Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 16.martam

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Divējādas sajūtas: no vienas puses, prāts teic, ka vēlmēs jābūt pieticīgākam, no otras - sirds ilgojas pēc plašuma, jaunām virsotnēm un tīkamāka cipara bankas kontā. Patlaban labāk nevis savilkt jostu, bet lūkoties, kur un kā nopelnīt vairāk. Uzmanies no pārrēķināšanās. Ieliec ideju ekselī, un tūdaļ būs skaidrs, kā rīkoties. Šajā periodā liela nozīme draugu atbalstam. Atkal un atkal pārliecināsies, ka viņi ir lieliski.

VĒRSIS

Ja arī kādas dienas vēl pazūd cīruļputenī, vienalga - sirds jūt pavasari. Būsi enerģisks, gribēsi darboties un pie reizes arī izrīkot citus. Tāpēc darbā var izcelties kādi strīdi, sliktākajā gadījumā pat intrigas. Ja atklāsi kādu ne visai godīgu rīcību, tad spalvas putēs! Pievērs uzmanību, lai naudas lietās kārtība. Brīvdienās labprāt apmeklēsi kultūras pasākumu vai izstādi un izbaudīsi arī nelielu bohēmu labā kompānijā.

DVĪŅI

Domā, ko runā. Var gadīties, ka svarīgā brīdī nerodas īstie vārdi un tiek sarunātas aplamības. Ja apspriežami svarīgi jautājumi, tad labi sagatavojies. Ja konkrētā brīdī nezini, ko teikt - paņem pauzi un laiku padomāt. Kā jau sakāmvārds vēsta: izteiktu vārdu atpakaļ nepaņemsi. Darbā jābūt precīzam un radošam. Savukārt brīvdienās paredzami interesanti piedzīvojumi un jaunas, intriģējošas pazīšanās.

VĒZIS

Vai gan tādam lāga cilvēkam kā tev var būt nelabvēļi? Mēdz teikt: neviens nav naudaszīme, kam visiem jāpatīk. Gluži nejauši var gadīties kādam uzkāpt uz varžacīm, un tas «kāds» jau pēc brīža mēģina vērpt intrigas... Intuīcija palīdzēs tikt skaidrībā, kurš draugs, bet kurš par tādu tikai izliekas. Veiksmīgs laiks darbā un biznesā, ir iespējas izcelties un nopelnīt. Privātā dzīve šoreiz otrajā plānā.

LAUVA

Sekmīgs periods, lai kārtotu dažādus lietišķus jautājumus: sarunas bankās vai iestādēs, komunālos jautājumus vai iesniegtu VID gada ienākumu deklarāciju. Darbā ļoti nemierīgas dienas. Vadība var izdomāt dažādus «brīnumainus» jauninājumus, kas sagrauj ierasto lietu kārtību. Apmierināts nebūsi, bet beigās izrādīsies, kas liela taisnība ir sakāmvārdā: «Viss, kas notiek, notiek uz labu.» Brīvdienās mierīgi atpūties.

JAUNAVA

Darba lietās veiksies, ja vien nelietosi slikta skolmeistara pamācošo toni - svarīga atvērta un pozitīva komunikācija ar kolēģiem vai biznesa partneriem. Smaidīgam cilvēkam pasaule uzsmaida pretī. Turies arī tālāk no pļāputašām un intrigu pinējiem. Brīvajā laikā dažādi ģimenes pienākumi, jāpalīdz radiem, jāizrunā svarīgas lietas ar atvasītēm. Ja sirds brīva, tad tajā var sagriezties kaislību virpuļi.

SVARI

Izej garākā pastaigā un sajūti - kaut kur tepat tuvumā jau ir pavasaris. Vajag nokratīt no pleciem ziemas sagurumu un atrast veidu, kā smelties enerģiju un iedvesmu. Tās abas ļoti vajadzēs darbā. No tevis gaidīs idejas, un no ideju spilgtuma būs atkarīgi ienākumi. Kopumā ar visu tiksi galā, tikai esi uzmanīgs, ja projekti saistās ar ārzemju tēmu - jāievēro juridiskas nianses. Nedēļas nogalē daudz mājas darbu.

SKORPIONS

Kurš lielāks kombinators - Ostaps Benders vai tu? Prātā var ienākt visneparastākās idejas un biznesa plāni, par kuriem citi tikai galvu vien nogroza. Skaidri redzēsi ceļus, pa kuriem jāiet, risinājumus un būsi pārliecināts, ka arī vispārdrošākās ieceres ir dzīvotspējīgas. Rīkojies! Tikai ievēro likumus un ētikas normas. Privātajā dzīvē vajag izrunāties no sirds, lai ir skaidrība.

STRĒLNIEKS

Nepaļaujies uz skaistiem solījumiem - jo tie krāšņāki, jo lielāka vilšanās, ja kāds netur doto vārdu. Cik pats izplānosi un izdarīsi, tik arī būs. Un darbā tiešām paspēsi daudz, pat vairāk nekā sākotnēji plānots. Kādā brīdī prāts var kļūt nemierīgs saistībā ar finansēm - tad jārunā par algas pielikumu vai jāmeklē jaunas iespējas. Var atklāties, ka ar esošajām zināšanām ir par maz un jāpiesakās kursos. Neļauj smadzenēm ierūsēt.

MEŽĀZIS

Neslēp emocijas un neturi sevī to, kas jāpasaka - tas mēdz grauzt dvēseli, radīt stresu un bojāt garastāvokli. Atklāti izrunājoties, var atrisināties kāda situācija, kas iepriekš sagādājusi lielas galvassāpes. Darbā vai biznesā izcelsies ar loģiku un praktisko pieeju, kas palielinās arī bankas konta ciparu. Savukārt privātajā dzīvē neparasti piedzīvojumi un ļoti aušīgs noskaņojums.

ŪDENSVĪRS

Svarīga privātās dzīves tēma - kāds ar romantisku noskaņu pilnu sirdi lidos pussolīti virs zemes, kāds filozofēs par attiecību jēgu un piepildījumu, kāds, mīlas iedvesmots, paveiks lielas lietas. Izbaudi brīvdienas ar mīļoto cilvēku, bet ja sirds brīva - iespējama iepazīšanās. Darbā atbildīgi pienākumi un jaunas peļņas iespējas, tikai esi modrs juridiskos jautājumos un pievērs uzmanību līgumiem un dokumentiem.

ZIVIS

Ļoti derētu pavasara vitamīnu kūre, brīvdienās rāma atpūta un sevis lutināšana: nopērc ko skaistu sirdij, aizej uz izrādi vai koncertu, satiecies ar draugiem krodziņā. Vajag smelties enerģiju, jo darba dienas solās būt saspringtas. Kāds no priekšniecības nāks klajā ar «spalvainām» idejām, vai darījumu partneri būs ko sastrādājuši - vajadzēs tavu līdzdalību, lai to kuģi nobalansētu.