Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 30.martam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Lai dzīvo dienu krāsainie virpuļi! Auns ir enerģijas pilns, katru nākamo dienu iedvesmojas no iepriekšējās un ved aiz sevis komandu, ar ko kopā paveikt lielas lietas. Tev piestāv būt līderim. Slava un spalvu spodrināšana ir laba lieta, taču savam labumiņam jāiekrīt arī bankas kontā. Ja atalgojums nav pa prātam, runā vai meklē citas iespējas. Straujajā ritmā neizmirsti par mājas un ģimenes pienākumiem.

VĒRSIS

Kad Vērsis stāv ar pieliektu galvu tīruma malā, viņš neslinko, bet apsver plānus un domā, kuru vagu dzīt pirmo. Lūkojies uz izdevīgumu, bet, pirms ķeries pie darba, ir jābūt skaidrībai, cik kas maksā. Katrai naudai sava cena. Var gadīties, ka kāds sliņķis vēlas uzsēsties uz krietnā strādātāja kamiešiem. Nedēļas nogalē jābauda dzīve, vajag ļauties nelielai bohēmai. Tikai ar gaumi un mēru.

DVĪŅI

Neesi pārāk labticīgs, jo visvisādi blēži nesnauž un viņu metodes kļūst arvien rafinētākas. Neizpaud datus, glabā konta pieeju - atceries sakāmvārdu: «Sargies pats, tad Dievs tevi sargās.» Naudas lietām seko līdzi īpaši uzmanīgi un netērējies pāri mēram. Pirms pirkt jau kuru kurpju pāri vai «brendotu» somiņu, pārskati regulāros maksājumus. Nedēļas nogalē vajag nelielu ceļojumu.

VĒZIS

Diezgan eksplozīvs garastāvoklis, un slinkākie kolēģi dabūs trūkties. Diezgan reti gadās redzēt, ka Vēzis piktumā klabina savas knaibles, un neviens to arī vairs nevēlēsies skatīt - tavi kārtības ieviešanas pūliņi dos rezultātu. Brīvajā laikā būsi aizņemts ar ģimenes darīšanām: jāpalīdz bērniem vai vecākiem, jākārto saimnieciski jautājumi, jāsarīko pavasara uzkopšana. Atpūta? Tā kaut kad... vēlāk.

LAUVA

Prāts nemierīgs. It kā jau nav iemesla, bet domu apcirkņos jūtamas stresa vibrācijas. Ja arī daudz darbu, atrodi brīdi pusdienas laika pauzei, paēd, izstaigā līkumiņu, sakārto domas. Un pārāk nepaļaujies uz kolēģu vai darījumu partneru solījumiem, diemžēl vari vilties arī cilvēkos, ko līdz šim esi uzskatījis par uzticamiem. Brīvdienās sarīko ģimenes pusdienas, parūpējies par vecāko paaudzi.

JAUNAVA

Pavasaris iedvesmo. Krāsaina emociju gamma un sajūta, ka dvēsele lido kā pirmais tauriņš. Svarīga attiecību tēma, pāriem ir iespējas ieraudzīt otrā vēl nezināmas šķautnes un baudīt skaistus brīžus divatā. Brīvajām sirdīm kāda nejauša tikšanās sirdī liks uzplaukt maigiem pavasara ziediem. Darbā kā jau darbā - pienākumi, atbildība, zināmā mērā arī rutīna. Taču nezaudē modrību, lai nerodas kļūdas.

SVARI

Darbā situācijas saspringtas, var gribēties uzņemties papildu pienākumus un citu nepadarīto, lai tikai būtu miers. Pārāk labam būt nav labi, un tu no tādām aktivitātēm neko neiegūsi. Drīzāk otrādi - iespējama pārslodze un stress. Paveic pats savu darāmo un domā vairāk par mājas pienākumiem, parūpējies par ģimeni, bērniem, vecākiem. Ja šobrīd esi brīvs, tad jāvelk viskošākā štāte un jādodas sabiedrībā.

SKORPIONS

Tev nav svarīgi tituli, bet personīgās ērtības un dvēseles komforts. Šajā periodā pratīsi sakārtot lietas tā, lai viss notiek bez tavas redzamas līdzdalības, taču tā, kā tev tīkamāk. Nu īstens pelēkais kardināls... Var parādīties mazliet vairāk brīva laika - to velti privātajai dzīvei. Izdomā aizraujošu pasākumu, ar ko pārsteigt mīļoto. Ja sirds brīva, tad būsi noskaņots piedzīvojumiem un baudīsi visu, ko dzīve sniedz.

STRĒLNIEKS

Ziemas stingums beidzies, un Strēlnieka dzīvesprieks un enerģija mutuļo. Gribas doties piedzīvojumos, sasniegt jaunas virsotnes vai kā Dullajam Daukam ielūkoties aiz apvāršņa. Ikdiena ar pienākumiem gan nekur nepazudīs, bet brīvajā laikā dari to, ko kāro sirds. Labs laiks, lai sāktu plānot atvaļinājuma ceļojumu vai brīvdienās dotos izbraucienā. Interesanti piedzīvojumi iespējami sirdslietās.

MEŽĀZIS

«Ak, un atkal viss jādara man...» nopūtīsies Mežāzis, bet patiesībā dziļākajā sirds stūrītī būs ar to visai apmierināts. Darbā, rosoties pirmajās rindās, ir iespējas nostiprināt autoritāti un parādīt, ka esi neaizstājams darbinieks vai biznesa partneris. Priecēs arī stāvoklis bankas kontā un iespējas nopelnīt nākotnē. Dzīves stabilitāti var izjaukt vētraini piedzīvojumi sirdslietās.

ŪDENSVĪRS

Gribētos vairāk brīvības izjūtu, kad mati plīvo vējā un ceļš ved piedzīvojumiem pilnā nezināmā virzienā. Taču kas tev deva! Darbā pienākumi stājas rindiņā, un neredz ne gala, ne malas. Tiesa, par ienākumiem nevarēsi sūdzēties, jo tavs profesionālais ieguldījums tiks augstu novērtēts. Vismaz kaut kāds prieciņš. Nedēļas nogalē izbrauc pa Latvijas skaistajām vietām un izbaudi pavasara tuvumu.

ZIVIS

Pavasarīgs nogurums. Nedēļas nogalē par darbu nedomā un nenes to mājās. Vajag atpūsties, sakārtot saimniecību, parūpēties par savējiem. Ja neveltīsi gana daudz uzmanības, kāds no mājiniekiem var sarīkot scēnu. Vienatnes brīžos gremdēsies apcerēs - tāda sajūta, ka vajag kaut ko mainīt un darīt citādi nekā līdz šim. Vai tiešām dzīve ir tas, kas ar mums notiek, kamēr plānojam, kā dzīvot? Jāpieņem lēmumi!