Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Kāpēc Kaimiņam jāiziet cauri deviņiem elles lokiem?

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Grāmatvedības dokumentu viltošanā apsūdzētajam bijušajam Saeimas deputātam Artusam Kaimiņam prokurors prasa piespriest naudas sodu 9300 eiro apmērā. Kaimiņš apsūdzēts par SIA «Al De media» grāmatvedības dokumentu, proti, Kaimiņa uzņēmumam SIA «Suņu būda» izsniegto rēķinu, viltošanu. 

Bijušo deputātu nepārtraukti vajā dažādas ķibeles - dzīvoklis izdega, attiecības ar dēla māti aktrisi Dārtu Daneviču izjuka, Saeimā vairs netika utt. Taču nevar teikt, ka veiksme nekad nav uzsmaidījusi. Artuss (tolaik vārdā Arturs) pirms 20 gadiem iekļuva ļoti smagā autoavārijā, kurā gāja bojā jaunie aktieri, viņa kursabiedri Brigita Pauzere un Ojārs Ritovs. Artuss un vēl divi viņa kolēģi, kas atradās mašīnā, atlaba.

Savulaik socionikas maģistre Velta Līvija Miķelsone, žurnālā «Praktiskā Astroloģija» komentējot politiķa izredzes, bilda, ka Kaimiņa vietā viņa politikā neietu, jo viņš no Saeimas aiziešot ar ļoti nepatīkamu sajūtu sabiedrības negatīvās izturēšanās dēļ. Aktiera horoskopā ir spēcīga Skorpiona zodiaka zīmes ietekme - tajā atrodas par personības būtību atbildīgā Saule un prāta planēta Merkurs. Cilvēki ar izteiktu šīs zodiaka zīmes ietekmi astroloģijā tiek uzskatīti par spēcīgām personībām. Arī izejot cauri deviņiem elles lokiem, viņi spēj piecelties un doties tālāk. Taču skorpioniskajiem cilvēkiem ir svarīgi, kuru ceļu viņi dzīvē izvēlas. Viens - kļūt par viedu, dziļu personību, kas skaidri iet uz mērķi, cits - rādīt tumšās puses, kļūstot par intrigantu, atriebīgu un indes pilnu negantnieku. Gluži kā šīs zīmes prototips - ar indes dzeloni astes galā. Merkurs Skorpionā savukārt norāda uz analītisku prātu, stratēģa un kombinatora dotībām. Tā kā Kaimiņa piedzimšanas brīdī tas atradies retrogrādā stāvoklī, var būt saasināta sevis uztvere un vēlme visu laiku atrasties uzmanības centrā.

Emociju rādītājs Mēnestiņš aktiera piedzimšanas brīdī atradies Jaunavas zodiaka zīmē. Šī pozīcija norāda uz kritiskumu un pievēršanos detaļām. Tikai cilvēki visai bieži šos aizrādījumus uztver kā «piekasīšanos», jo ne vienmēr tas tiek pateikts korektā formā. Mēness arī izveido spriedzes kombināciju ar Marsu. Šī kombinācija norāda uz iespējamu nesavaldību un eksplozivitāti. To paspilgtina arī vīrišķās planētas Marsa atrašanās ugunīgajā un dinamiskajā Strēlnieka zīmē.

Atsevišķas norādes horoskopā vēsta, ka māksliniekam jāturas tālāk no vētrainas bohēmas. Bet jebkurā gadījumā ir dotas iespējas rādīt rakstura stingrību un mainīt to, ko pats uzskata par nepieciešamu.

(Astroportrets veidots pēc kosmogrammas, kad nav zināms dzimšanas pulksteņa laiks.)