Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 2.februārim

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Apbursi ar šarmu un pārliecināsies, ka tev piemīt spējas ietekmēt situācijas ar personības spēku. Darbā vai biznesā kolēģiem tavi piedāvājumi sākotnēji var šķist Ostapa Bendera cienīgi, tomēr, rūpīgi parēķinot, izrādīsies, ka racionālais kodols tajos ir. Patlaban gan nav vēlams uzņemties papildu profesionālās saistības. Brīvdienās pievērsies mājas darbiem un samīļo savējos.

VĒRSIS

Gaidāmi panākumi darbā. Koncentrē spēkus, lai ar pilnu atdevi iesaistītos kolektīvās aktivitātēs un interesantos projektos. Tev piemīt vadītāja dotības, ir visas iespējas izvirzīties karjerā un kļūt par lielisku organizatoru. Tikai nesatraucies par niekiem un nedusmojies uz kolēģiem par sīkām kļūdiņām. Brīvdienās vēlama rāma, nesteidzīga atpūta, izsmalcināta maltīte un intelektuālas sarunas draugu lokā.

DVĪŅI

Skaistums izglābs pasauli? Rādīsi savas personības šarmantāko pusi. Komplimentu pārpilnība var sagrozīt galvu, taču tici cilvēkiem - komplimenti ir patiesi un nāk no sirds. Izsakot vēlmes, esi apdomīgs, jo «kosmoss sadzird» un tās mēdz piepildīties. Jāpievērš uzmanība naudas lietām un jāuzmanās no pārlieku lieliem sadzīviskiem tēriņiem. Brīvdienās būsi gatavs izklaidēties tā, ka vēl nedēļu būs ko atcerēties!

VĒZIS

Daudz emociju. Prāts teic ko vienu, sirds ko citu, un pats viducī. Taču dzīve jādzīvo un darbi jādara. Līdzcilvēki ļoti novērtēs tavas zināšanas, atbildības izjūtu un gribasspēku. Tā vajag turēt visu darba nedēļu, jo konkurenti nesnauž. Viena neuzmanīga kustība, un... pozīcijas zaudētas. Labs palīgs būs humora izjūta. Nedēļas nogalē dodies ziemas izklaidēs: slēpot, slidot, braukt ar kamanām.

LAUVA

Būti kā enerģijas mutulis un darīsi vairākus darbus vienlaikus, skubināsi arī citus un piktosies, ja kaut kas nenotiks pēc tava prāta. Dienu gaitā pamazām viss ieies vēlamajās sliedēs un var rasties rutīnas sajūta. Pagaidām - lai viss notiek, kā iesākts. Privātajā dzīvē gan vēlams kaut ko mainīt: jāizrunājas, jātiek galā ar neskaidrībām, jāvienojas par kopā darāmo. Brīvajiem ļaudīm sirdī var trāpīt Amora bulta.

JAUNAVA

Labvēlīgs periods, lai plānotu komandējumu, veidotu lietišķus sakarus ar ārzemēm vai domātu par mācībām. Darbā virzies pamazām, soli pa solim - nekur jau nav jāsteidzas. Vācu rakstnieks un filozofs Lesings teicis: «Pats nesteidzīgākais cilvēks, kurš nezaudē no redzesloka savu mērķi, būs ātrāks par to, kurš maldās bez mērķa.» Un ar mērķu izvēli tev viss kārtībā. Nedēļas nogalē derētu no sirds izrunāties ar draugiem.

SVARI

Pievērs uzmanību detaļām un esi modrs, ja darbā briest kādas pārmaiņas. Varbūt jau laikus pajautāt: «Kas notiek un ar ko rēķināties?» Atklātā sarunā viegli atradīsi kopīgu valodu ar priekšniekiem, kā arī ar padotajiem, ja vajag viņiem kaut ko izskaidrot. Nedēļas nogalē mēģini atpūsties tā, kā pats vēlies. It kā jau mēdz būt obligātie mājas pienākumi, bet dažkārt tos vēlams atlikt malā. Mīli sevi, un dzīve iegūs jaunas krāsas.

SKORPIONS

Dažādas lietišķas tikšanās un darījumu sarunas nesolās būt sevišķi auglīgas, tāpēc labāk pievērsties jau iesāktiem darbiem un uzkāpšanu Everestā atlikt uz vēlāku laiku. Varbūt arī jāpavērtē, kas ir tie cilvēki, ar kuriem sadarbojies. Privātajā dzīvē svarīgs morālais aspekts - latiņa būs augsta gan attiecībā pret otru cilvēku, gan pret sevi pašu. Labvēlīgas pārmaiņas personīgajā dzīvē.

STRĒLNIEKS

Stingrība un apņēmība palīdzēs īstenot plānus, taču jārēķinās tikai ar saviem spēkiem. Pārāk daudz pūļu jāiegulda, lai kaut ko ieskaidrotu citiem - nav vērts. Centieties izvairīties no aizkulišu spēlītēm un neļaujies, ka tevi iesaista intrigās. Ja vēlies apspriesties par plāniem un pārrunāt norises darbā, tad labāk ir dalīties tikai ar tuvākajiem un uzticamākajiem cilvēkiem. Brīvajā laikā vēlme baudīt dzīvi un ļauties nelielai bohēmai.

MEŽĀZIS

Ir vērts veltīt laiku, lai paplašinātu profesionālās zināšanas. Ikviena jaunā prasme pēkšņi var izrādīties ļoti nepieciešama un noderīga. Veiksmīga nedēļa arī karjeras veidošanā - zināsi, kurp virzies un kā tur nokļūt. Algotā darba darītājiem svarīgi ir izvairīties no konfliktiem ar priekšniekiem. Nedēļas beigās gaidāma vētraina personīgā dzīve. Pāriem jauns kaislību vilnis, brīvajiem ļaudīm dzirksteļojoši piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

Ļoti daudz komunikācijas - satiksies vai sazvanīsies ar kolēģiem vai biznesa partneriem un iegūsi ļoti noderīgu informāciju. Iespējams, ieraudzīsi pasauli jaunā veidolā. Taču nevajag no jauna izgudrot divriteni: varbūt derētu atdzīvināt dažas vecās idejas, nedaudz pielāgojot tās esošiem apstākļiem. Negaidi uzslavas no tiem, kas nesaprot. Pats zini, ko spēj! Brīvdienās pievērsies privātajai dzīvei.

ZIVIS

Kādam iespējama paaugstināšana amatā, kas sen gaidīta, kādam jaunas iespējas biznesā. Prieku pārāk kvēli neizrādi, jo var rasties skauģi. Labāk arī ieturēt distanci ar kolēģiem, priekšniekiem vai sadarbības partneriem un nestrīdēties -emocijas nebūs labākais palīgs. Brīvdienās sajutīsi spēku pieplūdumu, it kā atvērtos otrā elpa. Izmanto šo iespēju un apdari iekrātos mājsaimniecības darbus.