Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 12.janvārim

© Pixaby

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Pēcsvētku nedēļa ļāvusi mazliet iešūpoties un saprast, kas darāms. Kaut arī kalni vēl nav gāzti, nedēļas nogalē jutīsies iztukšojies un vajag smelties enerģiju. Tā kā esi sabiedrisks cilvēks, tad vislielākais optimisma lādiņš no foršas iztrakošanās ar draugiem ziemas izbraucienā vai deju klubā. Un tad jau atkal spēks darboties. Darbā vai biznesā var nākties pārskatīt kādu sadarbību.

VĒRSIS

Gads iesācies ar paātrinājumu - jārisina vienlaikus vairāki jautājumi, jāpieņem spēji lēmumi, jāreaģē uz nestandarta situācijām. Stabilitāti un prognozējamību mīlošajam Vērsim tas var radīt stresu. Brīvdienās dari to, kas palīdz relaksēties un līdzsvaro. Kādam sirdsmieru gūt palīdzēs vienkārša saimniekošana mājās, kādam garāka pastaiga dabā vai ziemīgi sportiskas aktivitātes.

DVĪŅI

Enerģija mutuļos, un būs sajūta, ka neviena jūra nav par dziļu un neviens kalns par augstu. Ar savām idejām un aktīvo rosīšanos aizrausi līdzcilvēkus. Komandā ir spēks, un cilvēki, ar kuriem kopā darbosies, būs uz viena viļņa. Darbā vai biznesā lieliskas iespējas, taču pārdomas par sirdslietu tēmu. Ko vēlies pats? Ko vari sniegt pretī? Sarežģīti jautājumi, ar ko jātiek skaidrībā.

VĒZIS

Mājas, ģimene, dzimta - tās Vēzim svarīgas tēmas. Kā cāļu mamma ar spārnu vēlēsies apsegt savējos, lai pasargātu no pasaules nebūšanām. Mīļie cilvēki tavas rūpes novērtēs, un nedēļas nogale paies saticībā un sirsnībā. Jaunajā darba nedēļā kolēģiem vai biznesa partneriem dari zināmas savas idejas un mēģini pārliecināt par to lietderību un ienesīgumu. Varbūt pavērsies jauni ceļi.

LAUVA

Ai, kā patiks izpurināt krāšņās krēpes, izriezt krūtis un nostāties spožo starmešu gaismā. Tāda ir Lauvas būtība. Plus arī veselīgas ambīcijas un pārliecība par savām spējām. Veiksme ir ar tevi, un vajag to izmantot. Sekmīgas darījumu sarunas un labas iespējas karjerā. Brīvdienās jauka kopā būšana ar mīļajiem cilvēkiem, sirsnīgas sarunas un uzmundrinājums. Brīvajiem ļaudīm intriģējoši sirdslietu piedzīvojumi.

JAUNAVA

Kārtībai būs būt! Ja kāds pēkšņi iedomājas pārmest elastīguma trūkumu, tad, iespējams, viņš nezina, ko runā. Viena lieta - neparedzēta un no tevis neatkarīga apstākļu maiņa, cita - spēja adekvāti reaģēt uz dažādiem darba pienākumiem. Un ar pēdējo tev viss kārtībā. Būs rīcības programma un skaidrs plāns, kā ieceres realizēt. Brīvdienās pasākumi ar ģimeni, bet brīvajiem ļaudīm intriģējoši mīlas piedzīvojumi.

SVARI

Nedēļas nogalē mīļuprāt rosīsies mājas saimniecībā: jāsakārto drēbju skapji un grāmatu plaukti, jāizmēģina jaunas receptes, jāpalutina ģimene vai jāuzaicina pusdienās draugi. Pozitīvas emocijas, kas dos iedvesmu nākamajai darba nedēļai. Profesionālajā jomā jaunas idejas, par kuru dzīvotspēju īpaši pārliecināt nevajadzēs. Sadarbības partneri tavas ieceres sapratīs no pusvārda.

SKORPIONS

Pirmajā vietā privātā dzīve. Arī ziemā sirdī mēdz uzziedēt sniegpulksteņi - būsi uz emocionālā pacēluma viļņa: romantiska tikšanās, randiņš, mīlas piedzīvojumi. Ģimenes cilvēki ar prieku rosīsies mājas saimniecībā un lutinās savus mīļos. Jaunajā darba nedēļā jauni plāni. Iespējams, ar kādiem seniem sadarbības partneriem ceļi šķirsies, to vietā nāks jauni. Svarīgās lietās ieklausies intuīcijā.

STRĒLNIEKS

Lietišķajā jomā lūkojies pēc jaunām peļņas iespējām. Var rasties pēkšņi apstākļi - nekavējies tos izmantot savā labā. Kā latvieši saka: «Kurš pirmais brauc, tas pirmais maļ.» Tiesa, būs gan kārtīgi jāpastrādā, bet pēc tam no sirds varēsi izbaudīt augļus. Brīvajā laikā jautras tikšanās ar draugiem, dažādas izklaides un sirdslietu piedzīvojumi. Tikai neapspried savas privātās dzīves tēmas ar cilvēkiem no malas.

MEŽĀZIS

Īstajā brīdī zināsi īstos vārdos un ļoti labi sapratīsies ar cilvēkiem. Kāds iegūs jaunus sadarbības partnerus, kāds izveidos draudzīgu pazīšanos. Brīvdienās vēlams izbrauciens pa Latvijas sniegotajām ārēm vai atpūta kādā SPA. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt neparastus sirdslietu piedzīvojumus. Jaunajā nedēļā ar pilnu sparu jāķeras pie darba, viss ies no rokas, un iecerētais realizēsies gandrīz vai gaismas ātrumā.

ŪDENSVĪRS

Tūkstoš ideju. Mēdz teikt, ka Ūdensvīros ir kaut kas no kosmosa... Būsi izdomājis dažādus darba vai biznesa plānus, un citiem atliks tikai brīnīties, vai kaut ko tādu vispār ir iespējams realizēt. Rainiskā dzīves gudrība vēsta: «Kas zina, ko grib, spēj visu, ko grib.» Nedēļas nogalē izvēdini galvu, izbraucot dabā vai apmeklējot kādu kultūras pasākumu.

ZIVIS

Jauns gads it kā iegriezis jaunu riteni - kādam mainījušies darba pienākumi, kādam attieksme pret darāmo vai attiecības ar kolēģiem. Patlaban sekmīgs laiks, lai nokārtotu senākus rēķinus un apsvērtu nākotnes plānus. Būtu vērts apspriest finanšu tēmu - vai samaksa atbilst pienākumu apjomam. Nedēļas nogalē izklaidējies ar draugiem, dodies uz klubu, kādu kultūras pasākumu, apmeklē amatnieku tirdziņu.