Trešdiena, 8.maijs

redeem Staņislava, Staņislavs, Stefānija

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 16.februārim

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Saulīte starp mākoņiem uzspīd arvien biežāk, un Auns dvēselē jūt dīgstam optimisma asnus. «Man ir plāns, jūs piedalāties?» - kaut arī pats esi diezgan liels individuālists, labā kompānijā darbi tomēr sokas raitāk. Atradīsi domubiedrus un iegūsi jaunus draugus. Liela uzmanība pievēršama naudas lietām. Ja gribas ko dārgu un skaistu, vispirms ieskaties komunālajos rēķinos. Taču arī sevi iespēju robežās vajag palutināt.

VĒRSIS

Notikumi griezīsies strauji kā rotaļu vilciņš ap savu asi. Tā ass būsi tu pats. Kaut kādas steidzami risināmas situācijas piespēlēs dzīve, kaut ko sarīkosi un izprovocēsi pats. Garlaicīgi nebūs nevienu brīdi, bet, patiesību sakot, jutīsies tīri labi - vajadzīgs un novērtēts, jo spēsi atrisināt sarežģītus jautājumus un palīdzēt citiem. Darbi ies no rokas, un kāds varbūt saņems vilinošu sadarbības piedāvājumu.

DVĪŅI

Kurš traucas kā virpuļviesulis, iegriezdams notikumus un iekustinādams iesūnojušos laikabiedrus? Dvīņiem nekad nav miera, bet patlaban ir ļoti aktīvs periods. Vari ķerties pie jauniem projektiem, meklēt kompanjonus, izmēģināt jaunas tehnoloģijas un metodes. Taču brīvdienās atceries par atpūtu: jāizvēdina galva un jāvelta laiks saviem mīļajiem. Ieplāno tālāku izbraucienu vai ekskursiju.

VĒZIS

Nenodarbojies ar mazsvarīgiem jautājumiem un citu problēmām, patlaban ir labs laiks, lai dotos uz priekšu, sasniegtu, panāktu un turpinātu ceļu triumfa ratos. Protams, var gadīties kritiķi un nelabvēļi, bet nepievērs viņiem uzmanību! Brīvajā laikā gan darbu un biznesu nenes mājās - ģimenē risināmi dažādi svarīgi jautājumi. Ja sirds brīva, dodies sabiedrībā un iepazīsties.

LAUVA

Liela nozīme sabiedriskām aktivitātēm. Tev patīk atrasties uzmanības centrā, un tu proti pasniegt sevi. Šajā periodā tam būs nozīme, lai «bīdītu» lietišķus jautājumus. Pasākumos kuluāru sarunās iespējams gūt noderīgu informāciju un arī vienoties par sadarbību. Nedēļas nogalē palutini savus mīļos, aizved kaut kur, uzsauc pusdienas labā restorānā. Brīvajām sirdīm neparastu pārsteigumu var sagādāt Valentīndiena.

JAUNAVA

Ja iekrājušies neatrisināti lietišķi jautājumi - bankās, iestādēs, ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem -, tad mēģini tos sakārtot. Ierēdņi, klerki un visvisādi priekšnieki sadzirdēs tavu sakāmo. Darbā diezgan nemierīgi, jo var mainīties uzdevumi un apstākļi. Tev kā precīzam cilvēkam tas šķitīs kaitinoši. Cik iespējams, norobežojies no vispārējās jezgas. Brīvajā laikā raibi notikumi attiecību tēmā.

SVARI

Nedari citiem to, ko nevēlies izjust uz savas ādas. Ļoti iespējams, ka dzīve piespēlē situācijas, kurās jāpieņem lēmumi, kas attiecas ne tikai uz pašu, bet arī citiem cilvēkiem. Svarīgi ievērot godīguma principu, ja arī pašam tas varbūt nav izdevīgi. Brīvdienas ar prieku pavadīsi tuvu cilvēku lokā jautrās izklaidēs un sirsnīgās sarunās. Brīvajiem ļaudīm sirdī var trāpīt Valentīndienas amora bulta.

SKORPIONS

Lieliski parādīsi savas shēmotāja un kombinatora spējas. Labā nozīmē. Atradīsi risinājumus sarežģītiem jautājumiem, kas kādu laiku buksējuši. Tāpat arī zināsi dot padomus kolēģiem vai draugiem. Lielisks laiks cilvēcisko attiecību spodrināšanai un jaunu draugu iegūšanai. Nedēļas nogalē saimniecības darbi un ģimenes darīšanas. Kaut kas jāsalabo, kaut kas jāsakārto, bet, ja ir bērni, tad aktuāli pedagoģiskie jautājumi.

STRĒLNIEKS

Sirdī jau pavasaris, tā alks piedzīvojumu. Kaut arī pret visu mīlētāju dienu dažkārt esi bijis skeptiski noskaņots, šajā reizē gatavosies tai ar prieku. Pārsteidz un iepriecini mīļoto, un pretī saņemsi pozitīvas emocijas. Ja tev nav otrās pusītes, tad ir visas iespējas iepazīties. Darba lietas, protams, arī būs aktuālas. Pienākumi var mainīties, norunas arī. Kāds nolems meklēt jaunu darbu vai plašākas biznesa iespējas.

MEŽĀZIS

Tu esi savaldīgs cilvēks, kurš neskrien visiem stāstīt, kas uz sirds. Bet dažkārt vajag. Ļoti iespējams, ka dažādu norišu rezultātā sakrājas emocionālā spriedze, un tad labākais līdzeklis - ar kādu no sirds izrunāties. Atgriezīsies sirdsmiers un enerģija. Lielisks laiks ienākumu palielināšanai. Protams, ne ar loterijas biļetes iegādi, bet paša darbu. Nedēļas nogalē pirmajā vietā privātā dzīve un mīlas lietas.

ŪDENSVĪRS

Pozitīvs un pacilāts noskaņojums - kāds brīvdienās rūpēsies par saviem mīļajiem un vadīs laiku sirsnīgā kopā būšanā, kāds ar iedvesmu gatavosies Valentīndienai, jo kas gan var būt skaistāks par mīlētāju svētkiem. Lietišķā dzīve gan nekur nezudīs, un darbam vajadzēs pievērsties ar pilnu atdevi. Īpaši svarīgas naudas lietas. Raugies, lai kontā parādās viss, kas sastrādāts, un domā, kā nopelnīt vairāk.

ZIVIS

Daudz jaunu ideju. Ja arī kādu brīdi bijis apsīkums, tad līdz ar sildošiem saules stariem noskaņojums uzlabojas. Vari rakstīt projektus, biznesa plānus, partneriem vai darba devējiem piedāvāt kreatīvus risinājumus. Varbūt jāpadomā par darba maiņu vai sava biznesa attīstību. Ja esi čakli strādājis, tad brīvdienās vajag sevi iepriecināt ar aizraujošu ceļojumu, jauku pirkumu, vakariņām restorānā vai kultūras pasākumu.