Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 13.aprīlim

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

«Kas par daudz, tas par skādi!» - ļoti pamācošs teiciens. Mazliet piebremzē ambīcijas un mērķus izvēlies piezemētākus. Patlaban tā labāk. Cenšoties aptvert plašu spēles laukumu, var sanākt pārrēķināšanās. Uzklausi arī dažādus viedokļus, saliec kopā vienotā bildē un izdari secinājumus. Ar loģiku tev viss kārtībā. Lieldienās apmeklē brīvdabas pasākumu, piedalies olu kaujās un izšūpojies, lai vasarā odi nekož, kā vēsta ticējums.

VĒRSIS

Saulstariņi dzirkstī acīs, un brīva vēja sajūta matos - Vērsis ir gatavs baudīt pavasari un mīlestību. Ja esi ar kādu kopā, tad aizbrauc uz brīvdienu pasākumu romantiskā viesu namiņā. Ja sirds brīva, tad atver to plaukstošam brīnumam. Darbā daudz pienākumu, bet veiksmīgs laiks karjerai un naudas lietām. Nekautrējies runāt par peļņu vai algas palielināšanu. Un neuzņemies neko tikai tāpēc, ka esi labs un atbildīgs cilvēks.

DVĪŅI

Būs daudz enerģijas, paveiksi lielas lietas. Dvīņu aizgādnis Merkurs romiešu mitoloģijā attēlots sandalēs ar spārniņiem. Tā ir līdzība ar tevi: spēsi paveikt vairākus darbus un atrasties vairākās vietās vienlaikus. Lieldienu brīvdienās gan par pienākumiem nedomā. Vajag atpūsties, izklaidēties, satikties ar draugiem, apciemot radiniekus un atrādīt savas olas, kā reiz rosināja kāds politiķis.

VĒZIS

Vēlams ievērot veselīgu dzīvesveidu. Ar Lieldienu olām un svētku cepešiem neaizraujies, bet labāk paskaties, kādi pavasarīgi zaļumi nopērkami. Brīvo laiku velti sportiskām aktivitātēm, jo pēc ziemas vajag kārtīgi izkustēties. Un pavasaris, protams, ir arī saimniecības darbu laiks. Vari domāt par mājokļa pārkārtošanu, kā arī saplānot āra darbus. Sirdslietās noskaņojums domīgs - izrunājies ar mīļoto cilvēku.

LAUVA

Lauva ir gatavs pavasarim - skaists tēls un eleganta «iznešanās». Būsi šarmants un pievilcīgs, privātajā dzīvē var nākt kādi pavērsieni. Brīvajiem ļaudīm tikšanās ar tālejošu turpinājumu, savukārt pāriem jāpadomā, kā atsvaidzināt ikdienu ar romantikas dzirkstīti. Personīgā pievilcība spēlēs lielu lomu arī lietišķajos jautājumos. Tikai esi uzmanīgs ar sadarbības partneriem, kāds var sasolīt zelta kalnus, bet vēlāk pievilt.

JAUNAVA

«Kas velk, tam krauj,» - tā jau tas patiesībā ir... Darbā atkal atbildīgi pienākumi, taču ir iespējas izvirzīties un iespējami vilinoši piedāvājumi. Ievāc informāciju, bet ilgi nedomā - laiks pavairot ienākumus vai piestrādāt privātā biznesā. Lieldienās vari izmēģināt seno ticējumu: ja grib, lai nauda būtu, tad Lieldienu rītā jālasa skaidas. Brīvajā laikā apmeklē kultūras vai sporta pasākumus.

SVARI

Iestājies pēcziemas nogurums, arī vitamīni diez ko nelīdz atgūt mundrumu. Vajag izkāpt no ierastā dienu ritma un rutīnas. Ja iespējams, tad garajās brīvdienās paņem atvaļinājumu un dodies ceļojumā uz Lieldienu salu skatīt vienu no pasaules brīnumiem, bet tikpat labi laiku var pavadīt arī tuvējās kaimiņvalstīs, galvenais - atpūsties no ikdienas. Gūsi jaunus iespaidus un satiksi interesantus cilvēkus. Kādam ar ārzemēm var sasaistīties arī sirdslietas.

SKORPIONS

Ja gribi gūt panākumus, tad jāmeklē jauni ceļi. Patlaban ir piemērots brīdis, lai kaut ko mainītu profesionālā jomā vai biznesā. Lieliski pārvaldīsi gan taktiku, gan stratēģiju un tiksi atzīts par autoritāti. Taču aktīva darbošanās var ļoti nogurdināt. Vakaros un brīvdienās vislabāk jutīsieties mājas atmosfērā, kur sirdi sildīs pozitīvas emocijas. Ja tā šobrīd brīva, tad dodies sabiedrībā - iespējama iepazīšanās.

STRĒLNIEKS

Svarīga finanšu tēma. Mēdz teikt, ka nauda laimīgu nedara, taču patlaban no materiālā stāvokļa atkarīgs arī emocionālais komforts. Nauda var tērēties ātrāk, nekā spēsi to sapelnīt. Nav vēlams pirkt dārgas lietas līzingā vai kārtot kredītu - jāliek lietā radoša izdoma, jo ne viss, kas dārgs, arī ir labākais. Mājās sekmīgs laiks nelieliem remontdarbiem. Lieldienu brīvdienās esi kopā ar vistuvākajiem.

MEŽĀZIS

Kas daudz dara, tas daudz izdara. Darbā vai biznesā jauni kontakti, iespējas noslēgt izdevīgas vienošanās vai atrast ienesīgāku variantu. Taču, citējot miljardieri Ričardu Brensonu: «Vienreiz atnākusi veiksme nepabaros tevi visu atlikušo mūžu.» Tāpēc, slēdzot darījumus vai runājot par atalgojumu, orientējieties uz ilgtermiņa pasākumiem. Privātajā dzīvē šis un tas pārdomājams.

ŪDENSVĪRS

Profesionālajā jomā negribēsi daudz pūlēties, jo ir sajūta, ka citi nesaprot tavas idejas un procesi bremzējas. Nav vērts cīnīties ar vējdzirnavām. Varbūt šim laikam ir pavisam citas prioritātes un vairāk jāpievēršas privātajai dzīvei. Ja esi brīvs, tad dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos un vētrainus piedzīvojumus. Garajās Lieldienu brīvdienās vajag sevi palutināt, darot tikai to, ko vēlas sirds.

ZIVIS

Nekāda izglītība nespējot aizstāt dabas doto prātu. Bet prāts tomēr laiku pa laikam jāpadarbina, un tas brīdis ir klāt: lasi, izglītojies, piesakies svešvalodu vai tehnoloģiju kursos. Zināšanas uztversi viegli, vēlāk tās noderēs. Lieldienu laikā aktīva mājas dzīve un vēlme pēc pārmaiņām ierastajā dienu ritmā. Ja vēlies kaut ko mainīt, tad konsultējies ar mājiniekiem. Sirdslietās kaislības un piedzīvojumi.