Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 22. decembrim

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Nedēļas nogalē attiecību lauciņš būs raibs kā dzeņa vēders. Tiec skaidrībā, ko pats vēlies. Ģimenes cilvēkiem gandarījumu sniegs kopā ar savējiem pavadītais laiks. Kaut arī pamazām sākas gadumijas svētku trauksme, neatstāj novārtā pats savas intereses - labs laiks jaunām mācībām, kas var noderēt profesionālajā jomā un praktiskā dzīvē. Vajadzētu kaut ko mainīt darba vidē.

VĒRSIS

Rīts - vakars, rīts - vakars... Brīžiem šķitīs, ka esi iekļuvis vāveres ritenī un skrējiens ne uz brīdi neapstājas. Saplāno visu kārtīgi, lai vari paspēt starp mājām, darbu un sabiedriskiem pienākumiem. Skrejošajā dzīves ritmā nepieciešams arī brīdis atelpas. Tāpēc brīvdienās derētu izklaides pasākums, koncerta apmeklējums vai jestra ballīte ar draugiem.

DVĪŅI

Labprāt pavadīsi laiku kopā ar otru pusīti. Dodieties izbraucienā, iesaistieties ziemīgās sportiskās aktivitātēs. Vientuļās sirdis var satikt spilgtu personību, kam ir nozīme turpmākajā dzīvē. Tuvojoties svētkiem, vari sevi apdāvināt, iegādājoties lielāku pirkumu mājas saimniecībai. Taču izvērtē cenu piedāvājumus, vajadzētu iztikt bez līzinga vai kredīta.

VĒZIS

Ātri orientēsies situācijās un cilvēkos, zināsi, kā ar kuru runāt, lai panāktu vēlamo rezultātu. Tev piemīt ļoti spēcīga intuīcija, taču tikai uz to vien nepaļaujies. Jāiedarbina arī prāts, jāanalizē un jārēķina. Darbā iespējamas situācijas, kas tev nav pa prātam. Arodi laiku sev, atpūtai un vienatnei, lai sakārtotu domas un formulētu viedokli tev būtiskos jautājumos.

LAUVA

Brīvdienās esi ar ģimeni un mīļoto: joki, sirsnīga apcelšanās un jaudīgs pozitīvās enerģijas lādiņš. Tāpat arī novērtēsi, ka līdzās ir labi draugi, uz kuriem vari paļauties. Savstarpēja izpalīdzēšana draudzības saites padarīs ciešākas. Darbā jauni lietišķie kontakti un iespējas palielināt ienākumus. Cita starpā varbūt kāds sāk izrādīt simpātijas, bet turies no dienesta romāniņiem patālāk.

JAUNAVA

Nedēļas nogali pavadi ar mīļoto: apmeklējiet pasākumus, runājiet par svarīgāko un ieprieciniet viens otru ar sirsnīgu pārsteigumu. Ir vērts arī kaut kur aizbraukt, izraujoties no ierastā ritma. Brīvajiem ļaudīm ceļā iespējama iepazīšanās. Svarīgās lietās nevajadzētu paļauties uz citu solījumiem - visus lietišķos procesus pieskati pats ar savu modro aci.

SVARI

Kas ķīvējas, tas mīlējas... Attiecību psihologiem par šo gan būtu ko teikt. Taču tā mēdz notikt. Patlaban privātajā jomā kaislības un attiecību dinamika, vētrainas izskaidrošanās un sirsnīgas salabšanas. Darbā neliela rutīna, bet ir labs laiks, lai izglītotos. Iegādājies grāmatas, izzinoša satura periodiku, apmeklē seminārus vai piesakies kursos.

SKORPIONS

Varbūt kādam tuviniekam vajadzīgs padoms vai praktiska palīdzība. Brīvdienās apciemo radiņus vai ielūdz pie sevis pusdienās. Svarīgu vietu šajā periodā ieņems attiecību tēma. Brīvajiem ļaudīm iespējas iepazīties ar cilvēku, kam visnopietnākie nolūki. Ja darbā saņem karjeras piedāvājumu, rūpīgi to izvērtē. Var gadīties, ka solījumi lielāki nekā iespējas.

STRĒLNIEKS

Svarīgas naudas lietas. Kombinēsi un apsvērsi izdevīgākos variantus gan attiecībā uz ienākumiem, gan izdevumiem. Brīvdienās dodies iepirkties un iegādājies saimniecībā noderīgākas lietas ilgākam laikam. Arī par svētku dāvaniņām vajadzētu parūpēties. Jaunajā nedēļā iespējamas nopietnas darījumu sarunas, kas rezultēsies ar peļņu ilgtermiņā.

MEŽĀZIS

Atceries par vēsā laika profilaktiskajiem pasākumiem: vitamīnu kūri, ingvera tēju u.tml. Jāstiprina organisms un jāsargās no pārslodzes. Ik pa laikam vēlams pabūt vienatnē, sakārtot domas, tikt skaidrībā ar nākotnes plāniem. Brīvdienās gan nesēdi mājās, bet apmeklē pasākumus, kas sagādā prieku un vairo optimismu. Kādam pasākuma laikā iespējama iepazīšanās.

ŪDENSVĪRS

Daudz kas atkarīgs no emocionālā komforta, tāpēc turies tālāk no kašķiem un konfliktiem gan darbā, gan mājās. Kā zināms, miers baro, nemiers posta. Darbā vai biznesā vēlme pēc profesionālās izaugsmes un jauniem apvāršņiem. Tāpat vien jau dzīvē nekas netiek dots un daudz kas atkarīgs no pieredzes un mērķtiecības. Piesakies kursos, lasi, sērfo internetā un izglītojies.

ZIVIS

Ik pa brīdim prātā dažādas domas, kas pārvērtīsies oriģinālās idejās. Apdomā, kā tās likt lietā, tikai nedrīkst pārsteigties. It īpaši tas attiecas uz darba jomu. Ja rodas saspringtas situācijas, noskaiti līdz desmit un nestrīdies ar tiem, kas nesaprot tavu domu lidojumu. Ir latviešiem teiciens par rukšiem un pērlēm... Brīvdienās pievērsies mājokļa izdaiļošanai.

*******

Saturiski daudzveidīgs brīvdienu žurnāls "Vakara Ziņas" ar oriģinālrakstiem ‒ smeldzīgiem un patiesiem dzīvesstāstiem, reportāžām un intervijām. Abonēt ir izdevīgāk!