Sestdiena, 11.maijs

redeem Karmena, Manfreds, Milda

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Puzikovs neaizmirsīs ne sevi, ne draugus

© Ģirts Ozoliņš/F64

Valsts policijas Iekšējās drošības birojs ir rosinājis sākt kriminālvajāšanu pret kādu Rīgas reģiona pārvaldes teritoriālās struktūrvienības amatpersonu, kas privātpersonai izpaudusi ziņas, kas gan nav valsts noslēpums, bet izpaužamas nav. «Latvijas Avīze» vēsta, ka šis policists ir Nikolajs Puzikovs.

Notikumā iesaistīts kāds reperis, kurš ticis brīdināts par iespējamām nepatikšanām saistībā ar viltotu kovidsertifikātu tirdzniecību. Puzikovs teic, ka nekādu noziedzīgu nodarījumu neesot pastrādājis. Tiesībsargājošās institūcijas noteiks, cik kurš vainīgs vai nevainīgs. Tā kā Nikolaja Puzikova personība tagad publiskajā telpā tiek aktīvi apspriesta, interesanti palūkoties, ko par viņu vēsta zvaigznes.

Saule, kas atbild par cilvēka ego, atrodas neatkarīgajā un brīvību mīlošajā Ūdensvīra zodiaka zīmē. Dažkārt par šīs zīmes cilvēkiem mēdz teikt: kā no citas pasaules. Viņi spēj dzīvot ar skatu nākotnē, bieži vien izceļas ar kreatīvām idejām un ir draudzīgi. Draugi var uz viņiem paļauties, viņi atbalstīs un izturēsies lojāli. Vairumā gadījumu Ūdensvīri ir taisnīgi, un dažkārt viņiem šķiet, ka jāglābj pasaule. Taču tā dēvētā Saules zīme ir tikai maza kripatiņa no cilvēka būtības. Kā personības esam daudzkrāsaini, un par personību vēsta daudzas astroloģiskās kombinācijas.

Nikolaja Puzikova astrokartē ir liels Zemes stihijas īpatsvars, kas dod sava veida sazemējumu. Tas nozīmē, ka cilvēks spēj skatīties uz lietām reāli un situācijas izvērtēt loģiski. Dzīvē svarīga stabilitāte un materiālais nodrošinājums, un viņš zina, kā mērķus sasniegt. Emociju rādītājs Mēness atrodas Vērša zodiaka zīmē, kas norāda gan uz vēlmi pēc sakārtotas un prognozējamas dzīves, gan uz radošo garu un prasmi baudīt dzīves skaistos mirkļus. Savukārt prāta planēta Merkurs atrodas Mežāža zīmē, kura saistās ar praktiskumu, materiālismu un loģiku. Mežāža zīmes būtība - izskaitļot un izrēķināt, kas ir un nav izdevīgi. Svarīga sistēma, un piemīt atbildības izjūta.

Horoskopā ir arī tā dēvētais meklētāja aspekts - kombinācija starp Sauli un transformatoru Plūtonu, kas liek iedziļināties procesos, meklēt atbildes uz jautājumiem. Plūtons savienojas arī ar Marsu, un šī kombinācija norāda, ka piemērotas ir profesijas, kas saistās ar tiesībsargājošām vai militārām struktūrām. Savukārt ar skatuvi un dziedāšanu bieži vien saistās iepriekš minētā Vērša zīme. Puzikovam tajā atrodas ne tikai Mēness, bet arī Marss.

***

Saturiski daudzveidīgs brīvdienu žurnāls "Vakara Ziņas" ar oriģinālrakstiem ‒ smeldzīgiem un patiesiem dzīvesstāstiem, reportāžām un intervijām. Abonēt ir izdevīgāk!