Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 20.aprīlim

© Ketija Keita Krastiņa, F64

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Ļoti ražīgs laiks. Kā mēdz teikt: kas māk, tam nāk. Nodemonstrēsi savu apsviedību, sarunāsi, samenedžēsi un «sabīdīsi lietas». Visām darbībām būs rezultāts materiālā izteiksmē. Ir iespējas atrast jaunu darbu vai biznesa variantu, uzņemties kādus papildu pienākumus vai saņemt prēmiju. Brīvdienās pievērsies saimniecības darbiem - jāsarīko spodrības diena vai pavasara talka.

VĒRSIS

Enerģija, vēlme darboties un neskaitāmas idejas. Vienīgi jāuzmanās no pārsteidzības un spontānas viedokļa maiņas. Kaut arī tas tev nav raksturīgi, var rasties dažādi neparedzēti apstākļi, kas mudina pieņemt nepārdomātus lēmumus. «Septiņas reizes nomēri, pirms nogriez,» vēsta sakāmvārds. Attiecībās daudz emociju, arī tās vajadzētu kontrolēt. Tuvojas aptumsumu laiks, un ir risks kaut ko sastrādāt.

DVĪŅI

Rūpējies par savu emocionālo komfortu, jo nav vērts satraukties par lietām, ko nevari ietekmēt. Kāds labums, ja skriesi, sašutumā rokas vicinādams? Ko vari, to risini, ko nevari - lai iet, kā iet. Jāgādā par saticību un mieru mājās. Palīdzi savējiem, bet tikai tik, cik nepieciešams. Brīvajā laikā satiecies ar draugiem vai dodies izbraucienā. Sirdslietās nevajadzētu pieņemt būtiskus lēmumus.

VĒZIS

Uzcītīgajam un atbildīgajam Vēzim lieli kreņķi: darbā daudz svarīgu pienākumu, bet kaut kas var bremzēties, un arī lietišķo jautājumu pavērsieni notiks ne pēc tava prāta. Bruņojies ar pacietību - tā ir ļoti vērtīga īpašība. Brīvdienās labi jāatpūšas, lai pēc tam atgrieztos pie pienākumiem ar jaunu sparu. Attiecību jomā dinamiskas kaislības, bet nestāsti par privāto dzīvi citiem un neļauj nevienam tajā iejaukties.

LAUVA

Tev netrūkst nedz ambīciju, nedz pašapziņas, un par visu ir viedoklis. Taču ir vērts ieklausīties arī citos, it īpaši kolēģos un profesionālās jomas autoritātēs. Darbā jauni kontakti, tomēr jābūt piesardzīgam, ja darīšana ar dokumentiem. Visu pārbaudi un, ja nepieciešams, konsultējies ar juristiem. Brīvo laiku labāk pavadīt mierīgi, bez sabiedriskām aktivitātēm un tusiņiem. Meditē un domā par svarīgo.

JAUNAVA

Pragmatiskajai un racionālajai Jaunavai šajā periodā diezgan daudz emociju. Jūtīgi uztversi kritiku, var mazināties vēlme darboties. Vajadzētu dzīvi tvert vieglāk, mazliet ļauties peldējumam pa straumi un pārāk neiedziļināties problēmās. Gan viss nostāsies savās vietās. Mājas dzīvē atbildīgi pienākumi, rūpējies par radiniekiem un palīdzi atrisināt viņiem svarīgus jautājumus.

SVARI

Var gadīties, ka darbi nevirzās uz priekšu tā, kā esi iecerējis. Ar neatlaidību, protams, var panākt daudz, bet vai vērts... Labāk atliec darāmo uz vēlāku laiku, citādi būsi pārpūlējies un noguris, bet jēgas nekādas. Brīvdienās darīšanas ar ģimeni un risināmi pedagoģiskie jautājumi. Svarīgas būs arī sirdslietas. Kopā būšana dāvās daudz prieka, bet brīvajiem ļaudīm sirdī var iekrist silta dzirkstelīte.

SKORPIONS

Paraugies apkārt: saule spīd spožāk, klāt ir pavasaris! Jā, darbu pāri galvai, bet nevar staigāt visu laiku ar rūpju grumbu pierē - tver dzīvi vieglāk. Darbā iespējamas pārmaiņas, par ko nav vērts satraukties. Neiesaisties problēmu risināšanā, ja iznākums nav pilnībā atkarīgs no tevis. Brīvdienās labprāt pavadīsi laiku kopā ar mīļoto saturīgās sarunās. Brīvajiem ļaudīm kāda liktenīga tikšanās.

STRĒLNIEKS

Tev vienmēr vajag sajūtu, ka priekšā jauni apvāršņi. Labs laiks mācībām - ar interesi uztversi visu jauno un nezināmo. Ja kaut ko neproti, tad ieklausies citu pieredzē vai piesakies kursos. Ar zināšanām cieši saistīta iespēja palielināt ienākumus. Tomēr jābūt apdomīgam un nevajag iesaistīties nepārdomātos pasākumos. Brīvdienas kā radītas saimniecības darbiem, ne izklaidēm.

MEŽĀZIS

Daudz prātosi par to, ko dzīvē mainīt, darīt labāk un citādi. Tev ir diezgan grūti iešūpoties un patīk visu kārtīgi izplānot -pie šīs lietu kārtības tad arī turies. Uzmanies no pārliekām ambīcijām un sava viedokļa uztiepšanas gan lietišķajā, gan privātajā dzīvē. Brīvdienās vēlams kaut kur aiziet, apmeklēt pasākumu vai doties izbraucienā. Attiecību jomā novērtēsi to, ka līdzās ir cilvēks, uz kuru var paļauties.

ŪDENSVĪRS

Racionāls prāts ir laba lieta, bet reizumis notiek citādi. Izteikti darbosies intuīcija, un nāks dažādas atklāsmes. Tas ļaus perfekti orientēties cilvēku rīcības motīvos, kā arī atbilstoši situācijām pieņemt pareizākos lēmumus. Darbā daudz emociju un vēlme realizēt sen iecerēto, tikai naudas lietas vēlams noformēt juridiski korekti, nevis paļauties uz mutiskiem solījumiem. Brīvajā laikā lasi, izglītojies, meklē noderīgu informāciju tīmeklī.

ZIVIS

Pavasaris un dabas atmošanās tev devusi jaunu uzrāvienu: dienas ritēs aktīvi, kārtojot lietišķas darīšanas un risinot sarunas. Darba vidē gan iespējamas dažādas emocijas - nesatraucies par niekiem un turies tālāk no intrigām vai izskaidrošanās. Nevienu nepārtaisīsi, tikai nervus pabendēsi. Mīlestība sildīs sirdi un dāvās jaukus brīžus, tomēr kaut kur dziļā sirds stūrītī būs arī filozofiskas pārdomas.