Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 9.februārim

© Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Vajag pārvērst sava darba augļus zeltā, un šajā periodā tas var izdoties. Tevi pavadīs finansiāla veiksme, ja vien spēsi sevi disciplinēt un koncentrēties uz peļņu. Debesmanna no gaisa nebirs, bet ar enerģiju daudz sasniegsi. Privātajā dzīvē nepieciešams neliels restarts - jātiek skaidrībā, vai attiecībās tu dod un saņem pretī to, ko vēlies. Sarežģītās situācijās paļaujies uz draugu atbalstu un ieklausies viņu padomos.

VĒRSIS

Vēlme izkāpt no komforta zonas, nomest kādas «važas», baudīt brīvības izjūtu vai pārmaiņu vējus. Ja vēlies, tad maini darbu, dzīvesvietu, ienes attiecībās jaunas krāsas, ja esi sirdī brīvs, tad dodies sabiedrībā un iepazīsties. Prieks no sajūtas, ka dzīve apkārt mutuļo. Liela nozīme cilvēkiem, kas tev līdzās. Draugi un radi atbalstīs tavas ieceres. Kādam var rasties doma par došanos plašajā pasaulē vai sadarbību ar ārzemju partneriem.

DVĪŅI

Karjeras izaugsme, augsts motivācijas līmenis un aizraujoša sabiedriskā dzīve. Ir pienācis laiks celties, izaugt un sākt dzīvot pēc saviem noteikumiem. Ja bijusi iecere īstenot kādu ambiciozu projektu, tad šis ir īstais laiks. Tiesa, pārāk liela aizņemtība darbā var atstāt iespaidu uz privāto dzīvi. Izrunājies ar savējiem, lai viņi ar izpratni izturas pret taviem plāniem un neprotestē, ka pārāk maz laika pavadi ar viņiem.

VĒZIS

Jāiet sabiedrībā un jāstājas publikas priekšā - nost ar biklumu un kautrību. No tā, kā pratīsi sevi pasniegt, daudz kas atkarīgs. Ja ir jauna ideja darbā vai biznesā, meklē domubiedrus, ieklausies padomos, noslēdz vienošanās. Kāds sekmīgs projekts var saistīties ar ārzemju tēmu. Un atceries, ka ik pa laikam jāpapildina zināšanas, īpaši sekojot līdzi tam, kas notiek jaunāko tehnoloģiju jomā.

LAUVA

Dažkārt dzīvē izšķiroša loma ir Viņa augstībai gadījumam - pēkšņi izrādās, ka esi atradies īstajā laikā un vietā, lai notiktu kaut kas patiesi labs. Šajā periodā tas attiecas uz karjeru un profesionālo izaugsmi. Izskati visas iespējas un visus piedāvājumus, ja arī tie sākotnēji šķiet utopiski. Zināms taču, ka trakajiem pieder pasaule. Brīvdienās kopā būšana ar saviem mīļajiem un sirsnīgas sarunas.

JAUNAVA

Katram no mums ir sava tumšā puse, slepenais sirds stūrītis, kurā citiem neļaujam ieskatīties un kur atrodas pa kādam melnumiņam. Ar to tad nāksies pastrādāt - analizē savu reakciju un komunikācijas manieri, padomā un maini. Tad būs vieglāk sadarboties gan darbā, gan privātajā dzīvē. Lielisks laiks, lai baudītu mīlestību un piedzīvotu saviļņojošas kaislības. Izrādi savas jūtas un saki labus vārdus.

SVARI

Plašajā informācijas gūzmā atradīsi kaut ko ļoti noderīgu. Zinātkāre un jaunas zināšanas ļaus pieņemt pareizos lēmumus un gūt panākumus. Vairāk komunicē ar citiem un centies paveikt iecerēto. Nebaidieties mazliet riskēt - tas sagādās ne tikai prieku un piedzīvojumu garšu, bet arī praktiskus ieguvumus. Nedēļas nogalē risināmi dažādi saimnieciskie un pedagoģiskie jautājumi.

SKORPIONS

Ceļā var gadīties kāds baumotājs un intrigu vērpējs. Diemžēl viņš var būt arī no labi zināmu cilvēku loka, tāds kā vilks, kas iepriekš maskējies jēra ādā. Pieredze un intuīcija palīdzēs izkļūt no nepatīkamām situācijām, tikai, pirms ko izlemt, izanalizē situāciju no dažādiem skatupunktiem. Atbalsts un labi padomi no mīļajiem radiņiem. Brīvdienas sirsnīgā atmosfērā un sekmīgi saimniecības darbi.

STRĒLNIEKS

Uzmanies no strīdiem darba vidē. Emocijas savaldīt nebūs viegli, taču ir vērts. Kāds vieds vīrs teicis: esi kā pīle - no skata mierīgs, bet no apakšas kulies, cik spēka. Ja spriedzes situācijās šo un to laidīsi gar ausi, vēji norims, darbi veiksies raiti. Brīvdienās sirds alks piedzīvojumu. Vajag kaut kur aizbraukt, satikties ar draugiem, sportot, sarīkot ballīti. Atrašanās nepārtrauktā kustībā šķitīs iedvesmojoša.

MEŽĀZIS

Demonstrēsi savas līdera dotības un labprāt uzņemsies iniciatīvu. Kāds varbūt uzmetīs lūpu un domās, ka tu jaucies viņa kompetencē esošajās lietās. Atmosfēra var uzkarst, bet tas pieder pie aktīva darba procesa. Labs laiks peļņai, ieguldījumiem un uzkrājumu veidošanai. Brīvdienās dažādi piedzīvojumi privātajā dzīvē. Kāds savu mīļoto cilvēku ieraudzīs jaunā gaismā, kāds iepazīsies neparastos apstākļos.

ŪDENSVĪRS

Daudz kas viegli ies no rokas - dažādas idejas un loģiski pamatojumi, kā tās realizēt. Atsevišķās situācijās var parādīties «déjà vu» sajūta, un tas labi: iepriekšējās pieredzes apcirkņos atradīsi ko noderīgu un izmantojamu. Labs laiks dažādu finanšu jautājumu risināšanai. Kā zināms, naudā nav laime, bet tā sniedz brīvības izjūtu. Brīvdienās mājās saimniecības darbi, kaut kas jāsakārto, kaut kas jāsaremontē.

ZIVIS

Uzmanies no kārdinājumiem - tie var sajaukt galvu un mudināt pieņemt aplamus lēmumus. Ētikas latiņa tev augsta, un tādai tai būs palikt. Darbā daudz pienākumu, bet būsi enerģijas pilns un tiksi galā ar jebkādām grūtībām. Kāds varbūt sāks lolot Napoleona plānus, taču vienatnē tos realizēt diez vai izdosies. Vajag saorganizēt uzticamu komandu. Nedēļas nogalē velti visu savu uzmanību mīļajiem cilvēkiem.