceries sakāmo: «Ja gribi pazaudēt draugu, tad aizdod viņam naudu.» Brīvdienas kā radītas iedvesmojošai ballītei un kaislībām tango ritmā.

VĒRSIS

Prāts tev darbojas racionāli, taču der ieklausīties arī intuīcijā. Var nākt pēkšņas atklāsmes un rasties jauns skatupunkts uz ierastām situācijām. Tāpat arī ātri sapratīsi, kas kuram padomā - saldās mēles kulstītāji un liekuļi nespēs tevi apvārdot. Ja brīvajā laikā tiec aicināts iesaistīties labdarībā vai organizēt pasākumu, neatsaki. Jaunas pazīšanās, tīkama komunikācija un labums cilvēkiem. Kādam sirdī pavasarīgi cīruļu treļļi.

DVĪŅI

Raibas dienas, kad notikumi griežas kā karuselī un, neraugoties uz tavu apsviedību, grūti saprast, pie kura darba ķerties. Arī garastāvoklis mainīgs, un tas var ietekmēt attiecības ar līdzcilvēkiem. Domā, ko un kā saki, lai kādu neaizvainotu. Tāpat arī nepieņem lēmumus emociju iespaidā - tās var uzbangot kā upes krāces. Sirdslietās arīdzan nemierīgi. Dažam jāsargās tapt iejauktam dienesta romānā.

VĒZIS

Trauksies no darba pie darba un pašam par lielu pārsteigumu spēsi vienā dienā paveikt tikpat daudz, cik dažkārt nedēļas laikā. Kaut arī daudz profesionālo pienākumu, nedrīkst pieļaut, ka attiecībās un ģimenes dzīvē iezogas rutīna. Kad ir laiks, vajag kopā pasākt ko aizraujošu. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās caur ārzemju tēmu. Tikai bankas kodus gan nedod ne svešzemju princesēm, ne «NATO ģenerāļiem».

LAUVA

«Lai runā darbi, ne vārdi!» - ir tāds teiciens. Pēc sakāmā tev kabatā nav jālien, bet ar gludu valodiņu un skaistiem tekstiem vien būs par maz. Priekšniecība vai kolēģi paklausīsies, bet gribēs redzēt arī praktisku darbību. Atroti piedurknes un ķeries klāt, tavs veikums tiks novērtēts. Brīvdienās labprāt pulcēsi savējos pie saimes galda, samīļosi, apčubināsi. Ja šobrīd esi brīvs, ir iespējas satikt jauku cilvēku.

JAUNAVA

Būs jāstrādā ar pilnu atdevi un daudz - vienalga, esi algota darba darītājs vai biznesa cilvēks. Uz taviem pleciem gulsies liela atbildība, un kārtīgu attieksmi prasīsi arī no citiem. Taču, ja vēlies kolēģiem kaut ko aizrādīt, tad padomā par sarunas formu, lai kāds neapvainojas. Naudas lietas rūpes nesagādās. Ja nepieciešams, tad sekmīgas sarunas arī bankās. Brīvdienās ar prieku šiverēsies mājās.

SVARI

Pavasarīgi bezrūpīgs noskaņojums, un tas, šķiet, ielauzies visās dzīves jomās. It kā ir visas iespējas izrāvienam darbā vai biznesā, bet kaut kā nemaz negribas pūlēties. Atliec darbus, kas nav steidzami, un palutini sevi: SPA, masāža, skaisumsalona apmeklējums - esi to pelnījis. Dzīvē var ienākt jauni draugi, iespējami aizraujoši pasākumi, tusiņi, sabiedriskošanās. Tikai nekārto ar draugiem biznesa darījumus.

SKORPIONS

Tu esi sava ceļa gājējs, kurš zina, kurp virzās, un citos daudz neklausās. Tomēr patlaban darbā un biznesā labāk veiksies, ja sadarbosies. Komandas sastrādāšanās prasme noteiks arī ienākumu apjomu. Var rasties interesanti izaicinājumi un iespējas izmēģināt spēkus vēl nezināmā spēles laukumā. Nedēļas nogalē daudz darāmā mājas saimniecībā. Savukārt brīvajiem ļaudīm labs laiks nopietnu attiecību uzsākšanai.

STRĒLNIEKS

Viss plūst, viss mainās, un ļoti svarīgi sekot līdzi laika garam. Tu uz to neesi skubināms, jo prāts atvērts visam jaunajam. Piesakies tālākizglītības vai profesionālās kvalifikācijas kursos vai pats paplašini redzesloku, meklējot noderīgu informāciju. Privātajā dzīvē daudz mīlestības, no sirds dāvāsi to saviem tuvajiem cilvēkiem. Brīvajiem ļaudīm tikšanās, kas dzīvi sagriež virpulī.

MEŽĀZIS

Tev visu vajag pamatīgi, nesteidzīgi un ar apdomu. Ja jādzen kārtīga vaga, tad gribas, lai arkls ir izturīgs un pēc darba arī gruntīgs mielasts uzklāts. Darba dienas būs ļoti aktīvas, tu daudz izdarīsi. Tikai raugies, lai atalgojums adekvāts un tu netiec apkrāpts. Brīvdienās vajag ļauties dzīves svinēšanai. Sarīko talku un pēc tam draugiem pikniku. Brīvajām sirdīm romantiski piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

Interesants laiks. Pārliecināsies, ka intuīcija pastāv un, ja tai ļaujas, tad iespējams izvairīties no nepatikšanām. Daudz prātosi par dzīvi un nonāksi pie interesantām atziņām un viedām atklāsmēm. Profesionālajā jomā izaugsmes laiks. Piesaki savu kandidatūru augstākam amatam, meklē jaunus sadarbības partnerus, raksti projektus. Nauda bankas kontā - no paša paveiktā.

ZIVIS

Kurš teica, ka Zivis peld pa straumi un slīgst melanholijā? Visādā ziņā tas noteikti nav par tevi. Parādīsi, ka spēj būt īstena haizivs, kas ar stingru tvērienu risina problēmas un virza lietas sev vēlamā virzienā. Ja pietrūkst kādu zināšanu, tad mācies. Tie var būt kursi vai semināri. Vari pieteikties kādā biznesa inkubatorā vai aplūkot tālākizglītības piedāvājumus. Nedēļas nogalē ļaujies nelielai bohēmai.