Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 26.janvārim

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Emocionāls periods, un Aunam kā spilgtam Uguns stihijas pārstāvim emocijas bango ne pa jokam. Ik pa brīdim piktosies par savu, bet vēl jo vairāk par kolēģu neizdarību. Varbūt pienācis laiks pārmaiņām un jādodas brīvā peldējumā plašākos ūdeņos. Ir labas iespējas karjerā vai biznesā. Brīvdienās jāsarīko ballīte, jāizdejojas klubā vai jādodas tālākā pārgājienā, lai ikdienas rūpes paliek otrajā plānā.

VĒRSIS

«Laiks ir nauda: ko dari, to dari drīz,» - tā senie latvieši teica, un šis sakāmvārds pilnībā ataino tavu pašreizējo situāciju. Būs enerģija un daudz ideju, turklāt labs laiks arī peļņai. Tas nozīmē, ka jauni apvāršņi var pavērties pavisam negaidot. Nost ar konservatīvismu - nepalaid garām iespējas! Kad iekrīt brīvs brīdis, tad jāsatiekas ar draugiem un jābauda dzīve. Bet, ja iekrājušās brīvdienas, dodies nelielā ceļojumā.

DVĪŅI

Starp zinātkāri un ziņkārību robeža trausla... Tev patīk būt par visu lietas kursā, patīk, ja daudz informācijas, jaunas ziņas un dažkārt arī pa kādai klačiņai. Tomēr nevajadzētu jaukties tur, kur neviens nelūdz, un iesaistīties citu cilvēku iztaujāšanā. Ir riski nonākt neveiklās situācijās. Darbā noderēs tava daudzpusība, un ideju būs vairāk nekā zvaigžņu debesīs. Brīvajā laikā atpūties rāmi, bez plašām sabiedriskām aktivitātēm.

VĒZIS

Tu proti uzklausīt un panākt kompromisu - tas ļoti noderēs, kārtojot lietišķos jautājumus. Lielisks laiks, lai iegūtu jaunus sadarbības partnerus un iesaistītos jaunos projektos. Sekmēsies arī sarunas iestādēs vai bankās. Brīvajā laikā rūpes par ģimeni, kas ir tava «stiprā pils». Ja sirds brīva, tad apdomā, ko vēlies gūt no attiecībām, ko sniegt pretī, un dzīve var uzdāvāt interesantu piedzīvojumu ar nopietnu turpinājumu.

LAUVA

Džungļu karalim spožs uznāciens starmešu gaismā. Darbā vai biznesā smaidīs veiksme, kolēģi novērtēs tavas idejas un ražīgo strādāšanu. Ja šķiet, ka dienas ieslīgušas rutīnā, tad meklē jaunus plašumus. Tikpat pārliecinoši pieteiksi sevi jaunā amatā. Brīvdienās vislabākā atpūta, dodoties izbraucienā vai piedaloties sportiskās aktivitātēs. Kādam nejauša tikšanās var ļoti, ļoti sagrozīt galvu.

JAUNAVA

Kāds staigā bubinādams pa biroju: viens kolēģis sliņķis, otrs nevīža, trešais - vispār diletants. Jaunava savu profesionālo latiņu cels augstu un prasīs arī no citiem kārtīgu strādāšanu. Saistībā ar to darba vidē var izcelties domstarpības, taču savu taisnību panāksi un kārtību ieviesīsi. Iespējams, kārtība ieviešama arī attiecību tēmā. Izrunājies ar mīļoto, uzaicini uz tikšanos, sagādā romantisku pārsteigumu.

SVARI

Līdzsvaru un harmoniju mīlošajiem Svariem emocionāli diezgan sarežģīts periods. Grūti izrunāties, grūti saprasties ar cilvēkiem, dienas šķiet pelēkas un vienmuļas. Kaut ko mainīt vari tikai pats. Varbūt jāmeklē jaunas iespējas darbā vai biznesā. Izvēdini galvu, sakārto domas, un dzims jaunas idejas. Un palūkojies uz mīļajiem cilvēkiem: viņi ir brīnišķīgi, ar viņu atbalstu vienmēr vari rēķināties. Patiesībā - dzīve ir skaista.

SKORPIONS

Dažādus lietišķos jautājumus nokārtosi lieliski. Ja arī kāds klerks vai ierēdnis domās citādi, tu pratīsi pārliecināt un panākt savu. Vajadzētu sakārtot jautājumus, kuru risināšana ieilgusi. Darbā nemierīgi: var uzdot nervi, iespējams emociju izvirdums un strīdi par lietām, par kurām nebūtu jāstrīdas. Tāpēc brīvajā laikā dari to, kas atslābina. Par labu nāks izbrauciens, ekskursija vai romantisks randiņš.

STRĒLNIEKS

Dienas iegriež strauju riteni, un tas tev ir gluži pa prātam. Jo vairāk notikumu, jo lielāka motivācija darboties. Lietišķajā jomā parādīsi savu varēšanu un arī labi nopelnīsi. Ja kaut kas nav pa prātam, tad runā par algas pielikumu, prēmiju vai peļņas pārdali. Kaut arī sekmīgs periods, pēkšņi var nākt atklāsme, ka jāmācās kas jauns. Dari tā. Dažādas peripetijas iespējamas privātajā dzīvē. Jātiek skaidrībā, ko patiešām vēlies.

MEŽĀZIS

Pārdomas par dzīvi: kas esmu, kurp eju, vai ceļš ir pareizais... Vajag kādus brīžus vienatnei, lai padomātu par to, kas svarīgs. Atradīsi atbildes un iedvesmu jauniem darbiem. Profesionālajā jomā lieliskas iespējas parādīt, uz ko esi spējīgs, un arī pamanīt jaunus peļņas variantus. Ja vēl nav sava biznesa, tad ir vērts par to domāt. Nedēļas nogalē nesēdi mājās, bet dodies izbraucienā, lai jauni iespaidi iedvesmo.

ŪDENSVĪRS

«Ātri tikai blusas ķer,» teica omītes. Tev patīk dinamika, bet dzīve patlaban vēlas pārbaudīt tavu pacietību. Kaut arī radošu ideju pārpārēm, to īstenošanā jāiegulda rūpīgs darbs. Mierini sevi ar domu, ka saldos augļus varēsi baudīt pēc krietna laika. Lielāka uzmanība pievēršama privātajai dzīvei. Mīlestības dzirkstis sildīs sirdi, bet ģimenes cilvēkiem jāgādā par saticību. Nedēļas nogalē apdari saimniecības darbus un sarīko ballīti.

ZIVIS

Lai arī kādi vēji pūš, tu spēsi stāties tiem pretī: argumentēsi savu nostāju lietišķajos jautājumos, diskutēsi profesionāli, un arī intuīcija būs augstā līmenī. Patlaban nav diez cik labs laiks ienākumu palielināšanai, bet vēlāk būs. Varbūt jāapgūst kādas jaunas iemaņas, jāieskatās tīmeklī, kas noderīgs kursu un semināru piedāvājumā. Brīvdienās vislabāk jutīsies mierīgā mājas atmosfērā. Kādu aizraujošu pārsteigumu var sagādāt mīļotais.