Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Kāds ir "tviterkonvoja" veidotājs Pozņaks? Viņa astrokartes vērtējums

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

REINIS POZŅAKS, «TVITERKONVOJA» VEIDOTĀJS.  

Pēc sabiedrības balsojuma ieguvis titulu «2022. gada Eiropas cilvēks Latvijā». Pozņaka ieraksts ar aicinājumu palīdzēt Ukrainas aizstāvjiem pavēra vaļā slūžas nesavtīgas palīdzības straumei. Cilvēki bija gatavi ziedot, palīdzēt. Pozņaks ar komandu organizēja auto nogādāšanu Ukrainas kareivjiem. Par to bija daudz informācijas. Tas gan netraucēja orku atbalstītājiem no Latvijas 5. kolonnas sociālajos tīklos dažādi izpausties: «Kas tas tāds?»; «Nav nekas dzirdēts par šādu cilvēku un viņa nopelniem.»; «Būtu palīdzējuši vietējiem.» utt. Balvas saņemšanas ceremonijā «tviterkonvoja» veidotājs uzsvēra: «Es tikai ietvītoju, un pārējo izdarīja Latvijas cilvēki. Man nav bijis jāizdara smagas izvēles vai jānes milzīgi upuri, jo lavīna vienkārši gāja un turpina iet savu gaitu uz priekšu. Visa Latvijas sabiedrība esam gada Eiropas sabiedrība.» Viņš arī piebilda, ka galvenais, ko varam darīt Eiropas vērtību stiprināšanai, ir atbalstīt Ukrainas tautu šajā cīņā.

Reiņa Pozņaka astrokarte vēsta par pragmatisku cilvēku ar plašu pasaules redzējumu. Saule, kas astroloģijā atbild par cilvēka ego, Pozņaka piedzimšanas brīdī atradusies Strēlnieka zodiaka zīmē. Protams, cilvēkus nevar sadalīt 12 daļās atbilstoši zodiakam, taču tā dēvētajai Saules zīmei ir nozīme. Strēlnieka ietekme horoskopā piešķir plašu pasaules redzējumu, tiekšanos pēc ideāliem, tā ir godīga, atklāta un draudzīga. Jā, reizumis arī tieša un skarba, bet ļaunu prātu ilgi neturēs. Strēlnieka zīme arī saistās ar ārzemju tēmu - šiem cilvēkiem nereti lietišķā jomā ir sadarbība ar ārzemēm vai arī patīk ceļot.

Prāta planēta Merkurs «tviterkonvoja» veidotāja piedzimšanas brīdī atradusies pragmatiskajā Mežāža zīmē, kas norāda uz racionālu prātu, spēju analizēt, loģiku un praktisku skatījumu uz lietām. Vīrišķā planēta Marss savukārt ir ar Lauvas zīmes ietekmi - lūdzu nekaitināt! Vēl atsevišķas kombinācijas norāda, ka spēj augstsirdīgi piedot, bet tomēr atcerēsies, ja kāds rīkojies negodīgi vai piekrāpis. Horoskopā ir spēcīga Uguns stihijas ietekme - daudz enerģijas, dinamikas, mērķtiecības. Savukārt mazumiņā Gaisa stihija - visam pieiet nopietni, koncentrēti, un nesanāk ievērot Skārletas principu: «Par to es domāšu rīt...» Ar tehniskām un militārām tēmām saistītie Marss un Plūtons ir spēcīgās kombinācijās, kas norāda, ka šīs tēmas dzīvē var būt svarīgas.