Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Ko tev sola zvaigznes? Horoskopi līdz 1.decembrim

© Pixabay

Sertificētas astroloģes Gunas Kārkliņas prognozes

AUNS

Gribas daudz, visu un, vēlams, jau vakar... Ilgstoša pacietība nav Aunu sabiedrotā. Nevajag steigties, bet nevajag arī kavēties - jāatrod kaut kāds zelta vidusceļš. Šajā periodā plāni var būt lielāki nekā iespējas, taču pavisam norakt tos nevajadzētu. Padomā, parēķini - gan pienāks īstais brīdis. Brīvajā laikā izklaidējies ar draugiem, bet uzmanies no pēkšņiem un nelietderīgiem tēriņiem.

VĒRSIS

Tuvojoties gada nogalei, pārņem trauksme. Tūdaļ klāt decembris, bet vēl tik daudz šajā gadā ieplānots un vēl tik daudz kas nepadarīts. Ko ķert? Ko grābt? Kurp traukties? Izelpo un noskaiti līdz desmit. Kā vējš skrien, kā miets atduras - daudz patiesības šajā sakāmvārdā. Mierīgi apspriedies ar kolēģiem, saplāno darāmo, un darbi virzīsies. Atceries arī par atpūtu - neliela bohēma brīvdienās būs tieši laikā.

DVĪŅI

Kašķīgus Dvīņus reti gadās redzēt, bet nu tas brīdis ir klāt. Kā zem lupas pamanīsi citu kļūmes un neizdarību un ar kritiku un aizrādījumiem neskoposies. Tikai uzmanies, lai kāds neatgādina teicienu par skabargu un baļķi acī. Varbūt jāatsakās no kādas sadarbības un tās vietā jāatrod cita. Kādam var rasties vēlme mācīties, kādam doties pasaules apceļojumā. Prieku sagādās arī nedēļas nogales izbrauciens uz kādu no kaimiņzemēm.

VĒZIS

Labu gribēdams, vari iekulties situācijā, kur citi izskaidrojas, bet visvairāk tiek tev, jo esi gadījies pa vidu, mēģinādams strīdniekus samierināt. Tāpēc ievēro vērtīgo patiesību, ka nevajag iejaukties, ja neviens nelūdz. Profesionālajā jomā jāmērķē augstāk un tālāk - pretī zvaigžņotiem panākumiem. Bet brīvajā laikā, kā jau vienmēr, saimniecības darbi: māja jākārto, drēbes jāmazgā, sniegs jāšķūrē un savējie jāpalutina.

LAUVA

Lai tiek gods, kam gods pienākas. Tas šoreiz par tevi. Lieliski parādīsi savas spējas profesionālajā jomā, idejas birs kā no pārpilnības raga, būs arī racionāli priekšlikumi, kā tās iedzīvināt. Un tad kāda simboliska goda medaļa tiks sprausta pie tavas krūts. Ceļā gan var trāpīties pa kādam skauģim, bet kas tev daļas par viņiem. Kad darbi pabeigti, tad laiks mīlas piedzīvojumiem, romantikai un dzīves baudīšanai.

JAUNAVA

Lai citās jomās iet, kā iet, bet pirmajā vietā sirdslietas. Kaut klāt ir ziemas spelgonis, sirdī paukšķēdami var atvērties pavasara ziedu pumpuri. Sirdslietās aizraujoši piedzīvojumi un jaunas krāsas. Darbs gan nekur nezudīs, un pienākumi, kā vienmēr, atbildīgi. Kolēģi un priekšnieki priecāsies, ja tu uzņemsies iniciatīvu plānot un organizēt procesus. Pret jauniem karjeras vai sadarbības piedāvājumiem izturies vērtējoši.

SVARI

Neiepinies intrigās! Ļoti iespējams, ka profesionālajā vidē notiek tāda kā deķīša raustīšana: kurš ko darīs, kuram tiks lauri, kuram materiālais labums. Labāk pastāvēt maliņā un nogaidīt. Bieži vien situācijas atrisinās pašas no sevis. Ja izlemsi piedalīties tajā «ballītē», tad var izrādīties, ka nervi beigti un labuma nekāda. Vismierīgāk mājās kopā ar savējiem. Nedēļas nogalē nesteidzīgi rosies savā saimniecībā.

SKORPIONS

Jo vairāk zini, jo labākas iespējas. Jo vairāk iespēju, jo labāka peļņa. Šajā periodā ienākumu palielināšana cieši saistīta ar zināšanām, iemaņām, diplomiem, sertifikātiem. Ja šķiet, ka pietrūkst kaut kā, tad laiks izglītoties. Plānojot pārmaiņas darbā vai biznesā, orientējies uz izaugsmi un jauniem izaicinājumiem. Lai atsvaidzinātu privāto dzīvi, vēlams mazs ceļojums kopā ar mīļoto. Brīvie ļaudis var satikt kādu vientuļu sirdi.

STRĒLNIEKS

Smaidi, komplimenti, jautra valodiņa... Ar šiem dabas dotumiem iekarosi cilvēku simpātijas. Viegli veidosies lietišķi kontakti, tikai esi uzmanīgs - kāds no tīras sirds vēlēsies komunicēt, bet kādam var būt arī savtīgi nodomi. Tev kā tiešam un atklātam cilvēkam to grūti saprast, bet dzīvē notiek arī tā. Izvēlies pareizos ceļabiedrus - ir iespējas palielināt ienākumus. Nedēļas nogalē sirsnīgs pasākums ģimenes un draugu lokā.

MEŽĀZIS

Vienmēr nopietns, vienmēr strādīgs un atbildīgs. Tie ir tavi trumpji, lai gūtu panākumus darbā un arī atbilstošu novērtējumu materiālā izteiksmē. Kad cilvēkam veicas, tad var nākties sastapties ar kādu skauģi, baumotāju vai intrigu vērpēju. Nepievērs uzmanību. Kā tautas folklorā vēstīts: «Tas podiņš baltāks, ko apmazgā. Tas cilvēks labāks, ko aprunā.» Brīvo laiku velti saviem mīļajiem un saimniecības darbiem.

ŪDENSVĪRS

Sūrs darbs, saldi augļi. Darbā pienākumu pārpārēm, jārisina sarežģīti jautājumi, varbūt arī jāuzņemas papildu pienākumi vai jālabo kolēģu pieļautās kļūdas. Daudz nervu tas prasīs, bet tu sekmīgi tiksi galā un būsi priecīgs, saņemot bankas īsziņas par konta papildinājumu. Pārbaudi gan, vai viss godīgi un ieskaitīts viss, ko esi nopelnījis. Nedēļas nogalē saviesīgas aktivitātes. Satiecies ar draugiem un domubiedriem.

ZIVIS

Domas lido dažādos virzienos. Daudz ideju, ko profesionālajā jomā mainīt vai darīt citādi. Iespējams, ka kolēģi vai priekšniecība uzreiz nesapratīs, bet bruņojies ar pacietību un izskaidro vienu, divas, trīs reizes... Cik vien vajag. Tās ir arī iespējas nopelnīt vairāk nekā līdz šim. Brīvdienās jāievieš kārtība mājās, jāizšķiro garderobe, trauku un grāmatu skapji. Kas pašam neder, to atdod labdarībai.

****

Saturiski daudzveidīgs brīvdienu žurnāls "Vakara Ziņas" ar oriģinālrakstiem ‒ smeldzīgiem un patiesiem dzīvesstāstiem, reportāžām un intervijām. Abonēt ir izdevīgāk!