Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Vakara Ziņas

VAKARA ZIŅAS. Astrologi izpētījuši, kāds Mūrniecei būtu ieteicamākais amats jaunajā valdībā

© Romāns KOKŠAROVS, F64 Photo Agency

Par Ināru Mūrnieci publiskajā telpā gandrīz nemaz nav «kompromatu», kas ir diezgan rets gadījums, ja cilvēks ir politikā, un ne pirmo gadu.

Vadot Saeimas sēdes, savaldīga. Arī tad, kad jātiek galā ar kādiem tribīnē kāpušajiem muldoņām. Iepriekšējās vēlēšanās Nacionālā apvienība Mūrnieci virzīja aizsardzības ministra amatam, kaut viņas augstākā izglītība - tulkotāja profesija. Kuluāros izskanējis, ka arī tagad viņu varētu pieteikt šim amatam. Maija beigās Mūrniece apmeklēja Ukrainu un nodeva Latvijas Nacionālo bruņoto spēku sagādāto humānās palīdzības kravu Doneckas un Luhanskas apgabalu iedzīvotājiem. Vasarā Mūrniece pavēstīja, ka Latvija gatava aktīvi iesaistīties Ukrainas atjaunošanā. Viņa ir arī starp tiem 12 valstu parlamentu priekšsēdētājiem, kam Ukrainas prezidents Volodimirs Zelenskis piešķīris Kņaza Jaroslava Gudrā Otrās pakāpes ordeni.

Ko vēsta Ināras Mūrnieces astrokarte? Astroloģijā eksistē tāda pozīcija kā ascendents, kas norāda uz cilvēka ārējām izpausmēm - kā viņš sevi pasniedz, un kā viņu saredz sabiedrība, cilvēki, kas konkrēto personu mazāk pazīst. Ascendenta zīme dienas laikā var mainīties, bet Mūrnieces piedzimšanas datumā tā ir nemainīga - Jaunava. Cilvēki ar šīs zīmes ārējām izpausmēm nereti mēdz izskatīties un izturēties «iestīvināti», viņiem ir noteikti uzvedības, runas manieres un ģērbšanās stila rāmji. Arī kritisks skatījums uz lietām, noteiktas lietu kārtības un sistēmas ievērošana. Nopietno stīgu Ināras Mūrnieces horoskopā paspilgtina Saules (astroloģijā atbild par cilvēka ego) atrašanās Mežāža zodiaka zīmē un lielais Zemes stihijas īpatsvars. Tas nozīmē, ka cilvēks spēj atbildīgi un sistemātiski strādāt, spēj skatīties uz lietām reāli un situācijas izvērtēt loģiski. Dzīvē svarīga stabilitāte, prognozējamība, karjera. Emocijas gan var būt mainīgas, jo par tām atbildīgais Mēnestiņš horoskopā atrodas Dvīņu zodiaka zīmē.

Svarīgs ir arī prāta planētas Merkura novietojums. Saeimas spīkeres piedzimšanas brīdī tas bijis Strēlnieka zīmē. Caur šo pozīciju piesaistās ārzemju tēma. Šādi cilvēki interesējas par globālām norisēm un spēj paskatīties tālāk par savu pagalmu, taču šis novietojums nav saistīts ar militārām tēmām, drīzāk cilvēks sekmīgi varētu nodarboties ar ārlietām.

****

Saturiski daudzveidīgs brīvdienu žurnāls "Vakara Ziņas" ar oriģinālrakstiem ‒ smeldzīgiem un patiesiem dzīvesstāstiem, reportāžām un intervijām. Abonēt ir izdevīgāk!