Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 23.februārim

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Visskaistākais, visgudrākais, vislabākais... Par Auna spējām un talantiem neviens nešaubās, bet gribas tomēr atkal un atkal saņemt komplimentus. Tie ir kā medains balzams dvēselei. Cilvēki labprāt ar tevi komunicēs gan privātajā, gan lietišķajā jomā. Diezgan svarīgas finanšu lietas, var gribēties kaut ko «lielu un skaistu». Tomēr rūpīgi parēķini un vispirms veic obligātos maksājumus.

VĒRSIS

Darbā vai biznesā iespējas izvirzīties un ieņemt līderpozīcijas. Savu tiesu nervu gan tas prasīs, taču ir vērts. Vienīgi nodrošinies pret ne visai godīgu rīcību no citu cilvēku puses. Tas nozīmē: norunas fiksē juridiskos dokumentos, neaizdod, neaizņemies un seko līdzi, vai viss ir samaksāts. Brīvajā laikā izdaiļo dvēseli - jaukas emocijas no kultūras pasākumiem. Prieku sagādās arī jestra draugu ballīte.

DVĪŅI

Vai viss ir tā, kā izskatās? Iedziļinies apstākļos, cilvēku vārdos un notikumos - pēkšņi var atklāties, ka esi nonācis greizo spoguļu karaļvalstī. Nevajag visam un visiem ticēt uz vārda, jo, iespējams, kāds sagroza informāciju savtīgos nolūkos. Tajā pašā laikā īstais brīdis, lai parādītu sevi no vislabākās puses lietišķajā jomā. Nedēļas nogalē dodies nelielā ceļojumā, lai izrautos no rutīnas un iedvesmotos.

VĒZIS

Daudzas un dažādas sabiedriskās aktivitātes. Tāda sajūta, ka ziemas drēbes jau jākrāmē skapī un jātērpjas pavasara krāsās. Brīvajā laikā saposies un dodies cilvēkos - uz kultūras pasākumu, ballīti vai ciemos pie draugiem. Satiksi interesantus sarunu biedrus, un varbūt izveidosies kādi jauni lietišķie kontakti. Darbā vai biznesā iespējas paplašināt spēles laukumu un atrast jaunas peļņas iespējas.

LAUVA

Labāk viens sens draugs nekā simt jaunu - atkal un atkal pārliecināsies par seno patiesību. Neuzticies nejauši satiktiem solītājiem, kas runā par piena upēm ķīseļa krastos. Toties, ja nepieciešams padoms un atbalsts, tad prasi sen zināmiem, uzticamiem cilvēkiem. Darba lietās sekmīga ārzemju tēma: sadarbība, komandējums, interesanti kopprojekti. Savukārt brīvdienās pirmajā vietā mīļie cilvēki.

JAUNAVA

Darbs, darbs un vēlreiz darbs... Tavas spējas ir apskaužamas, un kolēģi un darījumu partneri tās ļoti novērtēs. Tāds iespaids, ka tu spēj risināt vairākus jautājumus un atrasties vairākās vietās vienlaikus. Sanāksmes, e-pasti, tālruņa zvani - dienas skries kā trakā karuselī. Esi precīzs un uzmanies no kļūdām dokumentos un līdz galam nenoskaidrotām lietām. Nedēļas nogalē vajag kaut kur aizbraukt, izvēdināt galvu.

SVARI

Kurš teica, ka būs viegli? Darbā liela atbildība un daudz pienākumu. Varbūt gribētos mazliet bezrūpīgākas dienas, bet -kas tev deva! Var pat gadīties, ka tev vēlas uzkraut vairāk, nekā norunāts vai noteikts līgumā. Izpalīdzēt ir labi, bet papildu darbus nevajag pārvērst par normu. Svarīga arī privātā dzīve, kurā paredzami krāšņi piedzīvojumi, kaislības un vētrainas emocijas. Savukārt ģimenes cilvēkiem - rūpes par savējiem.

SKORPIONS

Lieli plāni, un Fortūna ar pārpilnības ragu rokās dāvā savu labvēlību. Veiksme smaida, un Skorpions apmierināti uzsit sev uz pleca: «Kāds malacis!» Lietišķajās lietās nodemonstrēsi savas prāta spējas, analītiķa un plānotāja dotības. Kādam varbūt liksies, ka tu pārāk centies noteikt toni, un līdz ar to kādas sadarbības pamati var sašķobīties, taču tas nav pasaules gals. Nedēļas nogalē ļaujies romantikai.

STRĒLNIEKS

Nav miera, nav miera - darbs darbu dzen, un skrējiens kā vāveres ritenī. Taču tas tevi neuztrauc un nesarūgtina, jo kustībā ir dzīvība un trauksmainais process tevi uzlādē ar enerģiju. Ja neļausi vaļu negatīvām emocijām, tad daudz paveiksi, sarunāsi, saorganizēsi. Ar kādu sadarbības partneri ceļi var šķirties, bet tā maza bēda: vieta tukša nekad nepaliek. Kad darba nedēļa galā, tad jāļaujas mīlestībai un jābauda dzīve.

MEŽĀZIS

«Cents pie centa, eiro pie eiro, desmits pie desmita, simts pie simta...» Tāda naudas mantriņa ir tīkama, taču tāpat vien nekas nenotiek. Iespringsti uz darbu un jauniem projektiem. Ir labas iespējas labi nopelnīt un arī lietderīgi iztērēt, iegādājoties saimniecībā noderīgas lietas. Nedēļas nogalē vislabākā atpūta, strādājot mājas saimniecībā. Kādam lielā tīrīšana, kādam āra darbi, kādam noslēgumā lustīga ballīte.

ŪDENSVĪRS

Dzīve griezusi dažādus virpuļus, un no katra notikuma gūta pieredze. Tieši tagad kaut kas būs vajadzīgs no atmiņu apcirkņiem. Zināsi padomu citiem un arī pats sev. Autoritātes nostiprināšanas un arī jaunu kontaktu laiks. Kārtojot lietišķos jautājumus, nekautrējies uzreiz apspriest finanšu lietas. Kā mēdz teikt: «Sūrs darbs, saldi augļi.» Par pēdējiem vēlāk nebūs jāsūdzas. Nedēļas nogalē dodies izbraucienā.

ZIVIS

Pārdomu laiks. Dažu brīdi gribēsies apcerīgi vērties ārā pa logu un darīt tieši neko. Arī tas pieder pie dzīves un ir vajadzīgi. Atelpa dod jaunu stimulu iet un darboties. Sirreālists, slavenais gleznotājs Salvadors Dalī esot teicis: «Nebaidies no perfekcijas - tu to vienalga nesasniegsi.» Varbūt perfekti nebūs, taču idejas uzvirmos un no tām varēsi gūt kādu labumu. Meklē jaunas iespējas un parādi savus talantus, cik krāšņi vien iespējams.