Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 5.janvārim

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Svētku laiks parasti piezogas nemanot... Sapratīsi, ka jāklāj baltais galdauts, jārotā egle, jau viesi klauvē pie durvīm, bet tu neko neesi paspējis... Aši iesaisti visus, kas kopā ar tevi gatavojas svinēt, un būs jau labi. Darbā arīdzan liela rosība. Kādam var pavērties jauni ceļi, un tas ir tik vilinoši. Privātajā dzīvē personības starojums atvērs vārtus uz cilvēku sirdīm.

VĒRSIS

Svētku noskaņās lietu kārtība izjaukta: daudz pienākumu, daudz trauksmes. Ļoti iespējams, ka darbā vienlaikus jārisina dažādi jautājumi - katrs no citas «operas». Tad vajag runāt par samaksu. Ziemassvētku vakaru svini tuvu cilvēku lokā, bet turpmākās dienās vai Jaungadā vari plānot ballītes un sabiedriskas aktivitātes. Kādam būs vēlme svētkus svinēt ārpus Latvijas.

DVĪŅI

Gadumijas stresiņš: ko vēl paveikt? Kurp doties? Kurp traukties? Noskaiti līdz desmit un nomierinies, jo neko būtisku nokavēt nevari. Koncentrējies uz svarīgākajiem darbiem, un ar rezultātu būsi apmierināts. Kaut arī Ziemassvētki tiek uzskatīti par ģimenisku pasākumu, šogad vari atkāpties no tradīcijām un svētku laikā doties ceļojumā.

VĒZIS

Filozofisks un apcerīgs noskaņojums, kā jau bieži vien gadumijas svētku laikā. Var rasties sajūta, ka profesionālajā jomā trūkst piepildījuma - it kā visu izdari labi, bet tomēr nav tās priecīgās sajūtas. Varbūt vajag padomāt par jauniem izaicinājumiem karjerā vai biznesā. Svētkos aicināsi kopā radus un draugus. Ģimeniska atbalsta sajūta.

LAUVA

Darba dienas tādas kā «saraustītas» - jāpaveic svarīgie darbi līdz gada nogalei un tūdaļ jau arī jādomā par jauniem projektiem, koncepcijām, iespējām. Kāds varbūt satiks jaunus sadarbības partnerus un profesionālajā jomā viss notiks pavisam citādi nekā iepriekš. Ziemassvētku vakars tuvinieku un mīļu draugu lokā, bet pēc tam jādodas dzīvē!

JAUNAVA

Citi dzīvo svētku noskaņās, bet tev darāmā pilnas rokas. Tāda sajūta, ka visi atbildīgākie pienākumi sagūluši uz taviem pleciem. Ja esi ar mieru strādāt galvu nepacēlis, tad runā par papildu samaksu. Ja ne - tad par to, lai darbi tiek sadalīti godīgi. Svētki pienāks nemanot, un gatavoties daudz laika nebūs, tāpēc iesaisti ģimeni, lai palīdz.

SVARI

Jaunas iespējas un pavērsieni darbā vai biznesā. Pats būsi pārsteigts - kā tas notikumu karuselis tik strauji griežas. Ar lēmumiem kavēties nevajag, bet atalgojuma vai peļņas sadales jautājumi jāizrunā precīzi, un ne tikai jāizrunā, bet jānostiprina līgumos. Svētku organizēšanu ņemsi savās rokās un ar prieku rotāsi egli, saimniekosi virtuvē un uzņemsi viesus.

SKORPIONS

Spilgti izpaudīsies stratēģa dotības. Var nākties risināt sarežģītus jautājumus un darbā labot citu pieļautās kļūdas. Gari prātot nebūs laika, taču tu sekmīgi tiksi galā. Iespējams arī jauns darba vai biznesa piedāvājums. Kad labi pastrādāts, tad jāsvin svētki! Klāsi galdu, gaidīsi ciemiņus. Kādai brīvajai sirdij simpātiju dzirkstis kā no brīnumsvecītes.

STRĒLNIEKS

Mūžīgajam optimistam vērienīgi plāni... taču esi uzmanīgs - patlaban dzīvē tāds mānīgs periods: idejas var būt lielākas nekā iespējas tās realizēt. Labāk nesteidzīgi apdari to, kas jāpadara tagad. Un tad jau būs jauns gads un jaunas iespējas. Svētkos vislabāk jutīsies šaurā tuvinieku lokā, bet, ja esi brīvs, dzīve var uzdāvāt aizraujošu iepazīšanos.

MEŽĀZIS

Kādi svētki? Kādas brīvdienas? Tu būsi noskaņots strādāt, strādāt un... strādāt. Turklāt viss ies no rokas - paveiksi ne tikai pats savus pienākumus, bet palīdzēsi arī kolēģiem. Ja rodas viedokļu atšķirības, tad ieklausies gan, ko saka citi. Svētkos vislabāk jutīsies mājās kopā ar tuviem un mīļiem cilvēkiem. Iespējami arī interesanti sirdslietu piedzīvojumi.

ŪDENSVĪRS

Apkārt cilvēki gatavojas svētkiem, bet tu tikai strādā un strādā. Pavisam nejauši atklāsi, ka ir obligāti paveicami darbi, kas kaut kur «pazaudējušies». Rūpīgi saplāno dienas, un gan jau visu paveiksi. Arī svinēšanai laiks atradīsies. Ziemassvētki tradicionāli mājās ģimenes lokā, bet citās svētku dienās labu garastāvokli nodrošinās ziemīgas, sportiskas aktivitātes.

ZIVIS

Atceries, ka visus darbus nekad nevar padarīt un arī visu pasaules naudu nav iespējams nopelnīt. Varbūt vajadzētu paņemt pauzi, t.i., apdarīt tikai pašu nepieciešamāko vai doties nelielā atvaļinājumā. Vajag sevi mīlēt, atpūsties, sakārtot domas. Ziemassvētkos klusa pasēdēšana tuvinieku lokā, bet Jaungadā gan ballējies no sirds!