VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 8.decembrim

© Gints Ivuškāns/F64

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

«Kā gribas aizbraukt tālu, tālu...» - tā senajā dziesmiņā skandē, un tas ļoti atbilst tavam pašreizējam noskaņojumam. Kādam ar ārzemēm var sasaistīties jauni projekti, kādam sirdslietas. Kāds vienkārši pētīs tūrisma firmu piedāvājumus gadumijas brīvdienām. Sirds ilgojas pēc jauniem iespaidiem. Ja nekur nedodies, tad visa uzmanība veltāma darbam. Līdera dotības izpaudīsies spilgti, un ir iespējas sasniegt jaunas virsotnes.

VĒRSIS

Sevi jāmīl, un tā ir viena no formulas «kā būt laimīgam» sastāvdaļām. Dienas strauji griezīs ratu riteni, un dažu brīdi būs grūti iekļauties ritmā. Un, ja neizdosies, tad nervi beigti. Neuzņemies papildu darbus, ja arī šķiet, ka jāpalīdz, jāglābj situācija... Tā var būt tikai šķietamība, ar ko sirgst daudzi strādīgi un atbildīgi cilvēki. Brīvdienas pavadi, mierīgi atpūšoties, palasi labu grāmatu, noskaties kādu filmu.

DVĪŅI

Tava sirds ir atvērta un ticība labajam neizmērojama, diemžēl dzīvē mēdz veidoties dažādas situācijas. Šajā periodā uzmanies no cilvēkiem, kas dzied lakstīgalas mēlē, jo viņi aiz muguras var sarunāt dies zin’ ko. Ja kārtojami lietišķie jautājumi, tad īpašu uzmanību pievērs juridiskām niansēm. Brīvajā laikā jāgādā par saticību ar saviem mīļajiem, izdomā aizraujošas izklaides.

VĒZIS

Neuzticies cilvēkiem, kas aicina jaunos projektos un sola zelta kalnus, un neej par šķīrēju svešos cīniņos. Tie ir svarīgākie brīdinājumi šim periodam. Taču kopumā darba tēma ar plusa zīmi - ir iespējas sekmīgi prezentēt idejas un atrast domubiedrus, kas varētu kļūt par sadarbības partneriem tālākā nākotnē. Nedēļas nogalē vislabākā atpūta ģimenes lokā. Brīvajiem ļaudīm iespējas likt pamatus nopietnām attiecībām.

LAUVA

Pirmā vieta uz pjedestāla un lauru vainags tavs, jo, kā jau pats zini, - esi gudrs, zinošs, čakls un cilvēks, kam ir autoritāte. Darbā panākumi garantēti. Ja kāds vēlas tevi pārvilināt uz citu uzņēmumu vai projektu, tad gan esi uzmanīgs, jo kas dāsns ar solījumiem, tas skops uz pildīšanu. Neuzķeries. Ārpus lietišķās jomas svarīgas sirdslietas, var nākties risināt sarežģītas situācijas, mācīties uzklausīt un izprast.

JAUNAVA

Lai arī kā dārznieks cenšas, raža pirms noliktā laika neienākas, to ievēro un izvērtē savus darba pienākumus, apjomu un laiku, ko pavadi strādājot. Varbūt nonāksi pie atklāsmes, ka darāmā kļuvis vairāk, bet samaksa palikusi tā pati un garo stundu strādāšana nemaz neattaisnojas. Kaut kas ir jāmaina. Brīvdienās mīlestības piedzīvojumi vai kaislību pilna iepazīšanās. Ģimenes cilvēkiem vēlams kopā ar savējiem doties izklaidēs.

SVARI

Pienāk brīdis, kad dzīvē jāiet tālāk. Profesionālajā jomā jaunas, interesantas idejas un tad kādas durvis jāaizver, lai jaunas atvērtos. Ja kaut ko maini, tad atceries, ka «stipri papīri» ir svarīgāki par solījumiem, un džentlmeniskās norunas vairs nav diez cik uzticamas. Pēc spraigiem darbiem veldzi gūsi mīlestībā. Kādam iespējami saviļņojoši piedzīvojumi, kādam dziļi sirdī apslēptas kvēlojošas kaislību ogles.

SKORPIONS

Lietišķajās tēmās iespējami sarežģījumi. Daļa no tiem var rasties no tevis neatkarīgu apstākļu dēļ, daļa tāpēc, ka esi pieņēmis aplamus lēmumus vai kaut ko izdarījis ne tā, kā vajag. Galvenais ieteikums kā latviešu sakāmvārdā: «Septiņas reizes nomēri, pirms vienu reizi nogriez.» Jābūt precīzam, jāvērtē, jārēķina. Ja to ievērosi, tad nepatikšanas ies secen. Nedēļas nogalē vari ieplānot mājas saimniecības darbus.

STRĒLNIEKS

Vai gan iespējams mūžīgais optimisms? Reiz pienāk brīdis, kad var uzdot nervi, kad negribas nekur traukties un vēl jo vairāk risināt svešas problēmas, mierināt un izklaidēt draugus vai kolēģus, kam ir kādi kreņķi. Labāk ļaujies, lai lutina tevi. Tieši tā! Mazliet vari pažēloties par to, kas uz sirds, un drīz vien pārliecināsies, ka līdzās jauki un atsaucīgi cilvēki. Mājas vidē var izcelties strīdiņi, centies tos atrisināt mierīgi.

MEŽĀZIS

Ļoti nemierīgs laiks. Var gadīties, ka virpuļvētra pārbrāžas pāri tavām rūpīgi būvētajām dzīves konstrukcijām un kaut kas sagrūst un jāceļ no jauna. Darbā vai biznesā daudz emociju - no sirds dzīvosi līdzi gan veiksmēm, gan neveiksmēm. Iespējams, jāpieņem kādi izšķiroši lēmumi. Tev ir pieredze un grūtības nebiedē, tiksi ar visu galā. Pēc tam jauka atpūta un pozitīvas emocijas ģimenes lokā.

ŪDENSVĪRS

Tev pašam sava galva uz pleciem, tāpēc pārāk neklausi padomdevējiem. Var gadīties - kāds kaut ko vēlas iestāstīt savtīgos nolūkos. Jāstrādā daudz, bet nekautrējies runāt par atalgojumu. Ja šķiet, ka novērtējums nav adekvāts, tad ir vērts ieskatīties darba sludinājumos. Ja tev ir savs bizness, tad padomā un pavērtē sadarbības partnerus. Iespējams, jāpārskata kādi nosacījumi. Arī sirdslietās šis un tas pārdomājams.

ZIVIS

Darba vidē iespējamas kādas pārmaiņas - jauni pienākumi, jauni sadarbības partneri, jaunas iespējas. Ja arī šķiet, ka drošāk braukt pa ierasto trasi, ir vērts padomāt par izaicinājumiem. Kā senāk teica: «Kas neriskē, tas nedzer šampanieti.» Ja pašam grūti tikt skaidrībā, tad atceries, ka tev ir labi draugi, uz kuru atbalstu vari paļauties. Nedēļas nogalē dodies sabiedrībā, apmeklē pasākumus vai sarīko mājas ballīti.

****

Saturiski daudzveidīgs brīvdienu žurnāls "Vakara Ziņas" ar oriģinālrakstiem ‒ smeldzīgiem un patiesiem dzīvesstāstiem, reportāžām un intervijām. Abonēt ir izdevīgāk!

Svarīgākais