Ceturtdiena, 18.aprīlis

redeem Jadviga, Laura

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 2.martam

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Parūpējies par savējiem, apčubini un samīļo, tikai nepieļauj, ka kāds no tuviniekiem sāk diktēt noteikumus. Visu iespējams risināt mierīgās sarunās, savukārt neizrunātas lietas var radīt spriedzi. Darbā vai biznesā labs laiks, lai prezentētu idejas, kā arī rīkotu neformālas tikšanās. Tādā gaisotnē iespējamas jaunas pazīšanās vai simpātijas. Sakāmvārds vēsta: «Lai sirdij iepatiktos, no sākuma acij jāiepatīkas.» Laiks ieviest garderobē pavasarīgas krāsas.

VĒRSIS

Možs un optimistisks garastāvoklis. Ja arī dienas vēl pelēkas, tik un tā dzīvosi ar pārliecību, ka tur augšā, aiz mākoņiem, ir saule. Ir lieliskas iespējas izvirzīties darbā vai biznesā, iepazīt interesantus cilvēkus. Iesaistoties jaunos projektos vai uzņemoties papildu pienākumus, noteikti apspried finanšu lietas un noslēdz līgumu. Var gadīties, ka solījumi skaisti, bet ar izpildīšanu tā ir, kā ir.

DVĪŅI

Brīvdienās vēlams kaut kur aizbraukt - pie dabas vai nelielā ekskursijā. Kopīgi iespaidi stiprinās ģimenes saites un radīs jaunu dzirksti attiecībās. Ja sirds brīva, ceļā var gadīties romantiski piedzīvojumi. Jaunā darba nedēļa solās būt visai saspringta - daudz pienākumu un eksplozīvs noskaņojums. Citu neizdarība kaitinās, villa ies pa gaisu. Vakaros dari ko nomierinošu: dodies pastaigās, lasi, meditē.

VĒZIS

Zināsi, kā iedvesmot un uzmundrināt kolēģus, lai viss iet no rokas. Ja šķiet, ka darbā vai biznesā kāds posms noiets un pamazām piezogas rutīna, tad kaut kas jāmaina. Patlaban ir iespējas atrast jaunus sadarbības partnerus - krietnus un uzticamus, ar kuriem kopā var kalnus gāzt. Brīvdienās sirsnīga atpūta kopā ar savējiem. Vari doties brīvdabas piedzīvojumos vai mājās sarīkot spēļu vakaru.

LAUVA

Citējot Veidenbaumu: «Īsts filozofs nav pesimists, bet dzīvi jautri bauda!» Apmēram tā varētu raksturot pašreizējo noskaņojumu. Dažu brīdi gribēsies aizvērt durvis aiz sevis, lai būtu miers. Bet dažu brīdi - doties sabiedrībā un satikt cilvēkus, kas ar tevi runā vienā dvēseles valodā. Arī diskusijās ar kolēģiem vai darījumu partneriem nonāksiet pie labām idejām. Ja arī būs viedokļu atšķirības, tad strīdos dzims patiesība.

JAUNAVA

Rūpes var sagādāt naudas lietas. Kāds sapratīs, ka tēriņi lielāki nekā ienākumi, kāds secinās, ka atalgojums neatbilst darbu apjomam un pienākumu par to pašu samaksu kļūst vairāk. Ir jārīkojas! Paskaties, kas šobrīd aktuāls darba tirgū, kādas nozares ir topā: varbūt ir vērts apgūt ko jaunu, varbūt attīstīt savu biznesu. Brīvajā laikā pirmajā vietā sirdslietas. Daudz mīlestības, daudz kaislību.

SVARI

Darbi, darbi, darbi... Tāda sajūta, ka tie burtiski līp tev klāt un stājas rindā. Taču, ja domā, ka tagad zelta dālderi kaudzēm vien saripos, tad tā ir maldīšanās. Ienākumi būs, bet tas, ko paveiksi, ir sava veida ieguldījums nākotnē. Krietna strādātāja slava jaunas iespējas pavērs pēc kāda laika. Nedēļas nogalē vislabāk jutīsies mājās. Izdosies garda maltīte, būs interesantas sarunas un omulīga pasēdēšana.

SKORPIONS

Ir lietas, ko par naudu nevar nopirkt, taču tā bieži vien sniedz brīvības izjūtu. To Skorpions saprot un apzinās, un tieši tāpēc patlaban ir vērts iespringt, iesaistoties jaunos projektos. Tāpat arī labs laiks, lai meklētu ienesīgāku darba vietu. Līdztekus lietišķajai dzīvei svarīga attiecību tēma. Dvēselē jau pavasarīgi romantiskas noskaņas, un brīvajiem ļaudīm ir iespējas satikt radniecīgu dvēseli.

STRĒLNIEKS

Enerģija mutuļos kā karstā ūdens avots. Būsi pirmais darbavietā, birojā vai virtuālajā saziņas telpā. Dažus kolēģus tas varbūt kaitinās, taču vairums priecāsies: labi, ka ir cilvēks, kas uzmundrina un iedvesmo. Ja šķiet, ka ar atalgojumu vai ienākumiem kaut kas nav kārtībā, runā ar darba devējiem vai biznesa partneriem. Labs laiks, lai sakārtotu finanšu jautājumus un sāktu pelnīt vairāk. Brīvdienās gribēsies atpūsties, nedarot neko.

MEŽĀZIS

Darba lietās sarežģīts laiks. Var veidoties situācijas, kas tracina, un rasties vēlme nolaist rokas grūtību priekšā. Pirms pieņemt radikālu lēmumu, vajag tomēr visu kārtīgi apdomāt. Ļoti iespējams, ka risinājumi ir rokas stiepiena attālumā. Meklē informāciju, sērfo tīmeklī, taujā padomu cilvēkiem, kam lielāka pieredze. Un turies tālāk no intrigotājiem. Brīvdienās vēlēsies kaut kur aizbraukt - izvēdināt galvu. Dari tā!

ŪDENSVĪRS

Prātā oriģinālas idejas, taču ne visi kolēģi vai darījumu partneri tās uztvers un atbalstīs. Netērē enerģiju izskaidrojot, vajag sadarboties ar tiem, kas tavu domu saprot no pusvārda. Brīvajā laikā paredzami dažādi saimniecības darbi un, iespējams, jārisina ar tehniku saistītas problēmas. Sava tiesa uzmanības jāveltī arī attiecību tēmai. It īpaši tad, ja viss nav tik gludi kā gribētos.

ZIVIS

Paredzams jauns uzrāviens - sajutīsi enerģijas pieplūdumu un radošās domas lidojumu. Ir iespējas daudz izdarīt un arī pielikt punktu projektiem un darbiem, kas kādu brīdi aizkavējušies. Būsi tik rosīgs, ka dažu brīdi gribēsies tramdīt un pamācīt kolēģus. Bet... diez vai vajag. Brīvajiem ļaudīm šis periods var nest pārsteigumus privātajā dzīvē. Negaidīti atklājas slepenais pielūdzējs vai simpātijas ar sen zināmu cilvēku.