Otrdiena, 23.aprīlis

redeem Georgs, Jurģis, Juris

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 15. decembrim

© Dmitrijs SUĻŽICS, F64 Photo Agency

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Tāda sajūta, ka svarīgi notikumi tepat līdzās risinās bez tavas ziņas un klātbūtnes. Ja reiz intuīcija tā saka, tad vajag pārbaudīt. Tu esi pieradis runāt tiešu valodu, tad arī kolēģiem vai ģimenes locekļiem pajautā: «Kas notiek? Un ko es nezinu?» Atbildes saņemsi un tad sapratīsi, vai un kā reaģēt. Brīvajā laikā dodies baudīt ziemu - slēpot, slidot, braukt ar sniega dēli. Lai sārti vaigi un tīkams nogurums.

VĒRSIS

Kas velk, tam krauj... Sapratīsi, ka sakrājusies darbu gūzma un ar katru mīļu brīdi nāk klāt vēl un vēl. Vai vari iemācīties pateikt nē? Ja arī sola zelta kalnus - vai ir vērts rauties bez atelpas, atstājot novārtā savas vēlmes, intereses un privāto dzīvi. Visu pasaules naudu nopelnīt nevar. Nedēļas nogalē izkusties - prieku sagādās slēpošana, slidošana vai pārgājiens pa sniegotām dabas takām. Pēc šādām aktivitātēm vari sarīkot omulīgu pasēdēšanu draugiem.

DVĪŅI

Klīst leģendas, ka Napoleons esot spējis darīt septiņus vai varbūt deviņus darbus vienlaikus. Kas to lai zina. Bet par tevi skaidrs - būsi aizņemts ar svarīgu jautājumu risināšanu un spēsi orientēties dažādās tēmās. Vienā rokā tālrunis, otra uz datora klaviatūras, skatiens tiešsaistes sanāksmes kamerā un kabatā mašīnas atslēgas... Trauksmains laiks, bet brīvdienās visu uzmanību velti saviem mīļajiem.

VĒZIS

Tikko bija pilnmēnestiņš, kas tik ļoti ietekmē jūtīgos Vēžus - daudz emociju, prātā dažādas domas: kas esmu, ko vēlos? Tādi brīži, protams, katram ir vajadzīgi, taču pārlieka gremdēšanās apcerēs nav auglīga. Pievērs vairāk uzmanības, kas notiek darba vidē. Vai visi savus pienākumus veic kārtīgi, vai citu nevīžība nav jālabo tev. Ja nepieciešams, saki skarbāku vārdu. Brīvbrīžos ļaujies nelielai bohēmai.

LAUVA

Miljons rožu un visas zvaigznes no debesīm... Lauvai tīk vēriens un dāsna sirds, taču šajā periodā esi apdomīgs. Dažkārt dvēselisks siltums svarīgāks par visplašākajiem žestiem un vislepnākajām dāvanām. Jā, ar naudas tēriņiem nepārspīlē nedz lutinot savus mīļos, nedz pats sevi. Profesionālajā jomā lūkojies pēc jauniem plašumiem, veiksmes dieviete Fortūna stāv līdzās. Svarīgi ieklausīties kolēģu vai biznesa partneru viedoklī.

JAUNAVA

Diezgan sarežģīts periods. Daudz emociju un piktums par tēmām, kas varbūt nemaz nav tavā kompetencē. Dažkārt labāk palikt novērotāja lomā, nevis mesties ar kailām krūtīm uz ambrazūras. It sevišķi, ja neesi par visiem simt procentiem pārliecināts, ka tiks sasniegts mērķis. Lēnā garā paveic darba pienākumus un velti daudz uzmanības privātajai dzīvei un sirdslietām.

SVARI

Gribas vērties ārā pa logu, kā sniegpārslas dejo valša vai fokstrota ritmā... Apcerīgs garastāvoklis, pārdomas par dzīvi. Bet dzīve jau negaida, kamēr sapņi izsapņoti - jāceļas, jāiet un jādara. Patlaban lielisks laiks, lai paspīdētu ar idejām profesionālajā jomā un noslēgtu izdevīgas vienošanās. Nedēļas nogalē sekmīgi mājas darbi: interjera izdaiļošana, garderobes izšķirošana, jaunu ēdienu recepšu izmēģināšana.

SKORPIONS

Senāk teica: «Kam neveicas kārtīs, tam veicas mīlestībā.» To pirmo nemaz nemēģini, jo azarta veiksme ir nepastāvīga un mānīga. Bet otrajai gan pievērsies no visas sirds. Privātajā dzīvē romantika, kaislības un iespējas izveidot krāšņas un stabilas attiecības. Darbā kā jau darbā - daudz pienākumu, daudz diskusiju. Vajadzētu pārskatīt finanšu lietas, vai pienākumu apjoms atbilst samaksai.

STRĒLNIEKS

Dienu skrējiens straujš kā mustangi prērijā. Enerģijas tev daudz, bet dažu brīdi var nolaisties rokas: tikko viens darbs padarīts, tā nākamie divi jau klāt. Un tā dienu no dienas. Saudzē sevi un neuzņemies papildu pienākumus, ja arī tevi kā jau labu cilvēku lūdz. Drīzāk ir vērts palūkoties pēc jaunām peļņas iespējām, apsvērt jaunus projektus vai privātā biznesa iespējas. Brīvajā laikā parosies mājas saimniecībā.

MEŽĀZIS

Dzīves uzrāviens. Jutīsies kā viļņa virsotnē - viss ies no rokas, būs atzinība, un arī ar ienākumiem būsi apmierināts. Ko gan vēl var vēlēties? Tomēr prāts nemierīgs un dažādas jaunas idejas. Varbūt ir jāiet tālāk un profesionālajā jomā kaut kas jāmaina. Ieskaties darba sludinājumos vai kursu piedāvājumā. Papildu zināšanas vienmēr noder. Privātajā dzīvē dažādi piedzīvojumi - raibi kā taureņa spārns.

ŪDENSVĪRS

Mazliet pesimistisks noskaņojums, jo sapratīsi, ka straujiem soļiem tuvojas gada nogale, kad jāsniedz atskaite pašam sev un, protams, arī priekšniekiem vai sadarbības partneriem par to, kas padarīts. Mieru, tikai mieru! Apsēdies, uztaisi sarakstu un nosaki prioritātes. Viss izdosies un atrisināsies. Un atceries, ka eksistē arī privātā dzīve. Jāapdara mājas darbi un jāsarīko aizraujošs pasākums ar mīļoto.

ZIVIS

Laba intuīcija - paskatīsies uz cilvēku vai situāciju un tūdaļ sapratīsi, kas kuram aiz ādas. Plaši savu viedokli neklāsti, citi varbūt nesapratīs, bet pats zināsi, kā rīkoties. Darba vidē iespējamas jaunas vēsmas. Tās darīs bažīgu, bet atceries sakāmvārdu: «Viss, kas notiek, notiek uz labu!» Nedēļas nogalē vajadzētu ieplānot mājas darbus, izšķirot garderobi, saimniecības lietas. Labo, bet nevajadzīgo atdod labdarībai.

****

Saturiski daudzveidīgs brīvdienu žurnāls "Vakara Ziņas" ar oriģinālrakstiem ‒ smeldzīgiem un patiesiem dzīvesstāstiem, reportāžām un intervijām. Abonēt ir izdevīgāk!