Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 19.janvārim

© Mārtiņš ZILGALVIS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Vajag pārmaiņas! Aunam vienmēr vajag pārmaiņas - lai notikumi griežas kā krāsainie stikliņi bērnības spēļu kaleidoskopā. Būsi noskaņots jauniem panākumiem profesionālajā jomā, varbūt kāds lielisks piedāvājums nokritīs kā no gaisa. Tikai ievāc informāciju, vai ir vērts. Brīvajā laikā vistīkamākā atpūta, ballējoties ar draugiem. Taču esi apdomīgs naudas tēriņos.

VĒRSIS

Svarīgas naudas lietas. Astrologi mēdz teikt, ka Vērsis ir baņķieru zīme, un katram no viņiem vajag savu naudas podiņu. Šajā periodā peļņas temats jārisina pat mazliet agresīvi, ar konkrētu jautājumu: «Cik man par to būs?» Diezgan strauji vajadzēs reaģēt uz dažādām situācijām, taču darba jomā par panākumiem grēks sūdzēties. Kad krietni pastrādāts, tad jābauda dzīve labā kompānijā un intelektuālās sarunās.

DVĪŅI

Viņš ir viens vai divi? Tā par Dvīņiem dažkārt mēdz jokot astrologi. Spēja nodarboties ar vairākām lietām vienlaikus lieti noderēs: ātri reaģēsi, ātri pieņemsi lēmumus. Var rasties arī ašās idejas, bet ar tām gan uzmanīgi. Pārlieku strauji un neapdomīgi rīkojoties, var sanākt blamāža. Turklāt dinamiskais ritms radīs stresu, kuru nedrīkst uzkrāt. Darba dienu beigās un nedēļas nogalē dari to, ko visvairāk kāro sirds.

VĒZIS

Pārāk labam būt nav labi - to liec aiz auss. Ļoti iespējams, ka draugi vai kolēģi grib pasūroties, paklačoties, uzticēt kādu savu noslēpumu un tādējādi atņem laiku, ko tev vajadzētu veltīt darbam vai pašam savām darīšanām. Centies izvairīties no šādām situācijām. Darba jomā iespējams vilinošs piedāvājums, bet izvērtē to rūpīgi. Visu brīvo laiku nodarbosies ar ģimenes lietām un rūpēsies par savējiem.

LAUVA

Darbs, darbs un vēlreiz darbs... Tik daudz, ka dažs varbūt nolems to ņemt uz mājām vai brīvdienas pavadīt birojā. Ļoti iespējams, ka mierīgā gaisotnē un klusumā strādāsi ražīgāk nekā darba nedēļas mutulī. Tikai atceries, ka sevi arī jāmīl un jāpalutina un ka ģimene vēlas kādu daļu tavas uzmanības. Savukārt brīvajiem ļaudīm vajadzētu iziet sabiedrībā. Iespējama intriģējoša un laimīga tikšanās.

JAUNAVA

Atvērsi plānotāju un... tūdaļ pat gribēsi to aizvērt - tik daudz steidzamu darbu. Ja iespējams, sadali godīgi starp visiem kolēģiem vai izvērtē prioritātes, kas paveicams steidzami un kas var pagaidīt. Derētu ar priekšniecību pacilāt samaksas jautājumu. Brīvajā laikā svarīga privātā dzīve. Ja tev ir ģimene, tad aizbrauciet dabā vai kopā apmeklējiet kultūras pasākumu. Ja sirds brīva, tajā var uzmirdzēt kāda nerātna dzirkstelīte.

SVARI

Var pavērties jaunas iespējas profesionālajā jomā, bet tad jābūt gatavam radoši un izcili prezentēt savas idejas. Ar gaumi un stila izjūtu, ne «tiktokeru» vienkāršotajā stiliņā. Gatavojies! Tu to vari! Kādam iespējama sekmīga sadarbība ar ārzemēm. Brīvajā laikā būsi noskaņots mājas darbiem un kulinārijas eksperimentiem virtuvē. Iespējams, risināmi pedagoģiskie jautājumi. Uzklausi un respektē bērnu viedokli.

SKORPIONS

Daudz jaunas informācijas. Esi uzmanīgs un izvērtē vai interesējies papildus, jo, iespējams, kāds pārspīlē vai pasniedz sev izdevīgā gaismā. Vajag pārbaudīt, pirms izplati tālāk. Kā mēdz teikt: «Nesaki visu, ko zini, bet zini visu, ko saki.» Labs laiks dažādām mācībām un redzesloka paplašināšanai. Brīvdienās derētu izbrauciens uz kaimiņzemju interesantajām vietām.

STRĒLNIEKS

Vai trakais skrējiens reiz kļūs rāmāks? Darbi sastājušies rindā, bet dienas pārāk īsas. Dažu brīdi gribēsies visam atmest ar roku, sakravāt ceļasomu un doties tālēs zilajās. Ja ir iespēja paņemt nelielu atvaļinājumu, tad ir vērts tā darīt. Ja ne, tad rūpīgi plāno dienas un neuzņemies neko papildus. Bet brīvdienās noteikti atpūties pēc sirds patikas - aizbrauc kaut kur ar draugiem vai sarīko atraktīvu mājas ballīti.

MEŽĀZIS

Būsi pati nopietnība. Kāda jokošanās? Kādas ēverģēlības vai flirtēšana darbavietā un darba laikā? Dažs kolēģis pat sarausies no tava bargā skatiena. Toties lietišķās sarunas sekmēsies. Sarunāsi, organizēsi un arī savu labumu gūsi, ir piemērots laiks ienākumu palielināšanai. Brīvdienās svarīga attiecību tēma, un tajā gan nekādas nopietnības. Labā nozīmē. Piedzīvojumi, koķetērija, simpātiju dzirkstis.

ŪDENSVĪRS

Pārdomu laiks. Ik pa brīdim gribēsies aiz sevis aizvērt kabineta vai istabas durvis, jo vajag pabūt vienatnē, sakārtot domas. Labākas sajūtas, ja darbs attālināti, jo liela rosība un burzma tiešām var nogurdināt. Mēģini atrast līdzsvaru starp lietišķo dzīvi un savām interesēm. Nedēļas nogali vēlams pavadīt mierīgi - aizbrauc dabā, dodies pastaigā pa jūras krastu, apmeklē kādu kvalitatīvu kultūras pasākumu.

ZIVIS

Darba vidē iespējamas pārmaiņas, priekšniecībai jaunas idejas, kolēģu maiņa u.tml., taču tas tev nešķitīs pārāk svarīgi, jo prāts vairāk aizņemts ar privātām lietām. Kādam nepieciešama ziemas vitamīnu kūre, kādam kārtojami īpašuma vai komunālie jautājumi. Darbs nav zaķis, vai ne? Nedēļas nogalē vajag sakārtot mājokli, palutināt savus mīļos un kaut kur izkustēties, piemēram, aiziet ar draugiem uz omulīgu krodziņu.