Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Agneses Rakovskas emocionālās atmiņas par "Supernovu"

Pirms sešiem gadiem «Supernovas» konkursā uzvarēja dziedātāja Agnese Rakovska un grupa «Triānas parks». «Fotogrāfijā redzamās emocijas liek noticēt, ka kopā esam spēks, kuru varam likt lietā, strādājot kopā ar «Zvaigznāja» komandu,» saka dziedātāja.  © «PICTURE AGENCY»

««Supernovas» konkursā pirms sešiem gadiem, tātad – 2017. gadā, piedzīvotais visspilgtāk atsauc atmiņā emocijas brīdī, kad «Triānas parks» tika pasludināts par šā konkursa uzvarētāju un beidzot piepildījās mans ilgi gaidītais sapnis par piedalīšanos «Eirovīzijā». Turklāt todien kopā ar mani bija gan grupas biedri, gan mana ģimene,» par savu mīļāko fotogrāfiju saka dziedātāja un grupas «Triānas parks» soliste Agnese Rakovska.  

Šo posmu dzīvē dziedātāja aizvien atceras kā vienu no intensīvākajiem tieši emocionāli. «Joprojām, domājot par to laiku, nespēju noticēt, ka šis maratons tiešām notika: pēc uzvaras Latvijas konkursā mēs viesojāmies vairākās valstīs, lai prezentētu dziesmu «Line», pēc tam sekoja divu nedēļu gatavošanās posms, lai Ukrainā pārstāvētu Latviju «Eirovīzijas» konkursā. Komanda bija milzīga, un tiešām darījām labāko, lai dziesma izskanētu ar pilnu jaudu!» saka Agnese un piebilst, ka šobrīd, gatavojoties dziedātāja Artūra Hatti priekšnesumam «Supernovā» ar dziesmu «Love Vibes», kurai viņa ir līdzautore, «patiešām rodas nostalģija, kas ļauj atcerēties lielo skatuvi. Zinu, ka vēlos to piedzīvot vēlreiz, tikai nu jau citā lomā - kā dziesmu autore. Dziesmu rakstīšana joprojām ir mana ikdiena. Toreiz, pirms sešiem gadiem, dziesma «Line» tapa kopā ar manu brāli Kristianu Rakovski, bet tagad «Zvaigznājā» darbojamies jau kā liels autoru kolektīvs. Un joprojām, skatoties šo fotogrāfiju, saprotu - tur iemūžinātās emocijas liek noticēt, ka kopā esam spēks, ka mums ir jauda. Tāpēc patiešām priecājos, ka tagad man ir ne tikai «Triānas parks», bet arī pašai sava mūzikas platforma «Zvaigznājs», kurā mīt un darbojas lieliski mākslinieki.»