Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Tautas balss: Sārtu par prezidentu

© Ģirts Ozoliņš/F64

Latvijas motociklistu apvienība «Dieva suņi», kurā cilvēkus vieno ne tikai mīlestība pret močiem, bet arī izteikts patriotisma gars, strikta nostāja pret cenzūru un neizdabāšana «vadošajiem un valdošajiem», izveidojusi aptauju par potenciālo Valsts prezidenta amata kandidātu. Tautas ieskatā.

Tviterī balsu vairākumu guvis Jānis Sārts, kurš aizsardzības sektorā dažādos amatos darbojas kopš 1994. gada un ir Latvijā izvietotā NATO stratēģiskās komunikācijas izcilības centra direktors kopš 2015. gada. Komentējot starptautiskās norises un drošības jautājumus, ir loģisks, kompetents un tiešs. Publiskajā telpā ar viņa vārdu nesaistās skandāli. Ārpus profesionālajām lietām uzmanību izpelnījušās vienīgi... zeķes. Fotogrāfijās no pērnruden Varšavas Akadēmiskajā stratēģisko komunikāciju centrā notikušās konferences redzams, ka Sārts ieradies zeķēs ar uzrakstu kirilicā «топчу русню» («topču rusņu») jeb «mīdu rusņu», ar ko tiek apzīmēti krievu iebrucēji un viņu atbalstītāji Ukrainā. Zeķes radījis zīmols «Dodo Socks» kopā ar ukraiņu žurnālistu Maiklu Ščuru Teritoriālās aizsardzības 112. brigādes atbalstam.

Ņemot vērā, ka Latvijā Valsts prezidents ir reprezentatīva persona, svarīgi, lai cilvēks, kurš ieņem šo amatu, spēj sevi pasniegt. Vajadzīgas labas oratora spējas, loģika, patriotisms. Jāņa Sārta astrokartē ir vairākas kombinācijas, kas norāda uz to, ka cilvēks var ieņemt atbildīgus amatus. Horoskopā ir ļoti spēcīga Lauvas zodiaka zīmes ietekme. Tajā atrodas par personības ego atbildīgā Saule, prāta planēta Merkurs un vīrišķais Marss. Ko nozīmē šīs kombinācijas? Pirmām kārtām cilvēki ar spēcīgu Lauvas zīmes ietekmi parasti ir spilgtas personības, viņiem tīk un viņi prot būt uzmanības centrā un nebīstas no spožiem skatuves starmešiem. Lauva ir drošs, bezbailīgs, nesit zemāk par jostas vietu pat tad, ja visi trumpji ir viņa rokās. Uzvarot ir augstsirdīgs pret ienaidniekiem un ikvienā situācijā iestājas par godīgumu. Lauva ar visiem spēkiem aizstāvēs savējos - māju, ģimeni, kolēģus, savu zemi.

Prāta planētas Merkura atrašanās Lauvas zīmē norāda uz gribasspēku, mērķtiecīgu domāšanu un koncentrēšanās spējām. Tādi cilvēki grib būt autoritātes. Pašpārliecinātība dod optimismu, tas savukārt palīdz risināt dažādas problēmas. Visu iepriekš teikto pastiprina vīrišķā Marsa atrašanās Lauvā. Ar tik spēcīgām līdera kombinācijām cilvēkam gan var būt grūti respektēt un pieņemt atšķirīgus viedokļus. Taču horoskopā ir arī empātijas iezīmes, jo par emocijām atbildīgais Mēnestiņš Jāņa Sārta piedzimšanas brīdī atradies Zivju zodiaka zīmē, kas sajūt citu cilvēku noskaņojumu un ir ļoti lādzīga. Piedzimšanas brīdim tuvu ir bijis Mēness aptumsums, kas parasti dāvā labu intuīciju.

Jāņa Sārta astroloģiskajā kartē ir norādes, ka cilvēks var sekmīgi darboties militārajās jomās, kā arī politikā.