Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 9.martam

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Nauda laimi nenes, bet dara brīvu - tā ir sena patiesība. Finanšu tēma šajā periodā ļoti svarīga. Ja gribas daudz tērēt, tad jāmeklē veidi, kā daudz pelnīt. Izrādi iniciatīvu darbā, interesējies par nozares jaunumiem un seko biznesa aktualitātēm. Var atnākt ideja, kā maciņu padarīt biezāku. Pavasaris pie durvīm un sirdī romantiskas melodijas: ļoti gribas ko lielu un skaistu.

VĒRSIS

Tu neesi dzīves improvizācijas teātra cienītājs, un straujais dienu ritms dara nemierīgu. Nāksies vien piemēroties, lai nepalaistu garām kādu lielisku iespēju profesionālajā jomā. Dzīve vēlas tev iemācīt elastību, spēju reaģēt un piemēroties apstākļiem. Ja saņemsies, tad izdosies un augļi būs saldi gan morālā, gan materiālā izteiksmē. Nedēļas nogalē ļaujies sirdij tīkamām izklaidēm un nelielai bohēmai.

DVĪŅI

Dažādas pārdomas par privāto dzīvi. Ja neesi ar kaut ko mierā, mēģini rāmi izrunāties. Ļoti iespējams, ka tas, par ko tu satraucies, ir tikai vētra ūdens glāzē. Darbā vai biznesā daudz pienākumu, situācijas mainās kā hameleona ādas tonis. Tiksi ar visu galā, un īpaši labi panākumi gaidāmi, ja atradīsi radošus risinājumus. Brīvdienās vari doties nelielā ceļojumā vai rezervēt numuriņu spa centrā.

VĒZIS

Pirmajā vietā saimnieciskas dabas jautājumi. Saņemot paziņojumu par zemes nodokli, elektrības vai apkures rēķinu, pārbaudi, vai viss ir precīzi. Iespējams, kārtojami kādi jautājumi iestādēs. Profesionālajā jomā nepieciešamas jaunas zināšanas, jo tehnoloģijas attīstās un daudz kas mainās. Brīvdienās palutini savējos, bet, ja sirds brīva, tad esi gatavs romantiskiem piedzīvojumiem.

LAUVA

Tev patīk spoži iznācieni, un ir īstais brīdis, lai paspīdētu. Būsi šarmants, komunikabls un parādīsi savas personības krāšņākās šķautnes. Profesionālajā jomā kolēģi vai darījumu partneri atzīs tavu autoritāti. Mierīgi gan nebūs, jo pēkšņi var atklāties kļūdas. Tā būs iespēja parādīt, ka esi labs krīzes situāciju menedžeris. Brīvajā laikā izklaidējies, apmeklē kultūras pasākumus vai sarīko krāšņu ballīti.

JAUNAVA

Ir tāds teiciens: «Cilvēks - viedoklis.» Darbā visus pieskatīsi, tramdīsi un kritizēsi, jo - kārtībai jābūt! Kāds protestēs un dumposies, bet kāds to novērtēs ļoti atzinīgi. Ja esošā situācija nav pa prātam, tad jāmeklē jaunas iespējas. Kaut arī darbs tev it kā pirmajā vietā, šonedēļ būtiska loma privātajai dzīvei. Mīlestība sildīs sirdi un iedvesmos. Iespējama liktenīga tikšanās.

SVARI

Emocionāli uztversi apkārtējās norises, pat ja, loģiski spriežot, nekas traks vai īpašs nenotiek. Varbūt esi pārāk apkrauts ar darbiem un vienkārši vajag kādu brīdi atpūsties, darot to, ko pats vēlies. Iespējami nozīmīgi notikumi attiecību tēmā. Kāds izteiks, kāds saņems bildinājumu, bet kāds varbūt iepazīsies ar savu īsto cilvēku. Pāriem sirdslietu tēma ne mazāk svarīga - sagādājiet viens otram mīļu pārsteigumu.

SKORPIONS

Svarīgās lietās paļaujies uz intuīciju, kaut arī prāts grib strīdēties pretī. Mēdz taču būt situācijas, kas nepakļaujas racionālam izskaidrojumam. Ļoti iespējams, ka risināmi partnerības jautājumi darba vidē, ar kolēģiem vai biznesa kompanjoniem. Neskumsi, ja kādi ceļi šķiras. Satiksi citus cilvēkus, kas būs krietni un uzticami. Brīvdienās sirsnīgi un romantiski mīlas piedzīvojumi. Ģimenes cilvēkiem - sekmīgi saimniecības darbi un omulīga vakarēšana.

STRĒLNIEKS

Drošajiem pieder pasaule - šis ir viens no taviem dzīves moto, un patlaban tu darbosies saskaņā ar to. Tā vien liekas, ka neviena jūra nav par dziļu un neviens kalns par augstu. Ja ceļā gadās kāds skauģis vai kritiķis, nepievērs uzmanību. Jaunie projekti un darbi būs sekmīgi, kas atspoguļosies arī materiālajā izteiksmē. Nedēļas nogalē ieplāno saimniecības darbus. Tuvojas pavasaris, un varbūt vajag izrevidēt garderobi.

MEŽĀZIS

Lielisks laiks autoritātes nostiprināšanai: krāšņi nodemonstrēsi līdera dotības, un kolēģi novērtēs tavus ieteikumus. Tikai nekļūsti iedomīgs un paštaisns! Ja kādā brīdī sāk šķist, ka visu zini par visiem vislabāk, tad tā ir riska robeža. Dažkārt pēc panākumiem seko arī kritieni, to nepieļauj. Interesanta sadarbība var veidoties ar ārzemēm. Nedēļas nogalē ieplāno izbraucienu pa Latviju vai uz kādu no kaimiņvalstīm.

ŪDENSVĪRS

Tu spēj pārsteigt ar «kosmiskām idejām». Dažkārt tās grūti izskaidrot, un dažkārt arī nemaz nevajag. Patlaban vari darboties lepnā vientulībā, centība un rosība nepaliks bez rezultātiem. Atalgojums priecēs, vari runāt par algas pielikumu. Ja ir savs bizness, tad vajag attīstīt jaunus virzienus. Nedēļas nogali pavadi mājās - jāsakārto telpas un skapji, jāsamīļo ģimene un draugiem jāsarīko prāta spēļu vakars.

ZIVIS

Profesionālajā jomā būsi pirmajās rindās un iedvesmosi kolēģus. Viņi uzklausīs tavas idejas un atzīs tās par izcilām. Ap tevi ir lieliska komanda - novērtē arī viņus. Kopā sasniegsiet augstus mērķus. Spraigais darba ritms gan mazliet nogurdinās, un ik pa laikam gribēsies padzīvot citā «laika līnijā». Brīvdienās par lietišķajām lietām nedomā: izgulies, atpūties, aizej pasēdēt ar draugiem krodziņā.